Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 07 мар 2016 11:42

NOMER14 написа:... Боримиров е най-успелият син футболист зад граница. Не знам да има друг българин, играл повече от 9 години за един и същ отбор във водещо европейско първенство...

Бих подложил на дискусия дали критерият "брой първенства за един и същ отбор във водещо европейско първенство" е достатъчно меродавен за определяне на най-успелия син футболист зад граница.
Аз мисля, че друг футболист е успял повече.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 11:44

Блутуг написа:Защото онова са контроли и няма значение резултата. Задачите в тези мачове са различни и не се гонят непременно резултати

В последите години контролите от подготовките, са си като официални мачове.
Това се наблюдава в световен мащаб.
Не знам защо е така, предполагам, че е заради букитата, които вече включват и контролите в тиражите си.
А някои футболисти и треньори изгоряха именно заради контроли, та за това вероятно повечето "приятелски" са на кръв.
Хеле пък, когато говорим за тимове от бившите Съветски републики, както и чешките+словашките, тези играят за премии в контролите.
Аз гледах всички наши контроли и мога да кажа, че почти всички се играха с темпо и навитост, характерни за официални мачове.

Блутуг написа:Независимо от новопривлечените, отбора продължава да играе като точно преди година!Стоев стабилизира отбора ,но не го развива , което беше и притеснението ми още при назначаването му в "Левски"! За мое съжаление ,съмненията ми се потвърждават с всеки изминал мач.Нищо сериозно няма да направим с този треньор.По нищо не личи да има амбиции ,хъс и увереност в това което прави!Загуби ВСИЧКИ важни мачове. Последните му "идеи" са шокиращи - центрирания към Нар и Бедоя - като подигравка , че и за извращение ги намирам! Оказа се - според Стоев , че Венци Христов ,като не е играл в последната година е повече подготвен от Адениджи , който не е спирал да играе!?След всеки мач мрънкания и заучени фрази...Въобще и като поведение и като фигура и като възможности - този човек не е за "Левски"!

Стил и начин на игра не се изграждат за 1-2 месеца.
Особено когато си подменил 50 % от титулярният си състав.

Кои по-точно "важни" мачове е изгубил С.С. ?
Ако не помниш, бихме Литекс в Ловеч миналата есен, бихме Берое, бихме Славия, взехме редица завързани мачове.
Не мисля, че Стоев е виновен за загубеният Финал за Купата.
Случва се да ти вкарат в последната минута.
Когато ние го направим, хвалим нашите и през ум не ни минава, че треньорът на съперника е виновен, нали ?
Съвсем друг е въпросът, че преди да ни изравнят, играчите ни имаха 3-4 от така-наречените 100 %-ви положения.
Е, кой да ги вкара, Стойчо от пейката ли ??
За мача с Литекс от таз-годишното издание за Купата, няма смисъл да говорим.
В Ловеч ни отмениха 2 гола, като още след 1-вият мачът можеше да приключи.
А този за Първенство на "Герена", д'ето не приключи, хептен няма какво да го коментираме.
Индивидуална грешка в защита и след това съперник, играещ нещо средно между американски футбол и ММА.
След което си получиха заслуженото.

И отново го пиша ...
Нека не бъда разбран погрешно... Най малкото, аз не съм мазохист, даже напротив, преди всичко съм фен на играта футбол, чак тогава съм левскар.
Писах го и тук, на мен не ми харесва как играе Левски, НО !
Но за момента, няма как да променим светкавично нещата.
Тоест, няма треньор, при който бихме заиграли по-добре.
Другото което е... Смятам, че С.С. и настоящият ни тим, имат потенциал.
Единствено времето е това, което пречи да го видим.
Ако имаме търпение, след два месеца ще си пишем, че ето, отборът се обигра и нищо, че Лудогорец е Шампион, като игра, ние сме най-класният отбор.

Напълно сигурен съм в това което пиша.
Ако оставят треньорът и момчетата на мира, да си работят и играят спокойно, в края на сезона ще сме най-хубаво играещият тим.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 11:50

Serafim написа:Основното нещо, което ме дразни при Стоев е, че не спря с тези ротация. Още ме е избистрил кой футболист къде да играе. Върти крилата, някои от тях пуска нападател, Прохазка и той вече не знае какъв точно е.
Халф, при СС значи някой, който може да играе като опорен, офанзивен, крило и понякога нападател...

Ами ще ги върти, щото реално, крило е само Менголо. :lol:

Нар, в Чехия, е играл предимно на върха на атаката.
Не знам кой го измисли т'ва, че бил крило.
За Роман и Краев многократно е ставало дума, че не са крила.
Айде, Прохазка компенсира с много старание, ентусиазъм и интелект, ама Божо е млад и зелен, а и просто няма центриране.
Другото, което ни ограничава за момента да играем с най-доброто, е правилото за играч под 21 г.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 07 мар 2016 11:50

Крайно време е да проумеете, че смяна на треньора в Левски, вече е възможна само с гласовете на феновете в УС на клуба. Докато сектор Б не започне да скандира срещу СС, такава няма да има. Новите собственици дори да имат някакви помисли, не са луди да търсят тотална война със собствените си фенове. Кандидатури като на Вили или Кокала, та дори и Херо, са възможни само в тиквите на платените им драскачи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 12:09

Смятам, че С.С. и настоящият ни тим, имат потенциал.

A моето мнение е, че отборът има по-голям потенциал от треньора си. Най-добре се видя в мачовете с Локо и Разград. Видя каква чутовна глупост е направил с пускането на бека на Роман и го премести напред. В резултат на това, ние заиграхме агресивно. С Локо отново видя глупостта си, пусна център нападател, измести Нар на крилото, където му е мястото и резултатът не закъсня. И в двата мача, резултатите щяха да са различни, ако стартовите състави и тактиката беше друга. Ама... всъщност, центриране към Нар, тактика ли е? Не пусна Атенидже до края. Негрото влезе и веднага стигна до ситуация. Ами, ако играеше като титуляр?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 07 мар 2016 12:17

THE G.A.M.E написа:...
Кои по-точно "важни" мачове е изгубил С.С. ?
Ако не помниш, бихме Литекс в Ловеч миналата есен, бихме Берое, бихме Славия, взехме редица завързани мачове.
Не мисля, че Стоев е виновен за загубеният Финал за Купата.
Случва се да ти вкарат в последната минута.

...
За мача с Литекс от таз-годишното издание за Купата, няма смисъл да говорим.
В Ловеч ни отмениха 2 гола, като още след 1-вият мачът можеше да приключи.

А този за Първенство на "Герена", д'ето не приключи, хептен няма какво да го коментираме.
...

1. Бихме "Литекс" в Ловеч. Чудесна победа. Но преди това лековато допуснахме равен в София.
2. Бихме "Берое", но и загубихме. Безславно. Особено второто полувреме бяхме тотално надиграни.
3. Кои са завързаните мачове от редицата? По-скоро не можем да победим последните в класирането в редица мачове.
4. Аз мисля, че Стоев е виновен за загубения финал за Купата. Не само защото треньорът винаги има вина за загубата. Това беше финал за Купата. Срещу явно по-слаб отбор. Но "Левски" се подготвяше несериозно, дори Христо Йовов се включи в тренировката преди мача, излезе немотивиран, подцени съперника...
"Черно море" ни вкараха в двете последни минути :) . Използваха тактическата неграмотност на "Левски". "Левски" беше с човек повече.
5. Защо да няма смисъл да коментираме мача с "Литекс" за Купата. Разгромна загуба с човек повече. Подготовка, тактическа зрялост... Защо мислиш, че ако бяха признали първия гол мачът можеше да приключи? Споменатият по-горе финал не приключи след като "Левски" поведе. Ах, тези мачове за Купата!!!
6. Прекратеният мач за първенство срещу "Литекс" отново беше ярък пример на безсилието в решителен мач. И то с отново човек повече.
P.S. Не подкрепям смяната на Стоев в момента. Категорично съм против назначаването на Вили Вуцов или Емил Велев. Особено на Вуцов!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 мар 2016 12:17

Aз тва им го написах в същата тая тема преди 2 седмици, че решение за смяна на треньор в Левски (а и не само треньор, а за всичко) се взима не от някой а от работещия УС! Ама те тука си мислят, че Левски се управлява като при Борат с еднолични решения!

Просто не могат да разберат, че НКП и Тръста могат да бламират всяко решение което сметнат за неправилно за Левски и именно затова са и там. Да пазят клубът от грешките които правеше Борат, без да мисли грам като ги върши!

Към този момент смяна на треньор от УС без съгласието и през главите на НКП и Тръста ще значи само нарушение на устава на УС. И война между феновете и УС! Което просто няма как да стане.

Затова и треньора, директора и т.н. могат да бъдат сменени само когато всички в УС са убедени и твърди зад това решение (в това число тръста и НКП). Но и тогава новите кандидати трябва също да са такива лица.

Затова и нежелани от феновете (дори омразни) лица като Вили Вуцов няма как да дойдат в Левски докато в УС имат гласове НКП и тръста. Без значение каква подмолна дейност (подобна на тази от 2008) върши дъртия Вуцан в случая! Този няма как да дойде при нас, защото това ще значи ад както за него така и за УС, а и нищо чудно да се повтори случката с Радо Прашката накрая! :mrgreen:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 мар 2016 12:21

За да играят Нар, Христов/Тигъра, Прохазка в предни позиции, то трябва Орачев да го пуснат ляв бек. Иначе Краев трябва да е титуляр заради правилото U21. Явно Стоев не иска да рискува и няма да махне капитана ни за сметката на Мики!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 12:33

metodito написа:
Видя каква чутовна глупост е направил с пускането на бека на Роман и го премести напред. В резултат на това, ние заиграхме агресивно.

Дали нещо е грешка, става ясно чак, когато видим действието на тая грешка.
С.С. резонно заложи на опита на Прохи, вместо на нямащият достатъчно силни мачове, срещу силни съперници Сашо.
А заиграхме агресивно, не защото Роман отиде напред, а защото домакините умишлено дадоха задна, след като поведоха с 2:0.

metodito написа:
С Локо отново видя глупостта си, пусна център нападател, измести Нар на крилото, където му е мястото и резултатът не закъсня.

Пак го пиша, Венци игра плачевно срещу Монтана... Най-вероятно и ти да беше на мястото на Стоев, щеше да го оставиш резерва.
И отново... Грешките се виждат, чак след като се види действието на дадено решение.
Изританите топки към Нар през 1-вото полувреме, си бяха глупост.
Но този начин на игра щеше да е глупост и с Венци на върха.
Второто полувреме свалихме топката, и въпреки неравният терен, се опитвахме да си подаваме по-скоростно и посъбрахме линиите, което ни донесе нужният превес.
Но това стана и не без умората на домакините, които през първите 45 мин. пресираха високо и интензивно.
А още в подготовката се видя, че имаме страхотни трудности срещу преса.
Стойчо и мен ще изкара извън нерви, ако не вземе мерки за това, как да играем срещу пресиращ отбор.

metodito написа:
И в двата мача, резултатите щяха да са различни, ако стартовите състави и тактиката беше друга.

Това няма как да го знаем, защото е в сферата на предположенията. ;)

metodito написа:
A моето мнение е, че отборът има по-голям потенциал от треньора си. Най-добре се видя в мачовете

Всъщност, напълно възможно е С.С. да е с лимитирани качества, но сега работи с променен състав в сравнение с есента.
Настоящият отбор, че има потенциал, е ясно.
Въпросът е, дали Стоев ще може да го разкрие.

Ти как мислиш, миналата година, като стартира Шампионатът, когато цифром и словом разполагахме с 13 футболиста, и когато на терена играехме с по 3-ма - 4-ма юноши, добре ли се представяхме след известно време ?
Тоест, Стойчо умее да извлича потенциал от наличното, но си трябва време.
Смятам, че 3 месеца на официални мачове, са що-годе нормално време за да се прецени, дали С.С. може да работи добре с настоящият "материал".
При всички случаи уволнение преди краят на сезона е просто замитане на реалните проблеми и някви тъмни игри на интереси и можеби - "мерене на пишки" между ръководни фракции.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 мар 2016 12:37

Доктор Н написа:Крайно време е да проумеете, че смяна на треньора в Левски, вече е възможна само с гласовете на феновете в УС на клуба. Докато сектор Б не започне да скандира срещу СС, такава няма да има. Новите собственици дори да имат някакви помисли, не са луди да търсят тотална война със собствените си фенове. Кандидатури като на Вили или Кокала, та дори и Херо, са възможни само в тиквите на платените им драскачи.

В този ред на мисли какви точно са функциите на спортно-техническия директор и къде точно се намира в управленската структура на клуба? УС оценява треньора и взема решение за неговото бъдеще, УС оценява директорите на школите и иска отчети от тях, а спортно-техническият директор какво прави?
И няма да е лошо да се направи един "update" на информацията в сайта, защото там Батков още е председател на надзорния съвет, а половината членове на УС не фигурират. Но може би ръководителите са заети с решаването на важни стратегически въпроси и не могат да се занимават с такива дребни технически неща... :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”