Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

forever bluet

Левски с нов спонсор

Мнениеот forever bluet » 10 мар 2016 17:33

Утре 11.03.2016г. от 15,30ч. Левски ще представи нов дългосрочен спонсор. Очаква се да бъдат обявени и финансовите параметри на договора. Кой ще е новия спонсор ще стане ясно утре,но кога ще стане ясно кога отбора ще заиграе и кога шефовете ще разберат ,че както каза Мъри, Левски не може да бъде втора цигулка и това да се приема за нормално от собствениците , спортни директори и треньори ??? Очевидно е че отбора е стабилен финансово ,но пак крета. Инфо за новия спонсор : Спортал,*** и т.н.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 мар 2016 17:34

Avanti_Ragazzi написа:Самия факт, че си дриснал как Мъри след година и два месеца е бил на Ноу Камп е показателен какви неща пишеш!

Само за да ти е ясно. Мъри стана треньор на Левски юни 2004 а мача с Барса беше септември 2006. Което е 2 години и 3 месеца. Като през първата му година бяха провалите срещу Беверен и загубената титла от един ужасно слаб цска и то в директен мач с тях. А втората му година започна със загубата от Публикум. Така, че поводи да бъде изгонен си имаше. Но не беше изгонен заради гърба на Наско който го пазеше. Щото ако завишеше само от Ганьо още след Беверен Мъри щеше да е пътник!

Добре, де, погрешно съм дриснал - с една година. Имахме купа и завършихме зад ЦСКА (предполагам, че тоя път съм "дриснал" правилно).

Аз вече казах, че може и да бъркам за Стоев, ма... едва ли.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 мар 2016 19:41

metodito написа:Все едно Живко Миланов или Иванков ги е тренирал човек от Аякс по специална методика и план за развитие, писан от мастити професори по футбол. Не, иска се да имат топки, сърце и талант.

Не знам по каква методика са били тренирани, но от тогава са минали 20 години. Тогава може да е била модерна и успешна. Няма да се учудя обаче, ако до днес си е останала същата, непроменена. А явно вече не е работеща. Топки, сърце, талант, добре, без това не може. Но и не става да тъпчем на едно място, без да търсим развитие.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Левски с нов спонсор

Мнениеот Groucho » 10 мар 2016 21:14

forever bluet написа:Утре 11.03.2016г. от 15,30ч. Левски ще представи нов дългосрочен спонсор. Очаква се да бъдат обявени и финансовите параметри на договора. Кой ще е новия спонсор ще стане ясно утре,но кога ще стане ясно кога отбора ще заиграе и кога шефовете ще разберат ,че както каза Мъри, Левски не може да бъде втора цигулка и това да се приема за нормално от собствениците , спортни директори и треньори ??? Очевидно е че отбора е стабилен финансово ,но пак крета. Инфо за новия спонсор : Спортал,*** и т.н.

Maли, дано е друга фирма, а не тази, която Спортал са написали с грешка в името :lol:

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 10 мар 2016 21:48

rhaegar написа:
metodito написа:Все едно Живко Миланов или Иванков ги е тренирал човек от Аякс по специална методика и план за развитие, писан от мастити професори по футбол. Не, иска се да имат топки, сърце и талант.

Не знам по каква методика са били тренирани, но от тогава са минали 20 години. Тогава може да е била модерна и успешна. Няма да се учудя обаче, ако до днес си е останала същата, непроменена. А явно вече не е работеща. Топки, сърце, талант, добре, без това не може. Но и не става да тъпчем на едно място, без да търсим развитие.

И аз мога да копая с лопатата много бързо, но багера се справя много по-добре! :oops:
И само Левски оле

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 мар 2016 04:00

metodito написа:
Avanti_Ragazzi написа:Самия факт, че си дриснал как Мъри след година и два месеца е бил на Ноу Камп е показателен какви неща пишеш!

Само за да ти е ясно. Мъри стана треньор на Левски юни 2004 а мача с Барса беше септември 2006. Което е 2 години и 3 месеца. Като през първата му година бяха провалите срещу Беверен и загубената титла от един ужасно слаб цска и то в директен мач с тях. А втората му година започна със загубата от Публикум. Така, че поводи да бъде изгонен си имаше. Но не беше изгонен заради гърба на Наско който го пазеше. Щото ако завишеше само от Ганьо още след Беверен Мъри щеше да е пътник!

Добре, де, погрешно съм дриснал - с една година. Имахме купа и завършихме зад ЦСКА (предполагам, че тоя път съм "дриснал" правилно).

Аз вече казах, че може и да бъркам за Стоев, ма... едва ли.

Мъри през първият си сезон като треньор и купата спечели. ;)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 мар 2016 10:26

ПОЧНА СЕ!
11 март 2016 | 08:25 -
Левски нарочи първия за гонене
Черният списък на "Герена" започна да се пълни. Първи в него влезе защитникът Максимилиан Карнер, научи "Меридиан Мач". Австриецът ще бъде освободен от Левски през лятната пауза, точно по средата на договора му. Юношата на Ред Бул (Залцбург) подписа в началото на сезона за две години със "сините", но със сигурност няма да изпълни контракта си докрай. Припомняме, че 26-годишният бранител беше привлечен на "Герена" в дни на финансова криза и реално до взимането му се стигна, след като преди това десетина други защитници отказаха на 26-кратния шампион на България. Австриецът беше твърд титуляр през есента, но не е стъпвал на терена през пролетния дял. Карнер се контузи по време на зимната подготовка на "сините", но това е най-малката причина за трайното му изваждане от състава. На "Герена" вече бяха привлечени двама нови централни защитници - Александър Александров и Сърджан Лукин, които са много по-висока класа от Карнер. Отделно от това в състава ще се завърне и младият Деян Иванов, който в момента лекува тежка травма. Именно това са причините за предстоящата след края на сезона почти сигурна раздяла с Максимилиан.
http://www.sportal.bg/news.php?news=594219

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 мар 2016 10:34

Според мен решението за освобождаването на Карнер е прибързано. Доколкото наистина съществува. Най-малкото може да се вземе след края на първенството. Все още не е ясно как ще се представят новите попълнения, в какво състояние ще е Деян Иванов.
Ако такова решение не е взето би трябвало ръководството да излезе с опровержение, да се потърси по подходящ и възможен начин сметка от авторите на спекулацията.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 мар 2016 10:54

Ще има ли по кафенце за всеки на стадиона ..... за събуждане :?: ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2016 11:02

wilge написа:ПОЧНА СЕ!
11 март 2016 | 08:25 -
Левски нарочи първия за гонене
Черният списък на "Герена" започна да се пълни. Първи в него влезе защитникът Максимилиан Карнер, научи "Меридиан Мач". Австриецът ще бъде освободен от Левски през лятната пауза, точно по средата на договора му. Юношата на Ред Бул (Залцбург) подписа в началото на сезона за две години със "сините", но със сигурност няма да изпълни контракта си докрай. Припомняме, че 26-годишният бранител беше привлечен на "Герена" в дни на финансова криза и реално до взимането му се стигна, след като преди това десетина други защитници отказаха на 26-кратния шампион на България. Австриецът беше твърд титуляр през есента, но не е стъпвал на терена през пролетния дял. Карнер се контузи по време на зимната подготовка на "сините", но това е най-малката причина за трайното му изваждане от състава. На "Герена" вече бяха привлечени двама нови централни защитници - Александър Александров и Сърджан Лукин, които са много по-висока класа от Карнер. Отделно от това в състава ще се завърне и младият Деян Иванов, който в момента лекува тежка травма. Именно това са причините за предстоящата след края на сезона почти сигурна раздяла с Максимилиан.
http://www.sportal.bg/news.php?news=594219

Шерифа да се омита, а да оставят Карнер!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”