Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Добро утро, часът на истината наближава...Хубав ден Ви желая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Добро утро, часът на истината наближава...Хубав ден Ви желая.
Гришака ще връща цирка в Ловеч?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:peliforewer написа:Добро утро, часът на истината наближава...Хубав ден Ви желая.
Гришака ще връща цирка в Ловеч?
Цеката ще стане г-н лЕ?
-
peliforewer
- Контакти:
Благодаря за вниманието, ако може да се вярва на медиите новините за ЦСКА не са лоши, дори напротив.За мен истината ще излезе след полуфиналите, ама за Вас само ЦСКА е интересен.
W84me ( Блатер) ..
-
Непринуден
- Контакти:
gihuelo написа:Ти знаеш ли кога е най-силния период на Левски ?
Не е при милионите на Чорни, Грашнов и т.н.
Най-силния период вие е при партизаните ! :) За 5 години ставате 4 пъти шампиони -1946,1947,1949,1950 -интересна работа :)
Това не се бях замислял, но ме разсмя. Как стана пак, че когато от нещо Левски квичи е най-облагодетелрстван. Обикновено последващата реакция е "ние не сме искали, а насила ни го натрапиха" (мощен спонсор, ведомство, титли, участие в ЕКТ).
По тая логика и най-големите престъпници могат да възкликнат, че не са искали да направят съответното пристъпление, а насила някой друг им го е натрапил (примерно любовницата със заплахата, че няма да му даде п***а ако не обере банка и убие петима от което следва, че той не е виновен).
Пожелавам си да стана депутат и да ограбя няколко завода, телекома, хотела и други неща. Като ме заловят възкликвам, че наистинае така ама аз не съм го искал, а насила съм бил принуден да крада и да живея в лукс. Съответно левскарите би трябвало да ме защитят, оневинят и дори да ме канонизират за светец подложен на репресии да живее с много милиони, много любовници, много активи и много домове.
Има нещо противно и гнусно в левскарския мироглед за нормалността в живота.
Все едно Тодор Живков и другите партийни функционери не просто да използват привилегии (което е нагло), а като левскарите (гнусно-помиярско) през целия период до 89 година да се обявят за репресирани от партизаните и СССР. Ето това е левскарщина, но дори и те до там не са стигали.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
Непринуден
- Контакти:
Но да не се отклоняваме. Да започва епизод 3 от сезон 4 на поредицата за Литекс. Имате думата (най-активно пишещите и интересуващи се от ЦСКА):
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
Ние не се интересуваме от ЦСКА и не искаме да му ровим кокалите, макар че понякога се налага в името на борбата на правдата срещу лъжата, а коментираме ЦСКА-София (София) - нов отбор, явяващ се правоприемник на Литекс (Ловеч).
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Като ви гледам бройката за реванша със Славия, интересуващите се от ЦСКА тире София не са особено много.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- LoveAndPeace
- Контакти:
:))) Забавни предположения , но май всички забравяте , че Истината за припоците е свързана с Левски , не с ЦСКАто което погребаха без време.