Не е истина-тях ги е страх от този Левски?!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Не е истина-тях ги е страх от този Левски?!?

Мнениеот TristaNNN » 23 апр 2013 22:54

1982 написа:
Garfildbg1929 написа:Никой не го е страх от смешният Левски а от ПАСТАТА,СВАТБАТА,Н,ЙОРДАНОВ,АХМЕД АХМЕД и следва продължение

Абсолютно, Левски е жалък и смешен, с Монтана и Гоце Делчев, където нямаше поръчкови съдии, се видя без реферска помощ колко са им силите. Но за по-напечените мачове определено си взимат поръчкови съдии.

Ееее, един да се намери да ни отвори очите. Евала, цесекист! Освен че почва яко да ви сърби, направихте ли нещо да поръчате съдия от чужденеция? Или викаш, да си купиш пелени предварително е по-лесно?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 апр 2013 22:56

kent1914 написа:Аз ще им комувам :mrgreen: :lol: :mrgreen:

[offtopic]Аз пък ще им играя гол на сватбата-да си видят подаръка :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 23 апр 2013 22:59

ЛЕВСКИ дали е слаб смешен дали си поръчва съдии ми е през оная р------ стига да са първи.Важно е да го видя шампион и да дразня всички който не са от ЛЕВСКИ :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 23 апр 2013 23:00

Абе ,защо президентите ВИ ,не поискаха междонародни съдии за мачовете с Левски????? И Тонев ви го каза,че нямаме нищо против! Ама не искате,защото в мачовете с Левски,ВАЩЕ съдии свирят почти цял мач за вас,а и с негова помощ не може да ни биете,за ТОВА ви е яд пеперудииии :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 апр 2013 23:01

astra написа:Не си струва да се коментира фашисткия отбор от герена подвластен на политическата власт в БГ . А и кой ли го е страх от измета в една страна превъплатен във фк Подуяне.

Види се, че всички ги е страх, и то така, както башибозуците са треперили под сабята-халосия на Бенковски ;) Инак нямаше да има толкова рев и писък, нямаше и такива като теб да публикуват коментари, изпълнени с фрапантни правописни грешки. Страх ви е, та чак ви сърби вече!
[offtopic]

gog88
Контакти:

Мнениеот gog88 » 23 апр 2013 23:09

Кент,
ти си пълна трагедия. Вземи да поработиш върху езиковата си култура. Може ли да си такава невежа? Срамота. :o

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 апр 2013 23:18

Theos написа:
Show Must Go On написа:Никой не говори за страх. Това е насаждане само в сините "недосегаеми". Никой не го е страх от Вас, напротив!!!!!

Насажданията и ревовете идват от вас, що не си направите една лига всички ревящи и да вземете да мирясате, егати колко сте гнусни и вие и червените и отборчето на ТИМ. Едните се издържат от нашите данъци и от черно тото, а вашето отборче се издържа от дпс, ама нямате ли срам от глупостите дето ги говорите!
Абсолютен страх тресе жалката червена пародия, а жълтия им солташак им приглася...каква вечна любоф гори между вас...що не вземете да се съберете?!

Кой говори за мненията на фенове от други отбори??? Мисли преди да пишеш, а не да отговаряш първосигнално - "ние сме Левски и мое си праим квот си искаме".

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 апр 2013 23:21

mimi29 написа:ЛЕВСКИ дали е слаб смешен дали си поръчва съдии ми е през оная р------ стига да са първи.Важно е да го видя шампион и да дразня всички който не са от ЛЕВСКИ :mrgreen:

+безброй
Ето това си е типичен коментар от скотовъдството. За съжаление - точно за това си става на въпрос.
След мнението на mimi29 - темата е приключена за мен ;)

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 23 апр 2013 23:35

ogrizko написа:
sin4ec написа:Страх! Страх, че този слаб и безидеен Левски може да стане шампион!

Страх ли?! Едва ли.... този слаб и безидеен левски всички му се присмиват и едва ли някой го е страх :roll: точната дума обаче е СРАМ - СРАМ ме е България да има подобен шампион, който по всевъзможен начин се подпира във всеки един мач по най-наглия и безочен начин и излиза на терена с техните си купени съдии!!! ФК ЛЕВСКИ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА!!! :evil: :evil:

Какво лаете вие от Черно Море като ви спестиха 2 червени картона и дузпа срещу нас заради гола от засада....?! Ако отречеш , че отбора ви не играе груб и посредствен футбол няма смисъл да коментираме повече...Тоя престъпник Александров трябва да му се забрани да играе футбол...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 апр 2013 23:37

Убеден съм, че авторът на темата е объркал думата "СМЯХ" със "страх" и заради това се е загубил смисълът на изречението.
В действителност е жалко, но не и смешно за който и да е Български клуб да изпада в състоянието на Левски - на абсолютен футболен дефицит осъвместен с тотален съдийски комфорт.

Върни се в “Левски”