Истината за съдружието на "Левски" с МВР

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Истината за съдружието на "Левски" с МВР

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 00:47

Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР! :lol:

Очевидно в момента стадиона и целия комплекс в който се съдържа е собственост на МВР. А кога, как и защо МВР го е придобило, ако ти се занимава, рови се да разбереш :).

Ми ако искаш дай ми твоята къща или апартамент, ей така щото аз искам? Ше ми я дадеш ли?

:shock: :shock: :shock: Къде отиваш и каква е връзката с казуса :?: :?: :?:

Връзката е, че аз не съм построил твоята къща, нито пък МВР Герена! Щом тогава МВР притежава Герена, що аз да не притежавам и твоята къща? Все пак моя дан за нейното построяване е толкова голям колкото и този на МВР за Герена!

Сега намери ли връзката? :lol:

Много хора и организации притежават имущество, което е построено от някой друг. Купила са го, разменили са го или им е било подарено :) Важното е че МВР в момента притежават този комплекс. За подробности кога и как са го придобили, можеш да се поровиш, мен поне в момента не ми се занимава. Ако се окаже, че МВР са придобили комплекса незаконно, следва да бъдат задействани съответните процедури.

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 05 дек 2013 00:47

Avanti_Ragazzi написа:Връзката е, че аз не съм построил твоята къща, нито пък МВР Герена! Щом тогава МВР притежава Герена, що аз да не притежавам и твоята къща? Все пак моя дан за нейното построяване е толкова голям колкото и този на МВР за Герена! Сега намери ли връзката? :lol:

Това и Батков не може да го съчини, заклевам се! Свързано е колкото и задника с веждите - посредством кожата! :lol: :lol: :lol:
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 дек 2013 00:59

Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР! :lol:

Очевидно в момента стадиона и целия комплекс в който се съдържа е собственост на МВР. А кога, как и защо МВР го е придобило, ако ти се занимава, рови се да разбереш :).

Ми ако искаш дай ми твоята къща или апартамент, ей така щото аз искам? Ше ми я дадеш ли?

:shock: :shock: :shock: Къде отиваш и каква е връзката с казуса :?: :?: :?:

Връзката е, че аз не съм построил твоята къща, нито пък МВР Герена! Щом тогава МВР притежава Герена, що аз да не притежавам и твоята къща? Все пак моя дан за нейното построяване е толкова голям колкото и този на МВР за Герена!

Сега намери ли връзката? :lol:

Много хора и организации притежават имущество, което е построено от някой друг. Купила са го, разменили са го или им е било подарено :) Важното е че МВР в момента притежават този комплекс. За подробности кога и как са го придобили, можеш да се поровиш, мен поне в момента не ми се занимава. Ако се окаже, че МВР са придобили комплекса незаконно, следва да бъдат задействани съответните процедури.

Искаш ли да знаеш как са го придобили ли? Еми много просто след обединението със Спартак когато е сменен статута на дружеството от такова на минис. на храните, промишлеността и съобщенията с това на вътрешните работи! И така МВР е придобило чужд имот, какъвто е Герена! И така до днес не са върнали този имот, нито на общината на чиято земя е бил имота, нито пък на това министерство сега, което е наследник на онова през 63 под чието надзор е бил Левски!

За разлика от доста клубове в България Министерството на отбраната не ни е строило стадиона на аванта! Щото през това време Левски е разчитал предимно на юноши и е играел на едно сгуриено игрище в Иван Вазов (бившо бунище) без трибуни! И е бил на издръжка на едно бедно министерство и на един от районите в София! А не на силово такова, както едни други разни отбори!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 05 дек 2013 01:04

Съвет към ЦСКА – по-малко оправдания и повече работа

04.12/11:54 / Веско Вълчев

Използвам това заглавие на една статия за да попитам, къде е будната журналистическа съвест на екипа на Гонг...Или тя е валидна само ако са застрашени и засегнати интересите на любимия отбор. Защо мълчат....Питам риторично....Защото те мълчат и за влизането с бутоните напред в тялотот на вратаря на Любимец, неотсъдената дузпа пак срещу един отбор с ограничен ресурс, та камо ли да захапят омертата...А материалът на Сметната палата не засяга най-скандалния имот, този на стадион Раковски, където тренират юношите на Левски и ....не плащат. А базата на ЦСКА беше разрушена с правителствен акт и децата с червени фланелки обикалях Требич, Панчарево, Герман, Бистрица, Железница, стадион Академик, царско село и кое ли не.. Но не...журналистическата съвест мълчи...Съвест, какво е това би запитал географът Грънчаров или пък псевдоборецът от Шумен...
И какво стана...нищо общо с МВР, нали
Хайде лека нощ...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 01:11

Avanti_Ragazzi написа:
Искаш ли да знаеш как са го придобили ли? Еми много просто след обединението със Спартак когато е сменен статута на дружеството от такова на минис. на храните, промишлеността и съобщенията с това на вътрешните работи! И така МВР е придобило чужд имот, какъвто е Герена! И така до днес не са върнали този имот, нито на общината на чиято земя е бил имота, нито пък на това министерство сега, което е наследник на онова през 63 под чието надзор е бил Левски!

За разлика от доста клубове в България Министерството на отбраната не ни е строило стадиона на аванта! Щото през това време Левски е разчитал предимно на юноши и е играел на едно сгуриено игрище в Иван Вазов (бившо бунище) без трибуни! И е бил на издръжка на едно бедно министерство и на един от районите в София! А не на силово такова, както едни други разни отбори!

Комунягите ако са го национализирали, Закона за реституция е пределно ясен. И Батков е мастит адвокат. Върнете си го, ако е ваш.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 дек 2013 01:12

camarasa написа:Съвет към ЦСКА – по-малко оправдания и повече работа

04.12/11:54 / Веско Вълчев

Използвам това заглавие на една статия за да попитам, къде е будната журналистическа съвест на екипа на Гонг...Или тя е валидна само ако са застрашени и засегнати интересите на любимия отбор. Защо мълчат....Питам риторично....Защото те мълчат и за влизането с бутоните напред в тялотот на вратаря на Любимец, неотсъдената дузпа пак срещу един отбор с ограничен ресурс, та камо ли да захапят омертата...А материалът на Сметната палата не засяга най-скандалния имот, този на стадион Раковски, където тренират юношите на Левски и ....не плащат. А базата на ЦСКА беше разрушена с правителствен акт и децата с червени фланелки обикалях Требич, Панчарево, Герман, Бистрица, Железница, стадион Академик, царско село и кое ли не.. Но не...журналистическата съвест мълчи...Съвест, какво е това би запитал географът Грънчаров или пък псевдоборецът от Шумен...
И какво стана...нищо общо с МВР, нали
Хайде лека нощ...

А нещо за ФК Червено Знаме да си чувал? Нещо за това как ЦДНА го е придобил базата да знаеш? Тая база е открадната по най-циганският начин от един отбор с което е бил закрит един друг? Само и само щото е била най-модерната в България и е нямало как отборът със стоте имена да я няма в наличност и нея! Тая база верно е била червена, ама в едно друго червено! Научете си историята и тогава давайте съвети на другите!

Спортен комплекс „Червено знаме“
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Координати: 42°40′22.13″ с. ш. 23°22′17.33″ и. д. |
Спортена комплекс „Червено знаме“ е тренировъчна база. До 1962 г. е използвана от ФК „Червено знаме“, а впоследствие от детско-юношеската школа на ЦСКА. Намира се югоизточно от центъра на София, в близост до 4-ти километър.
Комплексът е построен в края на 50-те години на XX век и разполага с игрище с олимпийски размери, помощно тренировъчно игрище, кортов терен и игрище с изкуствена трева. Основният терен е снабден и с писта за лека атлетика, възстановителен център, фитнес зала, сауна, тангентори и медицински център.
Проект за модернизация[редактиране | edit source]

През април 2005 г. е представен план за модернизация на стадион "Българска армия", базата в Панчарево и комплекс "Червено знаме". Планът предвижда пълно разрушаване на сегашния стадион и създаване на нов модерен стадион с капацитет 30 000 души на стойност 100 млн. лева. Той трябва да бъде изграден за 4 години. Реализацията на проекта трябва да започне, след като стадионът, базата в Панчарево и базата на 4-ти километър бъдат прехвърлени към футболния клуб.
Спортна зала[редактиране | edit source]

Част от базата е разрушена през 2010, а на нейно място е изградена многофункционална спортна зала Арена Армеец.

Код: Избери всички

Червено знаме (София)
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Червено знаме е български футболен отбор от София. Основан е през 1949 г. През 1950 и 1951 г. играе в "А" група и двете години завършва на 6 място и достига до четвъртфинали за купата на страната. След това 5 години (1952-1956 г.) участва в първенството на "Б" група. От 1957 г. броят на "Б" групите е намален на две групи - Северна "Б" РФГ и Южна "Б" РФГ и Червено знаме отпада от "Б" група. Играе мачовете си на стадион "Червено знаме" в кв. Гео Милев, с капацитет 8 000 зрители. Основния екип е изцяло в червено. През 1962 г. е обединен с ЦСКА под името ЦСКА "Червено знаме". През 1985 г. се отдели от ЦСКА и игра няколко сезона в Югозападната „В“ група.

Нещо нямам спомени след 1985 година да сте освободили тази база и да сте я предали на клубът който я е построил! Ама са ревете за нея! :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 05 дек 2013 01:20, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 дек 2013 01:15

Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Комунягите ако са го национализирали, Закона за реституция е пределно ясен. И Батков е мастит адвокат. Върнете си го, ако е ваш.

Аз не претендирам, че е на Левски София а, че не е на МВР! Този имот е на Софийска община и на никой друг защото е даден от нея! Поради простата причина, че дружество Левски София тогава е било на пряко финансиране от 8-ми район на София! В същият този район се е падал и терена за предстоящият и впоследствие построен стадион Герена!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 01:25

Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Аз не претендирам, че е на Левски София а, че не е на МВР! Този имот е на Софийска община и на никой друг защото е даден от нея! Поради простата причина, че дружество Левски София тогава е било на пряко финансиране от 8-ми район на София! В същият този район се е падал и терена за предстоящият и впоследствие построен стадион Герена!

Ами Софийска община да си го вземе. Ако иска де, не е задължително. Към момента имота е собственост на МВР и според Сметната палата от 2002г насам, се ползва незаконно от СК Левски. Както е незаконно и това, че СК Левски го е предоставила на трети лица ( ПФК Левски ).

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 дек 2013 01:37

Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Ами Софийска община да си го вземе. Ако иска де, не е задължително. Към момента имота е собственост на МВР и според Сметната палата от 2002г насам, се ползва незаконно от СК Левски. Както е незаконно и това, че СК Левски го е предоставила на трети лица ( ПФК Левски ).

Ми аз точно това казвам какво общо има МВР с Герена и защо е към тях все още? А не е предаден към Софийска община след като тя е реалният собственик на земята! Защо държавата 24 години от както комунизма свърши и 28 години от както ФК Левски не е към МВР причислява този стадион към МВР! След като всеки завършил първи клас и научил се да смята може да си направи сметката, че този стадион не е строен от МВР! И след като той не е строен от тях, те нямат ама ни най-малко право да се разпореждат с него?

Върни се в “Левски”