Мнениеот metodito » 28 фев 2016 22:54
Виж, Стоев още не се е доказал в дербитата. Нито с Литекс, нито с Лудогорец и Славия (много често този мач се подценява, а той е нещо като Тотнъм - Арсенал или Уест Хям - Челси, да речем - класически дербита). ЦСКА и Локо е вредно, че ги няма, Та с Берое още не е. Така че...
На мен едно нещо ми дава надежда. Става дума за това, че "футболистите му вярвали". Знаем как е. Можеха да му скроят шапката и след издънката с Лудогорец, те самите да го махнат. Но те сякаш играха и за него в този мач. И той си го каза човека. Непряко. В Европа всеки мач е дерби - още от втория предварителен кръг, и там една малка грешчица и си аут. Знаем как една глупост ни коства измъкване от групите с Ясен. Ама тя не беше единствена и общо взето... крива баба си показа. Нищо против Ясен, но той не е "шампионски" треньор, а един добър, сносен треньор. Но там всичко просто си проличава. Ако Черно море, Пирин и Монтана имаха нашия бюджет да се превъзнасяме, ама айде по-ниско... Пожвьом, увидем...
А относно селекцията... Не знаеш ли поговорката "Бързата работа...".
Както казах особено вредно може да се окаже, че ги няма Литекс и ЦСКА - два отбора, които се целят винаги високо. Освен Лудогорец, другите, да ме извиняват, ама играят, за да си живуркат в А група, най-много да стигнат ЛЕ. Освен, ако междувременно не сме занижили критериите, ама с тоя бюджет и селекция - и под селекция имам предвид Роман, Бедоя, Де Нойер, Веско, Нар, Краев... е, извинявай. Има ли отбор в А група с повече национали от нас?
Последна промяна от
metodito на 28 фев 2016 23:17, променено общо 1 път.