Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Мнениеот Adramelech » 30 юли 2012 13:35

Я някой да ми припомни, как тръгна Мъри, като треньор на Левски?

Среща НЕ ТРЯБВА да има, просто защото този филм сме го гледали вече. Ще кажат няколко заучени фразички, ще обещаят (за кой ли път), че футболистите ще отиват при феновете, след края на мача, а не след последния съдийски сигнал, да тичат към Син Сити, Биад и другите чалготеки... Явно с думи не става. Проблемите в Левски (а и като цяло в българския футбол), не са в играчите (явно толкова си могат горките), нито в треньорите (малко ли се изредиха в Левски), явно проблемите са на доста по-високо ниво. Трябват си кардинални промени, а не приказки от 1001 нощ... И един съвет (не че ще го види де, но все пак) към Бащицата, ако е решил да остава в Левски (дано не го направи това), то да вземе да се скрие от камерите веднъж и завинаги, защото каквото е казал, винаги е ставало точно обратното!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 30 юли 2012 13:36

nick1965 написа:''А вие г-н Христов, като един от отговарящите за този форум, какво направихте с темата "До Сараево и обратно", пусната вчера след обяд от acrimonious, в която се описваше много подробно пътуването на феновете на Левски и всичките перипетии, които са били принудени да изживеят, за да гледат отбора? Там много ясно и почтено се обясняваше за отношение на обикновения жител на областите през които са минавали към феновете и безобразното държание и действия на босненската полиция както към феновете, така и към оторизираните от нашата полиция люде, пред погледа на посланика на РБ, без последния да вземе отношение към тези безобразия? Моля за коректен отговор, защо темата беше изтрита''

Тези перипети ,през които са минали феновете на път за Босна, аз ли съм им виновен??Или някой друг,може би?? Да ти кажа честно,малко им е било!За това което направиха,тази........тъпа , наркоманска изгъзица, на Герена с плакатите ....трябваше да им направят други,малко по-болезнени неща!Заради тях,няма да се срамиме милиони други българи!Щом Гугутка ли е, П.....а ли е , ще задава въпроси към ръководството на Левски, може ли и аз да задам един въпрос на него: Кога ще се изметат от сектора, всички наркомани,боклуци,сутеньори,неграмотни дилъри и други псевдо фенове ,заради които повече от 12 години не стъпвам на стадиона???Два пъти съм по-Левскар от тях, не мога и детето да заведа там, да види отбора на сърцето ми !! Кога, г-н Владимиров??

+1914
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 юли 2012 14:23

Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски. От това ще има смисъл само, ако обявят оставките си!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 30 юли 2012 14:32

СВОБОДЕН написа:Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски. От това ще има смисъл само, ако обявят оставките си!

Смешен подпис имаш! Кажи ми кой да дойде - Раев и кауна ли? Нали се сещаш ,че откакто не е в Левски ,Раев само плюе по разни сайтчета и само пречи на отбора. Единственото хубаво което направи Батков е ,че разкара този човек от Левски. Относно Мъри ,кажи ми един мач спечелен с тактика ,ако знаеш тази думичка какво означава ,защото аз не се сещам. Играем с Беласица 4-3-3 и след 3 дена с Барса на Камп Ноу пак 4-3-3 и резултата е ясен и го помним всички ,ама добре че валеше на този мач и не им се играеше на каталанците ,че мърльо щеше да се върне с рекорд ....
Изображение

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 30 юли 2012 14:48

nikivarna написа:
СВОБОДЕН написа:Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски. От това ще има смисъл само, ако обявят оставките си!

Смешен подпис имаш! Кажи ми кой да дойде - Раев и кауна ли? Нали се сещаш ,че откакто не е в Левски ,Раев само плюе по разни сайтчета и само пречи на отбора. Единственото хубаво което направи Батков е ,че разкара този човек от Левски. Относно Мъри ,кажи ми един мач спечелен с тактика ,ако знаеш тази думичка какво означава ,защото аз не се сещам. Играем с Беласица 4-3-3 и след 3 дена с Барса на Камп Ноу пак 4-3-3 и резултата е ясен и го помним всички ,ама добре че валеше на този мач и не им се играеше на каталанците ,че мърльо щеше да се върне с рекорд ....

След безумията които написа ми отговори честно:
Кой Левски ти харесваше повече, онзи или сегашния?
И друго да питам, ти прасе ли си? Защото Те така си ругаят легендите, един Левскар никога не би казал такава идиотия...

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 30 юли 2012 14:56

genius написа:
nikivarna написа:

И друго да питам, ти прасе ли си? Защото Те така си ругаят легендите, един Левскар никога не би казал такава идиотия...

Легенда беше Наско като играч ,но като човек е .......
По въпроса за това кой ми харесва? - харесваше ми онзи Левски от 93-94 ,харесваше ми Левски на Гибона ,на Н.Илиев ,харесваше ми и Левски на Топчо и Иванков. Разберете ,че не е проблема в треньор и ръководство - отбора няма лидер. Докато не се утвърди такъв ,така ще е. Чисто спортно-технически не са зле и тези дето са сега в отбора ,но няма хъс.
Според мен в момента няма кой да поеме лидерството: Йовов е свършил за цели мачове ,Гаджев - феновето го мачкат ,Пламен е млад и не става за това ,Пелето също няма как да е лидер след изцепките предния път ,за И.Иванов няма какво да говорим дори ,ами то българи не останаха от титулярите
Изображение

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 30 юли 2012 15:04

nick1965 написа:''А вие г-н Христов, като един от отговарящите за този форум, какво направихте с темата "До Сараево и обратно", пусната вчера след обяд от acrimonious, в която се описваше много подробно пътуването на феновете на Левски и всичките перипетии, които са били принудени да изживеят, за да гледат отбора? Там много ясно и почтено се обясняваше за отношение на обикновения жител на областите през които са минавали към феновете и безобразното държание и действия на босненската полиция както към феновете, така и към оторизираните от нашата полиция люде, пред погледа на посланика на РБ, без последния да вземе отношение към тези безобразия? Моля за коректен отговор, защо темата беше изтрита''

Тези перипети ,през които са минали феновете на път за Босна, аз ли съм им виновен??Или някой друг,може би?? Да ти кажа честно,малко им е било!За това което направиха,тази........тъпа , наркоманска изгъзица, на Герена с плакатите ....трябваше да им направят други,малко по-болезнени неща!Заради тях,няма да се срамиме милиони други българи!Щом Гугутка ли е, П.....а ли е , ще задава въпроси към ръководството на Левски, може ли и аз да задам един въпрос на него: Кога ще се изметат от сектора, всички наркомани,боклуци,сутеньори,неграмотни дилъри и други псевдо фенове ,заради които повече от 12 години не стъпвам на стадиона???Два пъти съм по-Левскар от тях, не мога и детето да заведа там, да види отбора на сърцето ми !! Кога, г-н Владимиров??

за плакатите сте прави,а за нахлуването на помаци в православен храм ,какво ще кажете?
ние трябва да стоим и да гледаме помаците как се гаврят с Българските светини,така ли да разбирам че феновете са виновни за босненското нахлуване в "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ".защо не изключите възможността че някой е бил свидетел на гаврата с храма и набързо е написал плаката.аз например щях да постъпя така.по време на юговойната бях против сърбите.подкрепях хървати,словенци,бошняци а сега бих написал с чиста съвест:НОЖ ЖИЦА СРЕБРЕНИЦА. ТОВА Е ОТ МЕНЕ АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА.

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 30 юли 2012 15:12

Der Schmarotzer написа:
milen.hristov написа:
sslevski написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php
Всеки ден ще е така до като не разберат какво е Левски.И не само да го отнасят Гаджев и Иванов,а ВСИЧКИ.Манекени.Писна ми от примадони.Като не искат да защитават фланелката на Левски да се омитат,нещастници.
За едно нещо Гугутката е прав.В Левски има разделение на клуб и фенове.Почваме да ставаме като розовите.Пореден мач се получава феновете не могат да влязат на стадиона и няма кой от ръководството да иде и да направи нещо.Феновете пътували до Сараево кучета ги яли.Един път парите един път от времето.Къде беше Тонев да отиде и да помогне за по-бързото пускане на феновете , както правеше Сираков.За справка:в Истанбул където каза не влензат ли феновете мач няма да има и да видите какво се случи.Вече и малките държави ни се подиграват.
Всички в момента в Левски не са левскари, а лапачи. НЕЩАСТНИЦИ!!!

Напълно си прав и ти и владимиров, добриж или лоши феновете са си твои, и трябва да ги подкрепиш особено в чужди държави.
ВСЕ пак да не се пренебрегва, че валдимиров и подопечните му сами си го направиха с редицата глупости които направиха

А вие г-н Христов, като един от отговарящите за този форум, какво направихте с темата "До Сараево и обратно", пусната вчера след обяд от acrimonious, в която се описваше много подробно пътуването на феновете на Левски и всичките перипетии, които са били принудени да изживеят, за да гледат отбора? Там много ясно и почтено се обясняваше за отношение на обикновения жител на областите през които са минавали към феновете и безобразното държание и действия на босненската полиция както към феновете, така и към оторизираните от нашата полиция люде, пред погледа на посланика на РБ, без последния да вземе отношение към тези безобразия? Моля за коректен отговор, защо темата беше изтрита

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 30 юли 2012 15:15

genius написа:
nikivarna написа:

+100 съгласен съм с написаното
ти гордееш ли се с участието на ЛЕВСКИ в шл?
защото аз не?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 юли 2012 15:27

rocknrolla написа:

+1914

1. въпросът беше зададен до господин "честният и правилният" и се надявам да не се скатае, а да даде отговор.
2.въпросът беше защо спрямо тези фенове, които не са извършили в този случай абсолютно нищо подсъдно, не са нарушили никакъв закон или норма на поведение по пътя от БГ за Сараево се държат спрямо тях като с диви животни пред очите на българския посланник без той да реагира. Не ме разбирайте погрешно, точно заради такива като тези няколко умника не съм стъпвал в сектор "Б" от години и си водя децата или в сектор "В" или в "А". Т.е. не оправдавам по никакъв начин плакатите срещу мюсюлманите, както и държанието на мюсюлманите в българския храм и цялата помия изляза се в двете преси за или против.
3. въпросът беше кратък точен и ясен: защо честното и откровенно писание на очевидец на пътя на феновете на Левски от София до Сараево изчезна изведнъж. Това цензура във форума ли е? Ако е цензурирана по каква причина е цензурирана. В нея нямаше абсолютно никакви обиди към коя да е страна от конфликта? Ако не е такава защо темата изчезна и каква е ролята на уважаемия господин Христов в изчезването на темата, все пак той е един от модераторите на форума на Левски?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”