Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Смукача вече е отворил широко столипиновската уста и го чака.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
Blue_Blood84
Преди малко се чу по телевизията следното нещо, само вратаря Евтимов спасява отбора от загуба с 0-6.
Лудогорец клекнаха. Спокойно можеше да ги качат на 8.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
Blue_Blood84
Очаквам Никито Алексадров да се гръмне още днеска в ефир докато снима С бутонките напред, защото до финала няма да издържи.
miro_rz написа:Бесен съм, нашите даже не се хвърлят!
Позор, оставка!
Дори Космонавта не пуснаха. Разочарован съм от резултата.
Blue_Blood84 написа:Очаквам Никито Алексадров да се гръмне още днеска в ефир докато снима С бутонките напред, защото до финала няма да издържи.
Няма как. Ще каже, че отборът без Стойчо....и ще е прав.
Селската чест на жужето отиде в кенефа при цесекату. Пръдльо ше вземе да остане без обезщетение като сгъне цирка ловешката трупа
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
Футболистите на Лудогорец нарочно не ги качиха на 8:0, че трябваше да се местят в София и да стават оранжево менте с мирис на люляк. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
ВЪЪЪХ голям резил!
Жал ми е за бившите партийни секретари!
Рест ин пийс!
Жал ми е за бившите партийни секретари!
Рест ин пийс!
САМО ЛЕВСКИ!