tiamat написа:Player написа:tmanolov написа:В анкетата гласувах с ДА - причината е ясна - липса на каквито и да е резултати от СтоЮ. Ами не става и толкова. Да не съм голословен - СтоЮ има точно 3 мача от поне 20 сериозни, които е взел - победата на герена над бероИ с 2:0, победата в Ловеч над латексите за първенство есента и отстраняването на лудоглавец за купата миналата година . Издънките му са всички останали поне 17 мача - като почнем с падането миналата година в Разград (решаващ мач, но да речем, че не сме били готови тогава), минем през финала за купата (невероятен резил), преди това, надявам се да не беше тото, че тогава е още по-лошо, равен с Хасково на Герена, издънката за купата с Ловеч, размазването ни на Герена пак от същия Ловеч, добре, че си извадиха отбора, загуба от Пирин там, равен на Герена и т.н., и т.н.
И на този бастун продължава да му се гласува доверие - защо![]()
![]()
Да не е Моу или Съра? Какво е постигнал - едни случкарски победи с рЯзград, в които им разцепваха шушоните от игра в ЛЕ и те вкарваха с единствената си атака, а Владо Стоянов правеше мачовете на живота си ли? Ами, сори, не става. И веднага въпроса - ама кой да дойде? Ами и Вили да дойде, пак ще е по-добре от този - и не, не е като да нямаме отбор - оправданието от миналата година, имаме не лоши единици, но просто трябва тренер, а такъв няма. И не ми излизайте с приказките за Гонзо и другата зализана прическа, а.к.а. Тотото с другите методи - да, и те не стават за ЛЕВСКИ, но тук говорим за СтоЮ, а не за тях.
П.П.С. Казвам го като човек с 3 карти от взривения сектор А преди 3 години, който пак ще си купи 3 карти и за новия сектор - имам право да искам нещо срещу парите и, още повече, срещу любовта, която давам на отбора, а не някакви селяци стоЮвци да ми се подхилкват ехидно!!! 26 години чакам демокрацията, нямам намеренеие да чакам 26 години нова титла на Левски. Това е Левски бе, хора, не е Куртово Конаре, къде ви е гордостта, къде са ви спомените, не бяха чак толкова назад във времето, къде ви е честта, къде са ви амбициите????
СтоЮ - ВЪН
САМО ЛЕВСКИ!!!
Добре аргументирано мнение. Не че съм на същото, но е ясно и смислено написано. Но какво ще ти стане, ако напишеш Берое или Разград, правилно?
+1
[offtopic]Прав си за наименованията, приемам критиката, просто така съм свикнал, както аз не се обиждам на говедо, а всичките ми познати от цска са чорбари

Да допълня защо не искам СтоЮ - ако погледнем сухата статистика, то тя показва, че за един цял сезон (пролетен на 2014/15 и есенен на 2015/16)+още 6 мача този сезон, Левски, моят Левски, под ръководството на СтоЮ е записал цифром и словом само една (повтарям една) победа, след като е изоставал в резултата и то тя беше предишния кръг срещу Пирин на Герена!!! Е, това какво ви говори, кой е виновен - защото за мен вината тук е само и единствено на тренера и на никой друг!. Негова и само негова е ролята да надъхва футболисите, да работи с психиката им, да прави правилните смени и т.н. На него, а не на Гонзо, на Тоньо или на Баждеков. Ако аз се справям така с работата ми и не мога да овладея нито една кризисна ситуация (приемаме, че да ти поведат в резултата е кризисна ситуация), то ще съм аут от бизнеса за не повече от месец, максимум 2, а ние този го търпим вече 1 година

И за да не ме разберете погрешно - аз съм ЗА това да се дава кредит на доверие на тренера за повече от 2 мача, както редовно правим тук, но СтоЮ има такъв вече цяла година, а прогресът е нула. И докато преди оправданията със селекцията можеха да се случат (миналата зима), пък лятото нали нямахме никаква кинта, то сегашната ни селекция е повече от прилична и оправдания не трябва да има.
Само ЛЕВСКИ!