Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 дек 2013 18:38
damyanov1963 написа:Teo написа:damyanov1963 написа:Teo написа:Авантито забравя как Берое беше домакин на герена когато още бяха в крачка с титлата и купата миналата пролет. Пък във фейсбук нека са си и 5 милиона, к'во ти дреме това...

А ти забрави ли колко пъти Левски е бил като домакин на армията с/у вас?
Точно
0
Иска ти се, спомни си само един мач поне когато Левски ви обърна от 0:2 до 4:2, вашите бяха само на сектор Г и половината сектор А, останалия стадион кънтеше САМО ЛЕВСКИ!
С баща ми бяхме на тоя мач във В сектор, и феновете бяха по-равно! Тогава едва го навих баща ми да ме заведе, беше адски студ тоя мач, ако не се лъжа беше март и имаше сняг! А на стадиона имаше много малко хора за онези времена, може би да имаше 15 000 но не и повече!
Друг въпрос е, че на Герена (на който тогава не играехме, но за купата играхме там) предишният мач 1-0 имаше по-малко и от 1000 организирани фенове на ЦСКА и всичко друго беше синьо! Но и на Герена нямаше много хора тогава, но определено имаше доста повече от тези на Армията! Но през този сезон най-много хора имаше на първият мач на Герена от много години с ЦСКА за купата на лигата! Тогава Лафчис пусна свободен вход и целия Герена се пръскаше по-шевовете и то по-времето когато нямаше седалки!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]