Срамно отпадане или...гениален ход?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Re: Срамно отпадане или...гениален ход?

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 14 юли 2013 11:43

Много са си добри левскарите, вчера ни финтираха със страхотна техника и гениална спортно техическа мисъл. Никой не разбра от къде напуснаха летището :roll:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 юли 2013 11:53

мнението на автора показва какво е да си вечния отпимист.... мен ми се гади вече от тия...не може да сме с 5 титуляра българи всичко на всичко (като единия е вратар а другия е 34-35 годишният ни капитан). За мен не е изненада, че отпаднахме и е отвратително положението което е в клуба. Аз вярвам в Наско и се надявам, че ще градят отбор..а не ще вземат някой треньор, който трябва да спечели титла на всяка цена... предпочитам да изакарме 3 сезона с цели:
1 година - 3-то място
2 година - 2-то място
3 година - 1-во място и групи на ЛЕ
4 година - борба за ШЛ но в този отбор да иам не повече от 4 чужденци (в група от 20 играчи)....
Ето тогава ще е гениален ход отпадането...иначе можеше да си уволни Митов и да се приключи още като идваше и да беше взел треньор, който иска!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 юли 2013 11:58

MagicMoments написа:След тия 2 мача ще има пари хем да се построи сектор А,хем и да си купим титлата за 100-годишния юбилей.Гениален ход на Батков ;)

Вие за това ли живеете - да видите как отбора ви си купува една обезценена тенекиена титла :?: И после идва шампиона на Малта... жалка работа!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2013 12:02

runnersa написа:
MagicMoments написа:След тия 2 мача ще има пари хем да се построи сектор А,хем и да си купим титлата за 100-годишния юбилей.Гениален ход на Батков ;)

Вие за това ли живеете - да видите как отбора ви си купува една обезценена тенекиена титла :?: И после идва шампиона на Малта... жалка работа!

Не им стига, че всяка година имат абонамент за евроквота. Сигурно в Европа няма такава аномалия. Кога последно Левски не се е добрал до евроквота?
Едно време Сираков говореше, че е невъзможно и съмнително отбор - ЦСКА да стане шампион без загуба в първенството.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Groti и shammi

Мнениеот Странджата » 14 юли 2013 12:03

Аз разбирам, че не малко от нас имат магическо мислене и живеят в измислени светове. Затова говори и темата. Истината е една - слаби сме от много време. Колкото по-рано заживеем с тази мисъл, толкова по-добре. Колкото по-скоро заживеем с реалността, толкова по-чиста ще е привързаността ни към Левски. Ако не сме сигурни, че тя е заради титли и успехи, тогава да се мислим за левскари само когато бием.
Смятам, че е повече от наивно да мислим, че българските клубни отбори ще бъдат нещо по-различно от албански, казахстански, повечето балкански и други отбори - само с тази разлика, че ние имаме спомени за по-добро минало, а те - надежда за по-добро бъдеще. Ако гледаме на Левски като на олимпийското ни представяне, Сеул ще остане за нас един Алексангър Македонски, а отборът ни - спомен, който няма нищо общо с реалността. Нима това искаме - без армия да се пъчим, че не сме загубили нито едно знаме, и да забравяме, че сме спечелили само една война - и срещу кого - срещу тези като нас - сърбите.
На мене ми се иска да заживеем с това, с което вече полека-лека свикват цесекарите - наши играчи и наши успехи, а не на стратези и менаджери, за които успехът, а не честта са важни. А ако става дума за гениален ход - той е на Титаните - отказът им да играят в европейските турнири им свали един огромен товар от очаквания и задължения не само за тази година ...

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 14 юли 2013 12:04

NIKSANA написа:мнението на автора показва какво е да си вечния отпимист.... мен ми се гади вече от тия...не може да сме с 5 титуляра българи всичко на всичко (като единия е вратар а другия е 34-35 годишният ни капитан). За мен не е изненада, че отпаднахме и е отвратително положението което е в клуба. Аз вярвам в Наско и се надявам, че ще градят отбор..а не ще вземат някой треньор, който трябва да спечели титла на всяка цена... предпочитам да изакарме 3 сезона с цели:
1 година - 3-то място
2 година - 2-то място
3 година - 1-во място и групи на ЛЕ
4 година - борба за ШЛ но в този отбор да иам не повече от 4 чужденци (в група от 20 играчи)....
Ето тогава ще е гениален ход отпадането...иначе можеше да си уволни Митов и да се приключи още като идваше и да беше взел треньор, който иска!

ами ние изпълняваме целите бе мен: 2012г.- трето място, 2013г- второ място, 2014 г....първо място :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 12:07

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Много са си добри левскарите, вчера ни финтираха със страхотна техника и гениална спортно техическа мисъл. Никой не разбра от къде напуснаха летището :roll:

Представете си що за стока са... по-добре да не бяха си идвали изобщо :evil:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2013 12:08

MuFc1878 написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Много са си добри левскарите, вчера ни финтираха със страхотна техника и гениална спортно техическа мисъл. Никой не разбра от къде напуснаха летището :roll:

Представете си що за стока са... по-добре да не бяха си идвали изобщо :evil:

Ама не са виновни футболистите за това решение. Сираков решава тия въпроси. Нали искахте Вълк? Ето ви го - типичен единак - стъпи пред вас и почна да ви обяснява, че го боляло повече от вас. :lol:

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 юли 2013 12:13

Ако под гениален ход разбирате да се излага България пред света - добре. Но аз лично не намирам нищо "гениално" в това някакви туристи да отстранят един от "грандовете" в България. За каква гениалност говори авторчето, при положение, че за двата мача, Иртиш направиха точно НУЛА успешни атаки с многоходова комбинация. Всичките им атаки бяха с изсипани топки напред. Това ли ви е гениалността? И на първо място мислете за България, а не само за себе си, защото с тези прекрасни резултати, догодина може и непоставени да сте още в първия кръг.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 юли 2013 12:15

Кировец написа:
runnersa написа:

Не им стига, че всяка година имат абонамент за евроквота. Сигурно в Европа няма такава аномалия. Кога последно Левски не се е добрал до евроквота?
Едно време Сираков говореше, че е невъзможно и съмнително отбор - ЦСКА да стане шампион без загуба в първенството.

Е това за шампиона на Малта е вече прекалено.Пишете реални неща и се придържайте към фактите.Шампиона на Малта все още не е побеждавал Левски.Просто левскарите имат късмет,че не им се е падал в последно време. А за Евроквотите,какво се чудиш?Правилно работят хората и винаги се класират.Сега ако могат да уредят в Европа и Азия да им свирят точните,талантливи и безпристрастни БГ съдии,те и Шампионската Лига могат да спечелят.МИЗЕРНИЦИ ДОЛНИ !

Върни се в “Левски”