Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 12:47

Виж, убеден съм, че може да си обясниш нещата според своето мнение, но фактът си е факт. Имаме двама център-нападатели, той не пуска нито един. ФАКТ. И в мача с Варна и с Локо и с Монтана, имахме по-добри изпълнители на всяка една позиция. На всяка. Логиката сочи, че трябваше да спечелим от тези три мача задължително поне седем точки (в Пловдив да кажем хикс), ние спечелихме пет, като с Монтана и Локо ни спаси Йорга и съдията. ФАКТ.

Извинявай какъв опит на бека има Прохазка? Кой е виновен за първия гол? Кой отбеляза гола за нас. Това са ФАКТИ.

Какъвто ни е директора, такъв ни е и треньора. Посредственици, които може и за другаде да стават, но не и за "Левски". И още нещо... въобще не искам да се впускам в спекулации има ли умисъл в това да не се пусне център нападател с Локо.?

Затова и треньора, директора и т.н. могат да бъдат сменени само когато всички в УС са убедени и твърди зад това решение (в това число тръста и НКП).
Блажени са вярващите.

Затова и нежелани от феновете (дори омразни) лица като Вили Вуцов няма как да дойдат в Левски докато в УС имат гласове НКП и тръста

Е, за това и няма как да се оправим! Кчулките вършат чудесно работата на змиите на Герена.

Искам да те питам този младеж в Пловдив на какво основание се кара на Йорга?
Последна промяна от metodito на 07 мар 2016 12:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 07 мар 2016 12:52

Ама няма проблем тръст и НКП е хубаво ,че са в УС! А че без тях не може да се вземе важно решение ... не знам дали е толкова хубаво!
Все пак това е форум и тук свободно можеш да си изкажеш мнението без да си в някоя от горе споменатите организации , които пък съвсем не са представителна извадка на всички привърженици!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 07 мар 2016 12:54

Tommi написа:
Доктор Н написа:Крайно време е да проумеете, че смяна на треньора в Левски, вече е възможна само с гласовете на феновете в УС на клуба. Докато сектор Б не започне да скандира срещу СС, такава няма да има. Новите собственици дори да имат някакви помисли, не са луди да търсят тотална война със собствените си фенове. Кандидатури като на Вили или Кокала, та дори и Херо, са възможни само в тиквите на платените им драскачи.

В този ред на мисли какви точно са функциите на спортно-техническия директор и къде точно се намира в управленската структура на клуба? УС оценява треньора и взема решение за неговото бъдеще, УС оценява директорите на школите и иска отчети от тях, а спортно-техническият директор какво прави?
И няма да е лошо да се направи един "update" на информацията в сайта, защото там Батков още е председател на надзорния съвет, а половината членове на УС не фигурират. Но може би ръководителите са заети с решаването на важни стратегически въпроси и не могат да се занимават с такива дребни технически неща... :roll:

+1
Апропо си много прав!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 12:55

Живко6461 написа:1. Бихме "Литекс" в Ловеч. Чудесна победа. Но преди това лековато допуснахме равен в София.
2. Бихме "Берое", но и загубихме. Безславно. Особено второто полувреме бяхме тотално надиграни.

Ами отборът лъкатушеше в изявите си, нормалоно е, когато за поредна година направихме нов такъв.
Идеята ми бе да покажа, че все пак сме печелили важни мачове, срещу сериозни ( за нашата си действителност ) съперници.

Живко6461 написа:Аз мисля, че Стоев е виновен за загубения финал за Купата. Не само защото треньорът винаги има вина за загубата. Това беше финал за Купата. Срещу явно по-слаб отбор. Но "Левски" се подготвяше несериозно, дори Христо Йовов се включи в тренировката преди мача, излезе немотивиран, подцени съперника...
"Черно море" ни вкараха в двете последни минути :) . Използваха тактическата неграмотност на "Левски". "Левски" беше с човек повече.
5. Защо да няма смисъл да коментираме мача с "Литекс" за Купата. Разгромна загуба с човек повече. Подготовка, тактическа зрялост... Защо мислиш, че ако бяха признали първия гол мачът можеше да приключи? Споменатият по-горе финал не приключи след като "Левски" поведе. Ах, тези мачове за Купата!!!
6. Прекратеният мач за първенство срещу "Литекс" отново беше ярък пример на безсилието в решителен мач. И то с отново човек повече.

Не знам за какви тактически слабости във Финала за Купата става дума, след като до изравнителният гол ние можехме да водим с 3:0 ?
Значи, Стойчо е направил необходимото чрез тактиката и постройката да създадем положенията, но няма как той сам да ги вкара.
От там нататък, като не вкараш, ти вкарват.
И понякога е много по-лесно да играеш с човек по-малко, да, случва се, особено в съвременният футбол... И особено когато и без т'ва си играл с 9 човека пред пеналта си. ;)

С Литекс за Купата, да, имаме вина за продукцията в продълженията... Но и там се оказа, че на домакините им е много по-изгодно да седят в отбрана и да чакат на контри.
Алтернативата бе, да им дадем топката... Ама нали се сещаш какви щяха да са коментарите тогава ?
Че се браним от съперник, който е с човек по-малко.
И въпреки това, пак имахме достатъчно положения, мачът да приключи в наша полза.
Не е голяма болка да паднеш с човек повече.
Някак си, все ми се струва, че това се е случвало и на по-големи отбори от нас. ;)

Мачът за Първенство в София... Нищо срамно не виждам.
Гостите бяха дошли с определената цел - да не завърши, и го постигнаха.
След простотията ( и простотиите, по-време на самият мач ) която направиха, е повече от излишно да се правят спортно-технически анализи.
Все пак един мач трае 90 мин. не 45.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 13:00

metodito написа:Имаме двама център-нападатели, той не пуска нито един. ФАКТ.

Все едно да заявим - "Има слънце в на'ща слънчева система, значи трябва всеки ден да е слънчево".

За всяко нещо си има причина... Стоев знае най-добре, защо понякога не излиза с "чист" нападател.
Явно не искаш да схванеш, че Нар също е нападател, но все тая.
А иначе е лесно да се сочат грешките... Всъщност, това винаги е най-лесната работа.
По-трудно е, обаче, да се запитаме, защо се налага да се вземат грешни решения.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 13:04

По-трудно е, обаче, да се запитаме, защо се налага да се вземат грешни решения.

Букитата? Това ли е? Не искам да си задавам този въпрос.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 13:05

След като махането на Стоев зависи от колективен фактор, значи някой изкуствено нагнетява напрежение със слуховете, че Стойчо е пътник, за сметка на Вуцов Мл.

Като цяло приказките за смяна на треньор след 3 кръга, са си простотия, и то голяма, което говори за умишлена атака към Клуба.
И все пак не е изключено в ръководните фактори да има някво брожение, но дори и да е така, това не трябваше да излиза извън кухнята.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 13:09

metodito написа:Букитата? Това ли е? Не искам да си задавам този въпрос.

Не, не, чисто спортно-технически на С.С. се налага да прави упражнения, които и той самият едвали одобрява.

И за Венци и за Адениджи самия Стойчо каза, че са далеч от нормална кондиция.
То и Менголо беше така, но се рискува с него... И видяхме какво се случи.

Аз единственото което искам е, да видя С.С. ( и мен понякога ме дразнят оправданията му ) ... С пълен състав, "на бойна нога", в поне 3 поредни мача.
Чак тогава ще видим кое-що и как е спортно-технически.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 07 мар 2016 14:18, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 мар 2016 13:18

Абе, ..... забелязва се една закономерност в нашите клубове (с мноооого малки изключения).
Завърти се някой лев в каста на някой клуб и ...... започват цирковете - публични скандали между ветерани, треньори, меринджеи и т.н. със ...... силната подкрепа на няколко платени публикации/репортажа.
На мен още след мача ви с Лц ми замирисаха определени "журналисти", но събитията около Жейнов, Гонзо, Н. Илиев, Боримиров и Велев (за чий му бе да коментира колко пъти щели да го разкарат ако той бе на мястото на СС :!: ) през последната седмица само затвърдиха подозренията ми - на Герена има някой лев, а хиените са гладни.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 мар 2016 13:42

Интересно интервю на Пелето http://www.blitz.bg/sport/intervyu/pele ... urce=blitz
Изображение

Върни се в “Левски”