Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2016 11:56

Red_Neck написа:Да не съм чул вече лоша дума за Перчема.
Длъжници сте му .....
Днес на Герена имаше повече рекламни пана отколкото зрители!

Чакай сега, нали държавате и ББ ни помагат, носят ни на гръб, златни дъждове изсипват и куп други неща, които бяха "доказани" от себеподобните ти цесекисти - омразници, не и без подкрепата на останалата разноцветна (преобладаващо жълта) сволоч.
Сега пък на Перчема е трябвало да благодарим, малко ни объркваш така, да знаеш. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2016 12:16

Тристане, или се правиш на две и половина, или съвсем не си наясно какво се случва в Левски. ;)

Тонев влезе в клуба, когато Тодар започна да изнемогва финансово (края на 2011 ако не се лъжа), защото хората, които започнаха да помагат искаха да имат доверен човек. Насо още през 2013 каза, че парите вече не идват от Батков и че той реално не е собственик на клуба.
С бойкоти, с фенски изстъпления ( и глоби съответно) и т.н., Тодар бе принуден официално да хариже акциите .... и потекоха свежи пари към Герена. Случайно?
...... и съвсем случайно Иво Тонев (който от 2007 до 2012 г. е общински съветник на София от групата на ГЕРБ :!: :!: :!: ) остана в клуба.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2016 12:44

Red_Neck написа:Тристане, или се правиш на две и половина, или съвсем не си наясно какво се случва в Левски. ;)

Тонев влезе в клуба, когато Тодар започна да изнемогва финансово (края на 2011 ако не се лъжа), защото хората, които започнаха да помагат искаха да имат доверен човек. Насо още през 2013 каза, че парите вече не идват от Батков и че той реално не е собственик на клуба.
С бойкоти, с фенски изстъпления ( и глоби съответно) и т.н., Тодар бе принуден официално да хариже акциите .... и потекоха свежи пари към Герена. Случайно?
...... и съвсем случайно Иво Тонев (който от 2007 до 2012 г. е общински съветник на София от групата на ГЕРБ :!: :!: :!: ) остана в клуба.

Аз съм наясно какво и как става в клуба, ама умирам да ви чета щуротиите, защото искрено ме развеселяват, нищо повече. :)
Не мисля да коментирам и горното, тъй като по темата вече се изписаха стотици форумни "листа".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 мар 2016 12:50

Red_Neck написа:Днес на Герена имаше повече рекламни пана отколкото зрители!

Струваш ми се вманиеачен на тема посещаемост. Какво сте се загрижили колко зрители имало на Герена, нали вие пълните стадионите по селата? Хванали сте се като удавник за сламка с тази посещаемост. Като се замисля само тя ви остана и разбираемо се перчите. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2016 18:39

Нали препълниха стадиона в последните си две домакинства, затова говорят така... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 15 мар 2016 23:12

Момчета, целия ни футбол се управлява номенклатурно. Просто при Левски са най-видни уродливите издънки на тумора защото сме най-популярни и всички ни гледат в чинията. Как се появиха в професионалния ни футбол субекти като Титан, КТБ и др? Ами хора като Марешки, Герговци, Мерговци и все симпатяги, които им личеше от километри, че не горяха от желание и любов към футбола? Всичко ще се изчисти когато се спрат политически спускания на благодетели по региони на принципа обществени поръчки и имидж срещу финансови ангажименти към даден отбор. И се започне финансиране на отборите с 50% от пазарни лостове като реални телевизионни права, реклама и продажба на футболисти и 50% ежегодна директна субсидия от държавата срещу ангажимент по базите.
Тук е мястото да спомена, че най-сигурния и чист начин Левски да се изчисти от номенклатурна зависимост, е да започне сам да управлява телевизионните си права чрез собствен канал на сателит. Защото, да ме извиняват, но сега управлението на тел. права е от типа дълбок Сталинизъм. Не може да дават концертите на Веселин Маринов и Бийонсе по телевизията и двамата да получават еднакви отчисления.
Пълно безумие!!!
Ако не със собсвен канал, то разпределенията поне да се базират на пропорционален принцип съобразно рейтинговия коефицент на дадения отбор.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

10 години по-късно..."Отбора на народа" или на Пеевски?!

Мнениеот eelche » 16 мар 2016 13:27

Днес докато отварях Гонг.бг се оказа,че са изминали 10 години от невероятният и неповторим мач на Левски срещу Удинезе,който ни направи фактор на футболната карта в Европа.Никога няма да забравя как по футболните форуми месеци наред нямаше и следа от "червените колежки",Мъри и Дрийм тийм-а играеха с романтиката на която днес се възхищаваме на Лестър в Премиършип, а ние...ние мечтаехме за Шампионската лига,нещо което постигнахме половин година по-късно!

Една декада е достатъчно време за равносметка - а днес тя е повече от трагична, благодарение на съветите на футболна фамилия Вуцови,нещо градено с толкова усилия рухна,а през годините бяха пропиляни златни шансове за футболна доминация в България и две нарисувани влизания в групите срещу Дебрецен,БАТ3, а по-късно беше прокопано футболното дъно с велики географски открития като Спартак Търнава,Иртиш,ФК Сараево,Жилина и т.н.

Днес клубът страда от липса на треньор, спортен директор е абсолютен некадърник и глупак, без никакъв капацитет,а основният ни спонсор е собственост на бандита Д.Пеевски, а неговият адвокат Александър Ангелов е собственик на хартия на отбора...

Толкова ми е болно и мъчно,не само като левскар,но и като фен на футбола...

Смеехме се на колегите от ЦСКА,а станахме като тях...СЪСИПАХМЕ СИ ОТБОРА,БЕ ХОРА! НЕ ВИ ЛИ ПУКА,БЕ?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

love_hurtz
Контакти:

Re: 10 години по-късно..."Отбора на народа" или на Пеевски?!

Мнениеот love_hurtz » 16 мар 2016 13:37

Пикай и лягай, стига си резал вени !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 мар 2016 13:43

eelche написа:Днес докато отварях Гонг.бг се оказа,че са изминали 10 години от невероятният и неповторим мач на Левски срещу Удинезе,който ни направи фактор на футболната карта в Европа.Никога няма да забравя как по футболните форуми месеци наред нямаше и следа от "червените колежки",Мъри и Дрийм тийм-а играеха с романтиката на която днес се възхищаваме на Лестър в Премиършип, а ние...ние мечтаехме за Шампионската лига,нещо което постигнахме половин година по-късно!

Една декада е достатъчно време за равносметка - а днес тя е повече от трагична, благодарение на съветите на футболна фамилия Вуцови,нещо градено с толкова усилия рухна,а през годините бяха пропиляни златни шансове за футболна доминация в България и две нарисувания влизания в групите срещу Дебрецен,БАТ3, а по-късно беше прокопано футболното дъно с велики географски открития като Спартак Търнава,Иртиш,ФК Сараево,Жилина и т.н.

Днес клубът страда от липса на треньор, спортен директор е абсолютен некадърник и глупак, без никакъв капацитет, основният ни спонсор е собственост на бандита Д.Пеевски, а неговият адвокат Александър Ангелов е собственик на хартия на отбора...

Толкова ми е болно и мъчно,не само като левскар,но и като фен на футбола...

Смеехме се на колегите от ЦСКА,а станахме като тях...СЪСИПАХМЕ СИ ОТБОРА,БЕ ХОРА! НЕ ВИ ЛИ ПУКА,БЕ?

Много патетично,ама всеки момент,ше ти ударят катанеца на темата ;) Има много истина в това ,което си постнал,но е адски пресилено ,че сте станали фактор на футболната карта на Европа :lol: с един четвъртфинал за ЛЕ,въпреки че направихте много силна игра срещу резервите на „Удинезе“.Както и да е,чест ти прави,че ти си може би единствения левскар,който виждам,че не си е заврял главата еди къде си и казва нещата за собствеността на отбора ви в прав текст :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 16 мар 2016 13:46

Уж си левскар а вярваш на писаници в стил ГА.
Явно при теб проблема не е от футболно естество.

Върни се в “Левски”