Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2016 21:21

korteneca написа:
Ръководството на ПФК Лудогорец ще даде пресконференция, на която ще бъде представен новият спонсор на отбора - "Spetema caffe".

Какво става и как нашите спонсори стават и техни? :shock: :roll:

А как Газпром е спонсор на Шалке и на Челси :lol: До два отбора в един турнир може, а в България може на колкото можеш-справка ЕфБет :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 мар 2016 21:25

Кашчей написа:
korteneca написа:
Ръководството на ПФК Лудогорец ще даде пресконференция, на която ще бъде представен новият спонсор на отбора - "Spetema caffe".

А как Газпром е спонсор на Шалке и на Челси :lol: До два отбора в един турнир може, а в България може на колкото можеш-справка ЕфБет :mrgreen:

Не питам това, а как първо стават на нас и веднага на тях. Това е вече втори случай... Не ми пука, ако искат на всичко отбори от А група до А окръжна да станат спонсор. Просто ми е странно как това става с втори спонсор!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2016 21:37

korteneca написа:
Кашчей написа:
korteneca написа:

Не питам това, а как първо стават на нас и веднага на тях. Това е вече втори случай... Не ми пука, ако искат на всичко отбори от А група до А окръжна да станат спонсор. Просто ми е странно как това става с втори спонсор!

Разрешено е, а как става технически-не знам. вие сте отбора на народа, а те са отбора на шампионата и явно от "Спетема" имат сметка. Между другото, пише се спонсор, но какъв е точно договорът в единият и в другият случай май не е огласено :roll:
Например спонсорските договори, които беше сключила болница "Аджъбадем" бяха за ползване на услугите и (дали с голямо намаление, или безплатно, не знам), но не и наливане на свежи пари в отборите. Много се бърка у нас спонсорският договор с наливането на пари. Да, имат изгода и двете страни, но понякога е услуга за реклама.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 16 мар 2016 22:35

"Когато ми се обадиха от ръководството на Левски, се разбрахме много бързо. Разбрахме се до лятото, след това ще седнем пак да преговаряме. Аз щях да съм по-щастлив на друго стечение на обстоятелствата, но реалността е такава."сподели Христов пред Diema Sport. ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 мар 2016 12:50

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 мар 2016 14:05

Абе, май имало 2 лева "тъмно" от Владко Шаламанов ... Плащам и качвам с нови 2 :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 мар 2016 14:11

Абе.... махни. После защо нямаме футбол и децата не се развиват. Треньорите играят с тях сварка и им взимат парите.... сигурно в хотела пият с тях. :oops:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 мар 2016 14:34

Аз се чудя на тоя малкия Шейтанов няма ли кой да му каже, че прилича на травестит. Баща му, поне? Да вземат да го острижат.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 мар 2016 14:46

TodorT написа:Абе.... махни. После защо нямаме футбол и децата не се развиват. Треньорите играят с тях сварка и им взимат парите.... сигурно в хотела пият с тях. :oops:

Явно във футбола нямат вече тайни .... барем на сварка да ги научи ;)
.... ако инфото е вярно и Боримиров го остави ще е голяма глупост.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 мар 2016 17:03

Тоя шаламанов или да си подава оставката или да бъде уволнен. Пълен срам.

Върни се в “Левски”