Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 21 мар 2016 19:05

TristaNNN написа:
1982 написа:Аз ще ти кажа моето лично съмнение - според мен, повечето от спонсорите ви сключват чисто фиктивни договори, с фиктивни суми. И, дори и да наливат нещо, то е далеч от някакви крупни суми. Целта на упражнението, пак казвам - според мен, е заобикаляне на финансовия феърплей на УЕФА - да харчиш толкова, колкото изкарваш. И понеже Левски, като всеки български клуб, не изкарва почти нищо, то няма как да бъде оправдан един по-сериозен бюджет, УЕФА веднага ще ви налази. Затова се привличат един куп уж спонсори, които да бъдат параван за изливането на едни сериозни суми от дадени лица. Така, когато УЕФА ви провери, няма да се чуди защо имате бюджет от 6.4 млн. лева за 6 месеца, когато за същия период сте изкарали, примерно, 2.5 млн. лева.

п.п.: пак наблягам, това са си мои подозрения, не твърдя, че сто на сто е така.

А дали се сещаш, че УЕФА би могла бързо-бързо да разкрие това подчертаното чрез една проверка, освен ако проверката и тя не е "фиктивна", ама не ми се вярва. :)

Бе, трябва да е бая задълбочена проверка, с участието и на държавни институции, сама УЕФА няма как да проследи финансовите потоци и схеми. Доколкото знам, такива схеми вече са въртяни в някои клубове от източна Европа. Някъде и бях чел, ама не мога да се сетя в коя медия беше, но не беше българска.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 21 мар 2016 19:32

Така е. Това обаче е възможно само, ако хората в УС са съучастници. Мониторингът на УЕФА е перфектен инструмент, когато информацията е пълна. ТКБ щеше да продължи с машинациите до края, ако тръста не го бе принудил да дава на УЕФА реалните данни. С две места в УС и 10% от акциите, сега подобна машинация в Левски няма да позволим.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 мар 2016 20:39

Щом ви е виновен треньора----махнете го.И след това следващият...и после другият по ред.От това ще са наи доволни хората от Лудогорец.Щото те си знаят че това е един добър треньор.Значи за следващият треньор ще има финанси за футболисти....за Стоичо-НЕ. От няколко места вече се споменава Вили Вуцов.Това шега ли е или какво.... :o

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 мар 2016 21:31

Ако Гонзо ще харчи евентуални пари за селекция, каузата е обречена... :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 мар 2016 21:55

Tommi написа:
Sinite ot Sofia написа:Баждеков, Тръста и т.н. да се осъзнаят, защото е пълна подигравка този отбор да не играе нищо от години, на всеки мач на Герена да сме по 1000 човека и ти да излизаш и да говориш, че ще искаш 22-25лв за Евентуалния сектор "А". Каквито и условия да предлага тази трибуна, Левски трябва да е достъпен ( Отбора на народа?!) и тези цени са абсолютно неприемливи. Не става въпрос лично за мен, въпроса е принципен! Дано все още има някой адекватен в тази институция.

И аз съм на мнение, че леко се поизложиха с тези цени.

В Левски при цените на фен артикули, билети, кетъринг и т.н. трябва да залагат на стратегията Марешки т.е. да разчита не на печалба от малко клиенти и високи цени, а от много клиенти и ниски цени.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 мар 2016 22:02

rhaegar написа:
Sinite ot Sofia написа:3ма са треньорите, които биха могли да изправят Левски:
1) Станимир Стоилов
2) Ясен Петров
3) Люпко Петрович

Ясен го е ударил на "дзен" в Китай, струва ми се. А и да се върне, шансът да е треньор само на думи, както последния път, си е доста сериозен.
Мъри не виждам как и с какво някой ще го убеди, да се върне в Левски. В момента не можем да му предложим нищо от това, което има в Астана, "примерно". Да не говорим, че той иска да се развива, а не да се връща назад в кариерата си. Още един подобен пробив да направи и ще му се отворят не малко врати в Русия, а защо не и на запад.
Люпко е най-възможният вариант от тримата, а и показа, че още не е за изхвърляне. За него треньорите в нашето първенство са шарани, а той умее да хвърля въдицата и да ги лови. Ако дойде той, съм съгласен със смяната на Стоев, още на минутата.
Останалите варианти не искам да ги коментирам изобщо. Вуцов, муцов и т.н., айде нема нужда.

И на Муслин не бих се разсърдил.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2016 22:14

milen.hristov написа:
rhaegar написа:
Sinite ot Sofia написа:3ма са треньорите, които биха могли да изправят Левски:
1) Станимир Стоилов
2) Ясен Петров
3) Люпко Петрович

Ясен го е ударил на "дзен" в Китай, струва ми се. А и да се върне, шансът да е треньор само на думи, както последния път, си е доста сериозен.
Мъри не виждам как и с какво някой ще го убеди, да се върне в Левски. В момента не можем да му предложим нищо от това, което има в Астана, "примерно". Да не говорим, че той иска да се развива, а не да се връща назад в кариерата си. Още един подобен пробив да направи и ще му се отворят не малко врати в Русия, а защо не и на запад.
Люпко е най-възможният вариант от тримата, а и показа, че още не е за изхвърляне. За него треньорите в нашето първенство са шарани, а той умее да хвърля въдицата и да ги лови. Ако дойде той, съм съгласен със смяната на Стоев, още на минутата.
Останалите варианти не искам да ги коментирам изобщо. Вуцов, муцов и т.н., айде нема нужда.

И на Муслин не бих се разсърдил.

Вие никога няма да си намерите треньор! Винаги ще има недоволни защо е този, а не онзи, че ако може и да е левскар по душа, защото другите не стават, понеже не са закърмени с левскарски дух! Искате незабавни резултати, ако може още вчера, без да си давате сметка, че при вас един треньор с един отбор не е работил от години! Смятате, че имате най-добрите играчи, като това се базира само на факта, че са ваши, а не, че наистина са най-добрите на своите постове у нас, а същевременно тъгувате за други, които сте изпуснали, или прогонили.
Докато феновете определят политиката на клуба-така ще сте!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 мар 2016 23:15

Повечето фенове сме против уволнението на Стоев, поне на този етап :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Iwocr
Контакти:

Мнениеот Iwocr » 22 мар 2016 01:02

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ СТОЙЧО СТОЕВ!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 мар 2016 07:03

Стоев си изпя песента в Левски , повечето фенове сме против него, а тези дето го искат са една шепа хора , щом не знаеш кой на каква позиция играе , щом се радваш на равни, щом всеки мач са ти виновни играчите ,нямаш място в Левски , на Левски му трябва реден победител ,смел треньор и мъжкар , Емо Велев с не по-добри играчи ни направи първи, ще го направи и сега !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”