Левски с нови екипи!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Левски с нови екипи!!!!
АБЕ то хубаво нови екипи ,ама е важно кой ще ги носи . изгониха Калво и Жуниньо ,а пък за нови нищо не се чува 

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
бай Шиле Шилев написа:Не става само с качествен материал, трябва и читави работници!
Гладни малайзийци, които получават жълти стотинки, са им читавите работници на найк.
- tzvetan_tee
- Контакти:
turbogena написа:Neron написа:Дали Мтел ще остане отпред на фланелките или вече наистина ще е ВТБ?Иначе екипа ми допада ама пак е некво лъщящо дето стават некви много грозни петна под врата им.
ВТБ вече ще е отпред ,а Мтел на гърба
Аз до колкото разбрах за мачовете от ЕТ отпред на фланелките ще е ВТБ капитал, а за мачовете от "А" група пак ще си е М-тел, отпред, а ВТБ - отзад

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- Adramelech
- Контакти:
batmanlevski написа:АБЕ то хубаво нови екипи ,ама е важно кой ще ги носи . изгониха Калво и Жуниньо ,а пък за нови нищо не се чува
Как да не се чува? Нали се изписаха маса глупости, че сме щели да вземем - Ушко, Бабангида, Каядо, някакъв алжирец, нападател от Сегундата, Макриев...
Колкото до екипите - може да се помисли за жълто-червения (като резервен), но едва ли много хора ще го приемат, защото видиш ли, имало червено по него.
Като стане време за екипите, едно нещо съм забелязъл - феновете правят доста по-добри модели, от тези, които се предлагат по принцип

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- streetbard
- Контакти:
то хубаво за нови екипи,но мен лично ме дразни много,че отзад имената са на латиница.Не се ли намерие дин отбор от тъй наречените грандове да си ги напише на кирилица.Ще рече човек,че ни дават първенството по скай.че да могат англоезичните да разбират.Какво ви е мнението за това?
В Русия си е редовна практика имената да са на кирилица. Аз лично съм "за", защо все с другите трябва да се съобразяваме.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- streetbard
- Контакти:
не само,в Беларус и те са на кирилица.незнам какъв е проблема с това.Някои отбори в А ГРУПА са на кирилица,Берое примерно.Ако трябва Томи спорт да ни правят екипите,но да са хубави и на кирилица
На мен ми харесват изчистените варианти, синя фанелка с бяло "Л" по средата на гърдите няма да е лошо според мен
П.п.: Резервните наистина да станат червено-жълти!:)

П.п.: Резервните наистина да станат червено-жълти!:)
САМО ЛЕВСКИ!!!
streetbard написа:то хубаво за нови екипи,но мен лично ме дразни много,че отзад имената са на латиница.Не се ли намерие дин отбор от тъй наречените грандове да си ги напише на кирилица.Ще рече човек,че ни дават първенството по скай.че да могат англоезичните да разбират.Какво ви е мнението за това?
Според мен най-добрият вариант е в мачовете от ЛЕ имената да са изписани на латиница, а във вътрешните мачове на кирилица.
Иначе също подкрепям идеята за жълто-червения резервен екип. Надявам се това желание, като гледам на голяма част от феновете да стигне до ръководството на отбора и да се замислят и те върху този въпрос.
Avanti_Ragazzi написа:Щампата си е традиция и аз лично не бих приел емблемата да стои вместо Л-то!!! Това е традиция в Левски още от 20те години!!! И така и трябва да си остане!!!
Иначе аз съм против белите екипи ( защото символизират Левски-Спартак, а не ЛЕВСКИ СОФИЯ)!!! И никога няма да приема този бял екип за екип на Левски!!!
И ако трябва да се организира една кампания или апел към клуба. За сезона в който ставаме на 100 години, резервният екип да бъде ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНИ ВЕРТИКАЛНИ РАИРАНИ ФЛАНЕЛКИ И ЧЕРНИ ГАЩЕТА И ЧОРАПИ!!! Трябва да се отбележи тържествено този първи екип на клуба и точно в сезона в който Левски ще чества ЕДИН ВЕК!!!
+1 Даже е задължително да изиграем и няколко от домакинските си мачове с този жълто-червен екип!