Едно голямо ХВАЛА за автора... Мисля, че не сме малко хората, които сме на подобно мнение. Днес за първи път от години отидох на "Герена" без да има мач... Искам да ви кажа, че е много тъжно. Отбора фактически се управлява от фен клуба от снощи. Батков им се навежда. Киро- претасашето(ЧОРБАР) си говори с птицата като първи авери. Съжалявам, че закъснях и не успях да пристигна на време за да се изкажа и аз. Съжалявам, че и вие не сте били, но трябва да направим нещо, приятели!
Бях си взел синия шал с идеята да го сложа на врата на Петев... не, че го харесвам. Ама след снощи имах нужда да го направя. За мое огромно съжаление след работните ангажименти се натоварих в колата, пуснах Дарик и разбрах, че човека изобщо няма да е там.
Спомняте ли си на времето какъв беше най- големия кеф??? Да пребоядисаш чорбар! Е за този дори не съм сигурен, че е такъв, а и никой не си направи труда да разбере това интервю реално ли е било или поредната журналистическа интерпретация. Петев може и да не е най- големия треньор, но беше адекватен вариант. Но не за това говорим...
Страшно много ми се иска всички ние, които изживяваме тези дни изключително болезно да се обеденим и на 19- ти да напълним секторите А и В както беше преди години.
Нека покажем на тези палячовци, че те не могат да са ЛЕВСКИ и ние не искаме те да са ЛЕВСКИ!!! Сигурен съм, че заедно ще намерим начина да им го покажем!
Само ЛЕВСКИ! Онзи ЛЕВСКИ!
Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.
tprodanov написа:Колкото до твърденията ти, само две от тях имат отношение към вчерашната ситуация, и двете не са верни - Левски има ръководство, има и треньор. Бегай да си преговориш теорията.
Ще говорим, какво има след 2 месеца, не съм от хората, които да казват хоп преди да скочат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Th3_K1ng написа:Едно голямо ХВАЛА за автора... Мисля, че не сме малко хората, които сме на подобно мнение. Днес за първи път от години отидох на "Герена" без да има мач... Искам да ви кажа, че е много тъжно. Отбора фактически се управлява от фен клуба от снощи. Батков им се навежда. Киро- претасашето(ЧОРБАР) си говори с птицата като първи авери. Съжалявам, че закъснях и не успях да пристигна на време за да се изкажа и аз. Съжалявам, че и вие не сте били, но трябва да направим нещо, приятели!
Бях си взел синия шал с идеята да го сложа на врата на Петев... не, че го харесвам. Ама след снощи имах нужда да го направя. За мое огромно съжаление след работните ангажименти се натоварих в колата, пуснах Дарик и разбрах, че човека изобщо няма да е там.
Спомняте ли си на времето какъв беше най- големия кеф??? Да пребоядисаш чорбар! Е за този дори не съм сигурен, че е такъв, а и никой не си направи труда да разбере това интервю реално ли е било или поредната журналистическа интерпретация. Петев може и да не е най- големия треньор, но беше адекватен вариант. Но не за това говорим...
Страшно много ми се иска всички ние, които изживяваме тези дни изключително болезно да се обеденим и на 19- ти да напълним секторите А и В както беше преди години.
Нека покажем на тези палячовци, че те не могат да са ЛЕВСКИ и ние не искаме те да са ЛЕВСКИ!!! Сигурен съм, че заедно ще намерим начина да им го покажем!
Само ЛЕВСКИ! Онзи ЛЕВСКИ!
Ми що не ги пълните и в момента? Най-вероятно секторите ще бъдат ако не пълни догоре, то поне прилично запълнени. От хора, които застават ЗАД вчерашната постъпка. Това са фактите. Останалото са шепа мишки из нета, които не знаят, или в най-добрия случай, едвам помнят къде е Герена.
Хубаво мнение си написал. Аз лично съм силно разколeбана дали да ходя на дербито.Th3_K1ng написа:Едно голямо ХВАЛА за автора... Мисля, че не сме малко хората, които сме на подобно мнение. Днес за първи път от години отидох на "Герена" без да има мач... Искам да ви кажа, че е много тъжно. Отбора фактически се управлява от фен клуба от снощи. Батков им се навежда. Киро- претасашето(ЧОРБАР) си говори с птицата като първи авери. Съжалявам, че закъснях и не успях да пристигна на време за да се изкажа и аз. Съжалявам, че и вие не сте били, но трябва да направим нещо, приятели!
...
Не за друго, но се е стигнало дотам, че нормалните левскари вече се чувстват като чужди сред (уж) свои. Общият син дом е превърнат в свърталище на качулки.
Любимият отбор се управлява от боклуци и наемници. На терена играят некадърници и бездушници.
Боже, пази Левски...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Не за друго, но се е стигнало дотам, че нормалните левскари вече се чувстват като чужди сред (уж) свои. Общият син дом е превърнат в свърталище на качулки.
Любимият отбор се управлява от боклуци и наемници. На терена играят некадърници и бездушници.
Боже, пази Левски...
И когато някой най-накрая посмя да скочи на боклуците и наемниците, бива оплюван?

Ми добре, радвайте си се на Батков

niki87 написа:tprodanov написа:badboy95 написа: И какво ще стане след като ги изгоните, кой ще дойде, Абрамович ли?Не ме разсмивай, дай нещо по-конкретно, как ще ги махнете, кой ще дойде, колко време ще отнеме, някакъв план изобщо има ли, или всичко е просто въздух под налягане? А за Петев отново, с нищо не е заслужил да бъде така публично унижен, що не го направиха тва със Сираков или Батков? Та той даже още не беше на работа в отбора, няма нищо общо с Левски, но накрая обира почти целия пешкир, просто безумно според мен.
Само до преди два дни спорих с някой тарикат, може и ти да си бил, и тарикатът ми обясняваше, че феновете не могат да влияят на решенията на ръководството, могат само да си крякат. Е, оказа се, че властта на феновете е доста по-голяма. В резултат двама от противняците вече не са на Герена, а третия малко или много започна да обмисля напускането си. Петев да е мислил когато обясняваше, че на Левски Господ им го върна.
За момента по-важното е, че Сираков не е на Герена вече, което е огромен успех. Ако беше се напънал да помислиш, Сираков не беше с фланелка на Левски, за да му бъде събличана. Всъщност, той такава не е носил откакто се завърна в клуба. Батков не присъстваше. Това предполагам ти дава достатъчно отговори на въпроса кой защо не е бил съблечен.
И понеже гледам е модерно да се говори за качулати (което означава, че приматите повтарят чужди думи, а не свои наблюдения), само да отбележа, че вчера всички основни действащи лица бяха с открити лица. Нещо, което мишките тук никога не биха посмяли да направят.
Не знам как имаш нерви да обясняваш на тия дебили каквото и да е. Това са хора, които изписват по 100 страници за всеки мач, и които не знаят къде се намира Герена. Хора, които чакат газпром да изсипе една торба пари, Левски да стане силен, и да се фукат какви са левскари. Това са телевизионни- интернет фенове, чиято основна дейност, свързана с отбора, се състои в това да дават акъл по форумите. Думи много- дела никакви. Шайка смешници, които срамят думата Левскар.
Дори не съм от Левски, просто се опитвам да водя спор на някаква тема и веднага някой ми се нахвърля, айде живейте си във вашия свят на "само аз съм прав, боли ме курО за другите"
[center]Съединението прави силата![/center]
[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]
[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]
Това, че не си от Левски не е интересно. Тук не е лексикон, а форум. Проблемът е, че тезата ти издиша - изброи четири компонента, като ги приписа на вчерашната случка. От тях само два имат връзка, и двата не са верни. Толкова по тезите ти.
- batmanlevski
- Контакти:
онези с качулките са модерните деца и лица на капитализма в България ,това е същия този капитализъм който прави всичко възможно да съсипе Левски ,защото Левски е народа ,а народа на България не е от към страната на капиталистите които ограбват и разрушават от 1989 г. насам всичко Българско и родно
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Що не дадете някакъв конкретен план за развитие?!??! Нали много разбирате, айде дайте да видим кво ще измислите, най-много да се напънете и да пуснете кафяво в гащите!
[center]Съединението прави силата![/center]
Съжалявали били за постъпката си,дръжки, кого баламосваш Батков нали ги видях като излизат пак как се държат нахално и предизвикателно, средни пръсти на камерите на телевизиите,и с тия хора да сме заедно- никога.Дано не съм лош пророк но на дербито може да се получат сблъсъци и то не с ония смърдящите,а с нашите примати..Понеже викали,крещели,биели, чупели,пребивали хвърляли те били най големите фенове на Левски откъде-накъде.Кой ви каза че това са действията които определят някой за по благонадежден фен от друг. Ние сме отбор с име- кауза ,не може така да се принизява така името на клуба от шепа негодяи.Името ни задължава да бъдем фенове по различни и с по голяма отговорност,не като някои други с 4 букви които не означават нищо.Е,това ли ни е левскарщината да се правим на големи бабаити и да унижаваме хората,в края на краищата всичко си има граници,и някои хора я прехвърлиха и трябва да бъдат заклеймени затова. Тука някои толкова примитивно разсъждават във форума или се правят нарочно че не разбират , че чак ми се повдига да водя спорове с тях,що за култура, що за низки страсти, що за нисък интелект,що за възпитание.