Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: 10 години по-късно..."Отбора на народа" или на Пеевски?!

Мнениеот bilyaletdinov » 16 мар 2016 16:06

Въпросът по-скоро трябва да бъде какво прецакахме за 10 години, че от ШЛ опряхме почти до аматьорския футбол?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 мар 2016 16:08

Имам някои забележки, но това е една доста добра и вярна тема. Колкото и да ми е тъжно да го констатирам. Нито отборът ни е като отбор, нито народът ни е като народ за съжаление. Все пак трябва да се отчете и безумната (не)футболна среда, в която отборът се налага да вирее.

собственици- в сянка
главен отговорник за облика на отбора- Гонзо
финансова политика- плачевна
организатори на феновете- крайни фракции, повечето от тях фашизоидни дебили, които патронът ни би заплюл в лицето ако беше сред нас

Любовта си е любов, отборът на сърцето на една трета от българита според скорошни данни на УЕФА. Тази любов става все по-горчива за съжаление :(

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 16 мар 2016 16:19

Най обичам,някой мишкар като авторчето да се издриска с нещо подобно,и да изчезне яко дим :x

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 мар 2016 16:24

bilyaletdinov написа:Въпросът по-скоро трябва да бъде какво прецакахме за 10 години, че от ШЛ опряхме почти до аматьорския футбол?

Вътрешни причини

-много си бяхме повярвали след требъла предишната година, Мъри безкрайно "мотивира" играчите, обявавайки цялата предстояща година за нулева след Тампере.

-тотален карък в двата мача с бате

-Батков не показа ръководен потенциал да задържи нивото. Беше нацелил случайно ваксата, но после само издънки. Досвидяха му се 200-300 000 евро, заради които най-ключовият ни офанзивен играч гледа видео цяла пролет. После му трябваше 1 сезон за да влезе във форма. Досвидя му се за Рабех, взе го след мачовет с Тампере- след дъжд качулка. Когато колата тръгна да се обръща първо вината поеха играчите, после разкара Мъри и Наско. Това за мен беше огромна грешка в дългосрочен план.

Външни причини: Лупи и Стойчо изхарчиха няколко камари необезпечени кинти, за да станат шампиони за юбилея на петолъчките. Това допълнително разклати отборът ни. После наказаха петолъчките, но ние вече бяхме с Джуниър и без много от героите от миналите години.

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 16 мар 2016 16:43

Много ми е любопитно това натякване,което е като обвинение Пеевски,та Пеевски?!На мен този човек ми е противен по ред причини,но моля един да обясни с какво Гриша Ганчев, Киро Гела , Венци Мехура,Васил Божков и всички останали псевдо собственици или пишман банкера Цв.Василев са по-чисти от Пеевски?!С какво са по -морални?!Всички тези "собственици"и "благодетели"бяха назначени за бизнесмени и с народните пари станаха велики?!Обяснете,защото вие пикльовци невръсни петните името на най-обичания отбор!В момента този отбор е подложен на медийни ,съдийски и махленски атаки,така просто за спорта!

advokat_spartak
Контакти:

Мнениеот advokat_spartak » 16 мар 2016 17:04

Хубави дата и спомени, когато нашите отбори се представяха с чест по терените на Европа ! Къде сега такива отбори ! Даже и да е прав, този който казва, че Удинезе са играли с резервите си, пак е добре, защото сега който и отбор от България да играе срещу юношите на този клуб ще падне.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2016 17:16

Отборът на народа винаги е бил, е и ще бъде на народа, докато същият този син народ носи същият този син отбор в сърцето си :!: Батков, Шматков, Пеевски, Котараци, Пещерняци, Горници, Полендаци и всички останали люде са преходни, а народът е вечен, с него и отборът. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Rotterdam48

Мнениеот Rotterdam48 » 16 мар 2016 17:19

Всичко написано от автора е напълно вярно.За съжаление ,освен ФК 1914 и държавата е на Пеефски- за това, всичко прилича на налъм без кайшка, на който липсва дървената част... :idea:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2016 17:35

bilyaletdinov написа:Въпросът по-скоро трябва да бъде какво прецакахме за 10 години, че от ШЛ опряхме почти до аматьорския футбол?

Не само вие.
Същата година 3 наши отбора в групите на ЛЕ и 2 страхотни мача на Локомотив срещу Болтън!
ЗА влизане в групите отстранени бяха Гент, Оксер и Байер Леверкузен!
Литекс и Левски излязаха от групите ....
... а сега клубовете ни се надяват в ЕКТ да им се падне отбор от .... Ватикана, та белким го отстранят.
Броят зрители по трибуните последните години е най-показателен за качеството на футбола ни.
Ташак работа .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”