Левски пита: Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bm1914ls
Контакти:

Re: Левски пита: Кой?

Мнениеот bm1914ls » 27 авг 2014 16:32

Проблемът е в това, че явно никой не ще да направи нищо, за да го реши. А ние тук, съвсем по фенски си се дърлим, колко е гот, че другите са ненормалници и са ги наказали, а нашите са невинни. Ако ченгетата използват правомощията, които имат всички тия истории ще спрат за нула време. Те просто не ги използват. Появи се дори теория, че се прави нарочно, за да могат ушевите да смучат пари от футбола. Честно казано, не е толкова неоснователна. :lol:
В нашата родина хората, които създават проблеми по стадионите не са толкова много. И ако някой ми каже, че ченгетата не им знаят и кътните зъби - по-добре да отиде да се прегледа. Нима е толкова трудно въпросните "юнаци" да бъдат задължавани един час преди мача да се явят в най-близкото до дома им управление на МВР и да стоят там до един час след последния съдийски сигнал, каквато е европейската практика. Тези, които са били в Ловеч, си имат представа, че стадионът е опасан с достатъчно камери. Камера до камера, и то толкова добри, че може да се различи и размера на семките, които ядеш. Всеки, извършил нарушение може да бъде идентифициран на мига и арестуван в момента, в който се слезе от автобуса или се прибере вкъщи.Тогава защо беше това навлизане на полицаи.
Да, сините запалянковци пак бяха натворили достатъчно поразии - бутилка на игрището, факли, бомбички и т.н. Все нарушения, които водят до наказания. Ако някой смята, че 10 000 лв. е ниска санкция, да отиде да ги плати. В следващия момент полицията нахлува и почва да бие наред. И тогава почва чупенето и хвърлянето на седалки по "длъжностни лица". Побоят над феновете продължава и вън пред стадиона, на паркинга, че дори и по пътя има спирани коли и пребити хора !!! А СЕГА НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО! НЯМА АРЕСТУВАНИ И ПРЕДЯВЕНИ ОБВИНЕНИЯ! Тогава какво можем да кажем за такава акция? Може би думичката "ювелирна" ще и отива много.
В декларацията се споменава и двойният стандарт. Някой репликира, че било наложено наказание последно предупреждение за подобен случай. Момчета, я прочете правилника хубаво. За всички случаи, в които има нараняване на длъжностно лице се налага - лишаване от домакинство. Тогава защо Литекс и ЦСКА въобще не бяха наказани? За абсолютно същите провинения - нараняване на длъжностно лице.
Крайно време е някой да направи нещо по въпроса, а не да се замеряме с декларации

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2014 16:33

Avanti_Ragazzi написа:
Neron написа:Сигурни ли сте, че тази поредна сополива декларацийка не е писана от Сектор Б? Аз много разлики от вчерашната не виждам. Едно и също и нищо за дебилите въоръжени до зъби или те бомбите са били умишлено поставени в сектора за гости, но явно и на Герена някой реди бомби преди да влязат феновете, защото няма мач без бомби на Герена.

Само, че на тая полиция за какво и се плаща точно?

А на ЛСФК Секюрити за какво й се плаща ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 авг 2014 16:37

При нас направихме това:

http://botevplovdiv.bg/Zasileno-videona ... -2665.html

Когато подобни мерки се вземат на всички стадиони, прилагат се постоянно и не само про форма, нещата ще започнат да се нормализират. В интерес на истината, Финала за Купата ни подейства доста отрезвяващо, а и ясно осъзнаваме, че нямаме излишни средства, за да плащаме глоби и да саботираме сами бъдещето на отбора. В "Левски" обаче още не са стигнали до този извод. Вярно е, че там от доста време ръководството е нежелано, но не знам дали това са организирани прояви или обикновен лумпенизъм вповече. Иначе наказанието е логично, дали е съразмерно - въпрос на гледна точка.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 авг 2014 16:39

doktora25 написа:Съгласен съм с някои неща от декларацията, ако има тенденциозност, това би било лошо, но като цяло считам че наказанието е правилно, защото на подобни сцени сме свидетели не за първи път. В най-скоро време обаче трябва да бъдат предприети нормативни промени, насочени към задължително поставяне на камери по стадионите и по-засилен контрол при влизането, да има брутални наказания за всеки провинил се и разпознат по камерата, абсолютна забрана за влизане с бутилки, димки, бомбички, влизане в нетрезво или дрогирано състояние, всякакви видове чупения и т.н., да има трицифрени глоби, едногодишни забрани за стъпване на стадион, при повторно провинение - доживотни забрани и затвор. След като бъде предприето всичко това и започне да се спазва, вече наказанията за самите клубове се обезсмислят, ще бъдат несправедливи и няма да има нужда от тях. Просто по 50-100 човека от всяка агитка ги правят проблемите и те завинаги трябва да напуснат тялом и духом българския футбол, да ги впрегнат в общественополезен труд за някой-друг месец. Даже ако може и форума да им спрат, ама не знам как ще стане това.

Това няма как да стане никога защото самата държава, политиците и самата полиция имат нуждата от това този проблем да не се решава с години! И въпреки, че сега пак ще ми скочат някои смея да твърдя, че сега е много по-спокойно на мачовете от преди 10, 15 или 20 години! Преди 10 и повече години летяха самоделки бомби с големината на портокал а не пиратки като сега, имаше боеве с полицията в сектора по-половин полувреме! Чупеха се в пъти повече рейсове, още метрото беше само до Сердика, имаше засади в пъти повече от сега, трошиха се стадиони, седалки и т.н. Сега нещата не са толкова зле като тогава, но воля да се промени нещо от страна на държавата за тия години няма и няма и да има!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 авг 2014 16:41

1982 написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Neron написа:Сигурни ли сте, че тази поредна сополива декларацийка не е писана от Сектор Б? Аз много разлики от вчерашната не виждам. Едно и също и нищо за дебилите въоръжени до зъби или те бомбите са били умишлено поставени в сектора за гости, но явно и на Герена някой реди бомби преди да влязат феновете, защото няма мач без бомби на Герена.

Само, че на тая полиция за какво и се плаща точно?

А на ЛСФК Секюрити за какво й се плаща ??

И тeб това те интересува защото си Левскар ли? :? Много те е грижа за сектор Б нещо бе човек? Мен ми е през тва долу какво става при вас и Росен колко пари лапа за охраната ви! Щото ако си мислиш, че не лапа а го кара само на каса бира от Лупи, значи не си добре?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2014 16:45

Не ме е грижа за никакъв сектор Б, но когато занимавате обществеността с неграмотните си и малоумни декларации, бълвани всеки ден, ще коментираме.

Стига вече сте се правили на жертви и репресирани, пак търсите проблема там, където не е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 авг 2014 16:47

bm1914ls написа:Проблемът е в това, че явно никой не ще да направи нищо, за да го реши. А ние тук, съвсем по фенски си се дърлим, колко е гот, че другите са ненормалници и са ги наказали, а нашите са невинни. Ако ченгетата използват правомощията, които имат всички тия истории ще спрат за нула време. Те просто не ги използват. Появи се дори теория, че се прави нарочно, за да могат ушевите да смучат пари от футбола. Честно казано, не е толкова неоснователна. :lol:
В нашата родина хората, които създават проблеми по стадионите не са толкова много. И ако някой ми каже, че ченгетата не им знаят и кътните зъби - по-добре да отиде да се прегледа. Нима е толкова трудно въпросните "юнаци" да бъдат задължавани един час преди мача да се явят в най-близкото до дома им управление на МВР и да стоят там до един час след последния съдийски сигнал, каквато е европейската практика. Тези, които са били в Ловеч, си имат представа, че стадионът е опасан с достатъчно камери. Камера до камера, и то толкова добри, че може да се различи и размера на семките, които ядеш. Всеки, извършил нарушение може да бъде идентифициран на мига и арестуван в момента, в който се слезе от автобуса или се прибере вкъщи.Тогава защо беше това навлизане на полицаи.
Да, сините запалянковци пак бяха натворили достатъчно поразии - бутилка на игрището, факли, бомбички и т.н. Все нарушения, които водят до наказания. Ако някой смята, че 10 000 лв. е ниска санкция, да отиде да ги плати. В следващия момент полицията нахлува и почва да бие наред. И тогава почва чупенето и хвърлянето на седалки по "длъжностни лица". Побоят над феновете продължава и вън пред стадиона, на паркинга, че дори и по пътя има спирани коли и пребити хора !!! А СЕГА НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО! НЯМА АРЕСТУВАНИ И ПРЕДЯВЕНИ ОБВИНЕНИЯ! Тогава какво можем да кажем за такава акция? Може би думичката "ювелирна" ще и отива много.
В декларацията се споменава и двойният стандарт. Някой репликира, че било наложено наказание последно предупреждение за подобен случай. Момчета, я прочете правилника хубаво. За всички случаи, в които има нараняване на длъжностно лице се налага - лишаване от домакинство. Тогава защо Литекс и ЦСКА въобще не бяха наказани? За абсолютно същите провинения - нараняване на длъжностно лице.
Крайно време е някой да направи нещо по въпроса, а не да се замеряме с декларации

Всичко е прекрасно до момента с нараняването. В учебника по Обща хирургия е дадено определение за рана. Там са термините ;) Ранени са длъжностни лица на стадионите в Стара Загора (оператора на ТВ7) и в Ловеч (полицаите, единия от които със счупена ръка, доколкото прочетох). Мятането на бутилка по Караджов (БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ) и на бомбичка по фоторепортер на пистата на Васил Левски (БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ) са последвани от наказания "последно предупреждение". Всички тези варианти са посочени детайлно в Дисциплинарния правилник на БФС.

ПП Въобще не искам да оневинявам агиТките на Литекс и ЦСКА в тези мачове, но просто казусите са различни. И още нещо да напомня. Именно на дербито точно фенове от сектор Б ОТНОВО ВЛЯЗОХА В БОЙ С ПОЛИЦИЯТА ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 авг 2014 16:52

1982 написа:Не ме е грижа за никакъв сектор Б, но когато занимавате обществеността с неграмотните си и малоумни декларации, бълвани всеки ден, ще коментираме.

Стига вече сте се правили на жертви и репресирани, пак търсите проблема там, където не е.

Mи като не те е грижа, не кисни толкова в нашия подфорум? С нищо не показваш подобно поведение, във всекидневната и другите водещи теми там имаш в последните страници сигурно повече мнения от мен? Егати и незаинтересоваността показваш :) Ти ако на това му казваш незаинтересованост, не знам на какво му казваш заинтересованост? :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 27 авг 2014 17:00, променено общо 1 път.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 27 авг 2014 16:59

Avanti_Ragazzi написа:
1982 написа:Не ме е грижа за никакъв сектор Б, но когато занимавате обществеността с неграмотните си и малоумни декларации, бълвани всеки ден, ще коментираме.

Mи като не те е грижа, не кисни толкова в нашия подфорум? С нищо не показваш подобно поведение, във всекидневната и другите водещи теми там имаш в последните страници сигурно повече мнения от мен? Егати и незаинтересоваността показваш :) Ти ако на това му казваш незаинтересованост, не знам на какво му казваш заинтересованост? :lol:

В декларацията са засегнати ЦСКА и Литекс. Феновете на тези два отбора имат пълното морално право да коментират темата :!:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 авг 2014 17:01

ronnie написа:
Avanti_Ragazzi написа:

В декларацията са засегнати ЦСКА и Литекс. Феновете на тези два отбора имат пълното морално право да коментират темата :!:

Каква декларация бе, тоя има едно поне 15 поредни мнения само в нашия подфорум! :lol: Декларацията била виновна!

Върни се в “Левски”