Блутуг написа:Защото онова са контроли и няма значение резултата. Задачите в тези мачове са различни и не се гонят непременно резултати
В последите години контролите от подготовките, са си като официални мачове.
Това се наблюдава в световен мащаб.
Не знам защо е така, предполагам, че е заради букитата, които вече включват и контролите в тиражите си.
А някои футболисти и треньори изгоряха именно заради контроли, та за това вероятно повечето "приятелски" са на кръв.
Хеле пък, когато говорим за тимове от бившите Съветски републики, както и чешките+словашките, тези играят за премии в контролите.
Аз гледах всички наши контроли и мога да кажа, че почти всички се играха с темпо и навитост, характерни за официални мачове.
Блутуг написа:Независимо от новопривлечените, отбора продължава да играе като точно преди година!Стоев стабилизира отбора ,но не го развива , което беше и притеснението ми още при назначаването му в "Левски"! За мое съжаление ,съмненията ми се потвърждават с всеки изминал мач.Нищо сериозно няма да направим с този треньор.По нищо не личи да има амбиции ,хъс и увереност в това което прави!Загуби ВСИЧКИ важни мачове. Последните му "идеи" са шокиращи - центрирания към Нар и Бедоя - като подигравка , че и за извращение ги намирам! Оказа се - според Стоев , че Венци Христов ,като не е играл в последната година е повече подготвен от Адениджи , който не е спирал да играе!?След всеки мач мрънкания и заучени фрази...Въобще и като поведение и като фигура и като възможности - този човек не е за "Левски"!
Стил и начин на игра не се изграждат за 1-2 месеца.
Особено когато си подменил 50 % от титулярният си състав.
Кои по-точно "важни" мачове е изгубил С.С. ?
Ако не помниш, бихме Литекс в Ловеч миналата есен, бихме Берое, бихме Славия, взехме редица завързани мачове.
Не мисля, че Стоев е виновен за загубеният Финал за Купата.
Случва се да ти вкарат в последната минута.
Когато ние го направим, хвалим нашите и през ум не ни минава, че треньорът на съперника е виновен, нали ?
Съвсем друг е въпросът, че преди да ни изравнят, играчите ни имаха 3-4 от така-наречените 100 %-ви положения.
Е, кой да ги вкара, Стойчо от пейката ли ??
За мача с Литекс от таз-годишното издание за Купата, няма смисъл да говорим.
В Ловеч ни отмениха 2 гола, като още след 1-вият мачът можеше да приключи.
А този за Първенство на "Герена", д'ето не приключи, хептен няма какво да го коментираме.
Индивидуална грешка в защита и след това съперник, играещ нещо средно между американски футбол и ММА.
След което си получиха заслуженото.
И отново го пиша ...
Нека не бъда разбран погрешно... Най малкото, аз не съм мазохист, даже напротив, преди всичко съм фен на играта футбол, чак тогава съм левскар.
Писах го и тук, на мен не ми харесва как играе Левски, НО !
Но за момента, няма как да променим светкавично нещата.
Тоест, няма треньор, при който бихме заиграли по-добре.
Другото което е... Смятам, че С.С. и настоящият ни тим, имат потенциал.
Единствено времето е това, което пречи да го видим.
Ако имаме търпение, след два месеца ще си пишем, че ето, отборът се обигра и нищо, че Лудогорец е Шампион, като игра, ние сме най-класният отбор.
Напълно сигурен съм в това което пиша.
Ако оставят треньорът и момчетата на мира, да си работят и играят спокойно, в края на сезона ще сме най-хубаво играещият тим.