Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.
В момента не сме фаворит срещу никого. Ако Гигов не върти номерца мача е в най-добрия случай троен.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Това е битка с пряк конкурент за оставане в елита, така че очаквам пределна мобилизация и победа с 1-0 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Колеги от Левски, защо се подценявате така?На "Георги Аспарухов" винаги сте фаворити,независимо в какво състояние е любимият ви клуб.
Дано стане здрав мач!
САМО ЛОКО!
Дано стане здрав мач!
САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Каквото и да е! Важното играта да е честна и интересна!
Ако защитниците ни са в кондиция ше измъкнем Х или победа. Добре че няма да играят Крумов и Божи86. Карачанаков през второто полувреме развинти Крумов, който няма вина, защото е играл на инжекции. Тъпо е да разполагаш с Ради Димитров и да пускаш в мача с червените Крумов на инжекции, който и без това не става за Левски. Няма да е лошо да пусне Балтанов, който според мен е по-добър от Прохазка. Гонзо трябваше да направи като Моу в Челси- кажи, че няма да се бориме за титлата и снеми поне малко от напрежението от тима. А за юноши няма за какво да говорим- те все не са готови, но за това Ради Цонев миналия сезон има повече точни центрирани и голове от Бру. Трябва поне половината отбор да е съставен от юноши, който да са сърцето и душата на отбора.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
Локото победиха Литекс,така че няма да е изненада,ако крайният резултат е равен в този мач,даже победа за железничарите няма да учуди никой!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Очаквам загуба,която ще потвърди,че отбора няма никакво качество.Най слабия отбор в групата сме.А тези за които се говори,че били хората-лидери и да поведат отбора към победа са си чисти утки.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Левски е фаворит във всеки мач в България! Я малко по-смело. Всички са ниско качество у нас и няма от какво да се притеснявам. Трябва малко самочувствие и вяра както във футболистите така и във феновете. Видя се е изминалите два мача че въпреки, че не са готови защото не са се сработили и имат психологически проблем, владеят изцяло нещата на терена. Другите се защитаваха, а ние държахме топката, разигравахме и атакувахме. Това е Левски, да атакува а другите да се бранят. Да с 3 удара допуснаха 3 гола, но не може да има такъв карък всеки път. Няма лесен мач, но без битка няма победа.
popokutepetel написа:blanco написа:Дано този път има повече от един нападател в групата. Тотално сбъркан отбор и ръководство. Не мога да осъзная как в отбор като Левски, ще има само един нападател и той да издържа 45 минути. Ами ние играхме с 10 човека цялото второ полувреме, срам за всички, но го берем само феновете. Резултат 0:0 според мен е най - логичен, баси до къде ни докараха тези начело с Ганьо.
Абе ти си голям оптимистЛевски игра целия мач с 9 човека, защото Бедоя така или иначе освен два точни паса по ширина на терена друго полезно не направи, а Локумчев освен, че през цялото време се мъчеше да създава положения за ЦСКА пусна и два елементарни гола. Като сложим към това Аниете, който свърши въздуха в 30 мин. (не е виновен човека, а малоумното треньорско недоразумение дет пусна) станаха 8. Второто полувреме Божинката вече не си даваше зор да подтичне малко, така че реално след изгонването на Педро Левски игра със 7 човека (все пак Аниете го смениха в средата на второто)
Не е вярноо ! Бяхте трима на терена !
Оп, тук става интересно - битка между отбор по принцип опашкар и кандидат такъв /предвид моментното състояние и на двата отбора/. Резултат 1:1/1:2.