NOMER14 написа:milen.hristov написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=593559
Поредното доказателство, че от този УС нищо сериозно като решение не може да се очаква. Едва ли това е най-важното нещо което трябва да се обсъжда към момента.
По принцип Боримиров не трябва да обсъжда хора по-горе в йерархията от него, но с неадекватните си действия този УС показв2а, че изобщо няма нужда от него, по този начин само се разводнява отговорността.
Боримиров е най-успелият син футболист зад граница. Не знам да има друг българин, играл повече от 9 години за един и същ отбор във водещо европейско първенство. Борето има самочувствие, защото е единственият български футболист с 2 световни и 2 европейски първенства. Борето е в основата (и с головете си) на последните две силни сини формации, като последната остави игра и в евротурнирите. След преждевременното му пенсиониране от Батков отборът тръгна надолу.
Но все пак Ники Илиев му е батко и трябва да има уважение към него. Тъй че УС правилно са постъпили - значи вече има ред в клуба.
Брей забравих мача в Глазгоу.
Съгласен съм, но вместо вече да бяхме чули за уволнението на Гонзо, те ни занимават с глупости. В момента на Левски проблема не му е Боримиров, а хроничните 7 годишни липси на резултати, за сегашните и те носят отговорност. Аз един път не съм ги чул да коментират отборът от спортнотехническа гледна точка.