Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Добро утро, започна Страстната седмица, ще има и футболни страсти.Прави ми впечатление, че много първосигнални колеги има тук, някой Ви пусне на пързалката и веднага кълвете.Четете внимателно вместо да се хабите.Някой тук се мъчи да ми направи портрет, не му се получава, ако притежавах изброените качества щях да си сложа Цимбика за аватар.Хубава седмица Ви желая и Светли празници.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Ozzimozzi написа:k20dan4o написа:Ozzimozzi написа:Прави впечатление, че Мъди втори пореден мач си изпуска нервите. Явно има нещо, което се прикрива в момента, но скоро ще се разбере.
Е как какво, имаме 6 точки от мачовете с Левски догодина.
А бе аз да те питам...Декември, биете ни, еуфория, 2 точки разлика, по-близко не сте били да атакувате титлата. И същия този Декември се къса топлата връзка между ГГ и СМ. Обясни???
Въпреки, че бяхте много колебливи тази година, само наивник би вярвал че може да бъдете преборени след селекцията, която направихте.
Иначе за скъсаната топла връзка работата е ясна - на Ганчев му излизат едни непредвидени плащания, а Стойчо е искал пари за селекция. Защо според теб Мъди е толкова нервен последно време?
А селекция от треньора означава ли че примерно има договорка с мениджъра на даден привлечен футболист след негова препродажба да влязат едни проценти в джоба на селекционера?
Добро утро и успешна седмица на всички!

- damyanov1963
Форумът се събужда!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
soilwork написа:Честита титла на Лудогорец и г-н Домусчиев! Заслужена титла и с оглед на слабата конкуренция напълно закономерно. Да се надяваме че си е начесъл егото и скоро ще премести отбора в София
Има едно Добре Дошъл от мен!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
delqnski47 написа:Мачът не успях да го гледам, но като гледам репортажчето, ние само пред говеждата врата сме игралЕ .....
Колеги от двете страни, поправете ме ако греша ->
Скучен мач. Първото полувреме беше равностойно, като те една идея повече задържаха топката. Второто се игра в тяхното поле. Реално трябваше да ги бием, но Гарсес вместо да зашие малката перука, паднал на колене за молитва, я подаде на Кюстендилица
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
soilwork написа:Честита титла на Лудогорец и г-н Домусчиев! Заслужена титла и с оглед на слабата конкуренция напълно закономерно. Да се надяваме че си е начесъл егото и скоро ще премести отбора в София
Той един друг си премести отбора в София и сега си чука главата заради глупостта която е направил . Скоро май пак ще си го връща у дома , но още не е решил дали в Етрополе или в Ловеч ( в Микре няма подходящ стадион ) . Но за разлика от джуджето , Домусчиев е достатъчно умен и интелигентен и няма как да направи подобна глупост .
Последна промяна от bsz1916 на 18 апр 2022 10:02, променено общо 1 път.
шивача написа:soilwork написа:Честита титла на Лудогорец и г-н Домусчиев! Заслужена титла и с оглед на слабата конкуренция напълно закономерно. Да се надяваме че си е начесъл егото и скоро ще премести отбора в София
Има едно Добре Дошъл от мен!
Извади първо тоя на Гришата и го забърши, бе :)))))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
delqnski47 написа:Трахизанчо и останалите лаладжии, коментари за ципа на Ганчев и Сектор Г ще има ли ? :)
Ти от кои си?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
След равенството на 6 годишното менте с вековния Левски, виждам активизиране на някои "верни" до гроб фенове, които дълго време отсъстваха. Дори частичен успех срещу Левски води до задоволство. Колко малко е нужно на един припок за да бъде щастлив. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"