Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2016 10:01

NOMER14 написа:
milen.hristov написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=593559
Поредното доказателство, че от този УС нищо сериозно като решение не може да се очаква. Едва ли това е най-важното нещо което трябва да се обсъжда към момента.
По принцип Боримиров не трябва да обсъжда хора по-горе в йерархията от него, но с неадекватните си действия този УС показв2а, че изобщо няма нужда от него, по този начин само се разводнява отговорността.

Боримиров е най-успелият син футболист зад граница. Не знам да има друг българин, играл повече от 9 години за един и същ отбор във водещо европейско първенство. Борето има самочувствие, защото е единственият български футболист с 2 световни и 2 европейски първенства. Борето е в основата (и с головете си) на последните две силни сини формации, като последната остави игра и в евротурнирите. След преждевременното му пенсиониране от Батков отборът тръгна надолу.
Но все пак Ники Илиев му е батко и трябва да има уважение към него. Тъй че УС правилно са постъпили - значи вече има ред в клуба.
Брей забравих мача в Глазгоу.

Съгласен съм, но вместо вече да бяхме чули за уволнението на Гонзо, те ни занимават с глупости. В момента на Левски проблема не му е Боримиров, а хроничните 7 годишни липси на резултати, за сегашните и те носят отговорност. Аз един път не съм ги чул да коментират отборът от спортнотехническа гледна точка.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Време за носталгия и размисли за любимият отбор.

Мнениеот Pichichi » 07 мар 2016 10:03

Първите ми мачове които помня са от периода 86/87 г. и само какви играчи имаше в Левски и в ЦСКА тогава. После след като
Стоичков, Пенев и Емо Костадинов излезнаха в чужбина Левски имаха велик отбор и играеха страхотно това: Сираков, Кайзера, Боримиров
Ил. Илиев, Хубчев, Ц. Цветанов, Зл. Янков играеха доста добър футбол, за мен много по-добър отбор от този на Стоилов дето влезе в ШЛ!
Тогава ходех на почти всички мачове в София без значение ЦСКА, Левски или Локо Сф само на Славия не съм ходил на мачове.
Като цяло след 96-та г. когато почнаха мутренските времена футбола поотстъпи доста назад. Важно беше да вземеш купата без значение
по какъв начин и така си я караме и до днес вече 20-на г. я има 2/3 титли спечелени с футбол я не.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 мар 2016 10:07

Левски трябва да играе винаги в родното първенство с поне двама нападателя. Стоев кога ще разбере това. Новото в отбора след зимната пауза е, че спукваме противника с много ъглови удари (дори и срещу Разград сме имали повече).

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2016 10:07

metodito написа:Какъв точно е Илиев на Борката? Шеф ли му е? Къде е записано? Боримиров не трябваше да му отговаря по такъв начин. Трябваше да спре дотам, че шефът си му е друг и ще дава обяснения само на него. А така...

Нали това и аз казвам. За какво е този УС, на Георги Иванов(или друг директор) да носи отговорност за всичко от спортно-техническата част, а той да си носи отговорност директно към собствениците.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Време за носталгия и размисли за любимият отбор.

Мнениеот bobo_13 » 07 мар 2016 10:08

Мога само да се включа за Leeds U, аз лично станах фен на отбора предния сезон(преди шампионския), защото тогава падна и Стената и започнахме да четем за чужди отбори. Наистина е хубаво човек да си припомня хубави моменти на любимите отбори.
Интериорни врати - Врати хармоника

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 10:17

metodito написа:Като пишеш мислиш ли? Знаеш ли, че Гонзо като треньор е треньорът, представил се най-добре срещу Раззград от всички треньори в А група.

То и Ди Матео е най-успешният мениджър на Челси в "Шампионската лига", и к'во ? :?
Аз съм навитак да загубим всички мачове срещу разградчани с 0:5, но да спечелим срещу всички останали.
Истината е, че да се сравняват "Гонзо" треньора и Стоев, като такъв, е крайно несериозно.

Проблемът в момента не е в резултатите, а в "продукцията".
Можем да играем добре, дори и хубаво, за сегашните стандарти на българският футбол, показахме го в подготовката срещу по-класни съперници от Монтана и Локо Пд.
Защо сега не го демонстрираме, е въпросът на въпросите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 10:20

NOMER14 написа:
Левски трябва да играе винаги в родното първенство с поне двама нападателя. Стоев кога ще разбере това.

В съвременният футбол може да се играе и без нападател, и пак да имаш 10-на голови положения и 30 удара.

Както писах по-горе, проблемът не е в схемата, стартовите 11 и т.н. а в начинът, по-който играем.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 10:32

Кои са тези по-класни съперници, срещу които сме демонстрирали, че може да побеждаваме, че нещо не мога да се сетя... :roll: Поли Тимишоара? Или Спартак Миява?
Последна промяна от metodito на 07 мар 2016 10:39, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 10:37

Ами 90 % от съперниците ни бяха по-класни, от 90 % от тимовете в "А" група.

Ако не си гледал контролите, не мога да ти помогна.
Не смятам да те убеждавам в очевадни неща. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 мар 2016 10:42

THE G.A.M.E написа:Защо сега не го демонстрираме, е въпросът на въпросите.

Защото Тотонев и ко. превърнаха Левски в тото отборче и нямат полза да имаме силен отбор. Важното е да кретаме между 2-5 място и да падаме от Пирин и Монтана. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”