Pupper_ написа:Corwin написа:Pupper_ написа:Corwin написа:Направо е жалко как очеизвадно ЛЪЖЕТЕ (като например кой първи почна да хвърля неща през буферната зона).
Първо летяха ракети, който падаха в сектора между двете агитки! Има го на камерите, всеки може да го види!
Нищо няма на камерите, който е гледал, вижда (например камъни не се виждат на камерите). Впрочем, не оправдавам по никакъв начин хвърлянето на факли и всеки трябва да си понесе наказанието. Но нека не си затваряме очите за истината (защото от сектора за гости се виждат и тръгналата да се разправя жълта групичка, и полетелите след това ракети). Това го казвам, защото принципно по време на такива мачове повече гледам какво се случва на трибуните, а не на терена.
Камъни не се виждат, но червените ракети който изстреляхте към мирни хора (в сектор не на агитката на Ботев) се виждат много добре! Пак казвам, това бяха стотина не-хора, не цялата синя агитка! Останалите млъкнаха и се чудеха какво да сторят. То срам, срам! В сектора може да е имало и деца! След година, може да се случи същото, но срещу вашите деца! Едно е да пеем и скачаме, друго е да се хвърлят бомби и камъни. От Ботев не хвърлихме нито една бомбичка днес!
Нима смяташ, че може да не се съглася?
Ракетите затова са сигнални - да се виждат. И много добре знам защо мълчах цяло второ полувреме - развали ми се празника и ме хвана срам. Но ако смятате да си оправдавате вашите лумпени - ми айде да не. Този мач можеше да мине много по-спокойно (и щях да видя първия ви гол), ако една група от 30 глупака не беше прекосила цялата ТИ, за да се заяде с хора, за които е известно, че само това чакат.