Живко6461 написа:1. Бихме "Литекс" в Ловеч. Чудесна победа. Но преди това лековато допуснахме равен в София.
2. Бихме "Берое", но и загубихме. Безславно. Особено второто полувреме бяхме тотално надиграни.
Ами отборът лъкатушеше в изявите си, нормалоно е, когато за поредна година направихме нов такъв.
Идеята ми бе да покажа, че все пак сме печелили важни мачове, срещу сериозни ( за нашата си действителност ) съперници.
Живко6461 написа:Аз мисля, че Стоев е виновен за загубения финал за Купата. Не само защото треньорът винаги има вина за загубата. Това беше финал за Купата. Срещу явно по-слаб отбор. Но "Левски" се подготвяше несериозно, дори Христо Йовов се включи в тренировката преди мача, излезе немотивиран, подцени съперника...
"Черно море" ни вкараха в двете последни минути

. Използваха тактическата неграмотност на "Левски". "Левски" беше с човек повече.
5. Защо да няма смисъл да коментираме мача с "Литекс" за Купата. Разгромна загуба с човек повече. Подготовка, тактическа зрялост... Защо мислиш, че ако бяха признали първия гол мачът можеше да приключи? Споменатият по-горе финал не приключи след като "Левски" поведе. Ах, тези мачове за Купата!!!
6. Прекратеният мач за първенство срещу "Литекс" отново беше ярък пример на безсилието в решителен мач. И то с отново човек повече.
Не знам за какви тактически слабости във Финала за Купата става дума, след като до изравнителният гол ние можехме да водим с 3:0 ?
Значи, Стойчо е направил необходимото чрез тактиката и постройката да създадем положенията, но няма как той сам да ги вкара.
От там нататък, като не вкараш, ти вкарват.
И понякога е много по-лесно да играеш с човек по-малко, да, случва се, особено в съвременният футбол... И особено когато и без т'ва си играл с 9 човека пред пеналта си.
С Литекс за Купата, да, имаме вина за продукцията в продълженията... Но и там се оказа, че на домакините им е много по-изгодно да седят в отбрана и да чакат на контри.
Алтернативата бе, да им дадем топката... Ама нали се сещаш какви щяха да са коментарите тогава ?
Че се браним от съперник, който е с човек по-малко.
И въпреки това, пак имахме достатъчно положения, мачът да приключи в наша полза.
Не е голяма болка да паднеш с човек повече.
Някак си, все ми се струва, че това се е случвало и на по-големи отбори от нас.
Мачът за Първенство в София... Нищо срамно не виждам.
Гостите бяха дошли с определената цел - да не завърши, и го постигнаха.
След простотията ( и простотиите, по-време на самият мач ) която направиха, е повече от излишно да се правят спортно-технически анализи.
Все пак един мач трае 90 мин. не 45.