Dust написа:Боли ме патката за помиярски мнения, за останалото има Уикипедия. Има хора които се грижат да поднасят синтезирана и леснодосъпна информация при нужда.
Особено предавания с Ники Александров :Д
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Боли ме патката за помиярски мнения, за останалото има Уикипедия. Има хора които се грижат да поднасят синтезирана и леснодосъпна информация при нужда.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
TristaNNN написа:peliforewer написа:Президентът Радев е поканен на финала за КБ през 2021г. от Професионалната лига, а не от ЦСКА.Да казвам ли ПЛ чии интереси защитава.
На Арда?
peliforewer написа:Президентът Радев е поканен на финала за КБ през 2021г. от Професионалната лига, а не от ЦСКА.Да казвам ли ПЛ чии интереси защитава.
Dust написа:Слушах по Дарик, че ЦСКА-София били внесли 30 000 000лв депозит за стадиона в началото на месеца.
Добра опорка.
1914.1902 написа:peliforewer написа:Президентът Радев е поканен на финала за КБ през 2021г. от Професионалната лига, а не от ЦСКА.Да казвам ли ПЛ чии интереси защитава.
Той на кой отбор каза, че е фен?
Същият този човек на колко отбора на юбилея е присъствал?
https://sportal.bg/news-2020061003074092033
realno написа:Dust написа:Слушах по Дарик, че ЦСКА-София били внесли 30 000 000лв депозит за стадиона в началото на месеца.
Добра опорка.
Помислих, че към НАП. :)))
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Тя, пустата инфлация, да не вземе да ги стопи тия 30 милки, докато дойде времето за първа копка. Едно време така захар се топеше, неусетно. :))
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, ivo55, tiamat, tmanolov, venko 1984 и 15 госта