Локомотив (Пловдив) - Левски (София)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)
Лесна победа за Левски очаквам.
hd29 написа:Лесна победа за Левски очаквам.
И кога Левски е печелил "лесно" в Пловдив ??? Можеш ли да ми обясниш.

LSFC 1914 написа:hd29 написа:Лесна победа за Левски очаквам.
И кога Левски е печелил "лесно" в Пловдив ??? Можеш ли да ми обясниш.
Последния мач на Лаута.
Дано да бием.
1:2
1:2
-
- Контакти:
T&T написа:Този отбор на Левски може да победи само отбор, подреден от Станимир Стоилов и отбор със собственик Коко Динев. Искрено се надявам последният да ме опровергае и в сряда черно-белите да размажат недоразуменията в сини фланелки.
....................................................
След мача с Черно море, виж колко точки ще вземете.

- Kris_men2000
Значи така.Камбуров вкарва на ЛЕВСКИ дежурните си един или два гола.И един случаен гол или красив гол на Здравко Лазаров.До тук значи 3:0.Та по моите сметки мача ще бъде 3:3.Всички ща са доволни даже и помака и Тото Динев защото всичко ще се е наредило както трябва.Коефицент висок залог голям и печалбата огромна.А феновете с нервна криза и кучетата ги яли.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Победа за Левски и нищо друго. камбуров само на нас само се сили, а срещу другите е тих,тих даже не се забелязва не знам защо етака. Ама то като се замисля всеки си избива комплексите дойде ли мач с Левски все едно това е мача на живота им. САМО ЛЕВСКИ !!!
Играя го на точен 1-2
Мисля си че тези ще Локото ще ни пратят пак в нокдаун.... Трябват радикални промени в този отбор.