Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 28 фев 2016 19:16

Страхотен мач! Невероятен Прохазка. Голям Веско. Респект към Йорга.

Ето това беше нагласа за победа, за която говорих. Просто "Левски" излезе не с мисъл, а със знанието, че ще бие. Черно море не са слаб отбор. Бих предположил, че Колю Спасов излезе като Стойчо срещу Лудогорец - страхливо и с мисъл да паднат по-малко. Ако си бяхме реализирали положенята, нямаше да успее, но вчера тактиката му успя - паднаха по-малко. :mrgreen:

Не знам Роман, дали не е получил свободна позиция - в средата в защита, отляво-отдясно, навсякъде беше. Браво. Не знам какво ще правим Веско като се пенсионира... :( Отделно той вдига летвата, така че, който го замени ще трябва да е много, много добър, за да не го сравняваме с Минев и да го определяме за "слаб".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 фев 2016 21:59

Първо, Стоев ни вади с пожарни вариации от тинята, така и не му осигуриха селекция навреме...а лятоска го бяха оставили на самотек! Второ- Левски игра добре в Разград и не заслужаваше да загуби. Трето- Левски почва да прилича на отбор, който знае какво търси и какви са му реално силите. Мача във Варна не съм засягал, просто бях убеден в тази победа. За смяна на Стоев може да говори само човек, неразбиращ от футбол. Единствената грешка на Стоев е, че на онзи финал не извади Домовчийски-ала контузията на Аниете го остави без избор.
Сега сините имат приличен потенциал, с който трябва яка работа, за да сме готови за ЕКТ.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2016 22:54

Виж, Стоев още не се е доказал в дербитата. Нито с Литекс, нито с Лудогорец и Славия (много често този мач се подценява, а той е нещо като Тотнъм - Арсенал или Уест Хям - Челси, да речем - класически дербита). ЦСКА и Локо е вредно, че ги няма, Та с Берое още не е. Така че...
На мен едно нещо ми дава надежда. Става дума за това, че "футболистите му вярвали". Знаем как е. Можеха да му скроят шапката и след издънката с Лудогорец, те самите да го махнат. Но те сякаш играха и за него в този мач. И той си го каза човека. Непряко. В Европа всеки мач е дерби - още от втория предварителен кръг, и там една малка грешчица и си аут. Знаем как една глупост ни коства измъкване от групите с Ясен. Ама тя не беше единствена и общо взето... крива баба си показа. Нищо против Ясен, но той не е "шампионски" треньор, а един добър, сносен треньор. Но там всичко просто си проличава. Ако Черно море, Пирин и Монтана имаха нашия бюджет да се превъзнасяме, ама айде по-ниско... Пожвьом, увидем...

А относно селекцията... Не знаеш ли поговорката "Бързата работа...".

Както казах особено вредно може да се окаже, че ги няма Литекс и ЦСКА - два отбора, които се целят винаги високо. Освен Лудогорец, другите, да ме извиняват, ама играят, за да си живуркат в А група, най-много да стигнат ЛЕ. Освен, ако междувременно не сме занижили критериите, ама с тоя бюджет и селекция - и под селекция имам предвид Роман, Бедоя, Де Нойер, Веско, Нар, Краев... е, извинявай. Има ли отбор в А група с повече национали от нас?
Последна промяна от metodito на 28 фев 2016 23:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2016 23:17

metodito написа:Виж, Стоев още не се е доказал в дербитата. Нито с Литекс, нито с Лудогорец и Славия (много често този мач се подценява, а той е нещо като Тотнъм - Арсенал или Уест Хям - Челси, да речем - класически дербита). ЦСКА и Локо е вредно, че ги няма, Та с Берое още не е. Така че...
На мен едно нещо ми дава надежда. Става дума за това, че "футболистите му вярвали". Знаем как е. Можеха да му скроят шапката и след издънката с Лудогорец, те самите да го махнат. Но те сякаш играха и за него в този мач. И той си го каза човека. Непряко. В Европа всеки мач е дерби - още от втория предварителен кръг, и там една малка грешчица и си аут. Знаем как една глупост ни коства измъкване от групите с Ясен. Ама тя не беше единствена и общо взето... крива баба си показа. Нищо против Ясен, но той не е "шампионски" треньор, а един добър, сносен треньор. Но там всичко просто си проличава. Ако Черно море, Пирин и Монтана имаха нашия бюджет да се превъзнасяме, ама айде по-ниско... Пожвьом, увидем...

А относно селекцията... Не знаеш ли поговорката "Бързата работа...".

Както казах особено вредно може да се окаже, че ги няма Литекс и ЦСКА - два отбора, които се целят винаги високо. Освен Лудогорец, другите, да ме извиняват, ама играят, за да си живуркат в А група, най-много да стигнат ЛЕ. Освен, ако междувременно не сме занижили критериите, ама с тоя бюджет и селекция - и под селекция имам предвид Роман, Бедоя, Де Нойер, Веско, Нар, Краев... е, извинявай.

И като махнете Стоев кого ще назначите на негово място? Те не останаха треньори у нас и в чужбина, които да искат да ви поемат, като ви знаят манталитета. Говоря за нещо що годе качествено, иначе Вуцов е готов веднага да ви поеме, Кокала също.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2016 23:19

Кашчей написа:
И като махнете Стоев кого ще назначите на негово място? Те не останаха треньори у нас и в чужбина, които да искат да ви поемат, като ви знаят манталитета. Говоря за нещо що годе качествено, иначе Вуцов е готов веднага да ви поеме, Кокала също.

Не става дума за махане, Кашчей. Просто малко от малко да снижим екзалтацията.

И като махнете Стоев кого ще назначите на негово място? Те не останаха треньори у нас и в чужбина, които да искат да ви поемат, като ви знаят манталитета.

Какъв точно ни е манталитета? Манталитетът ни е винаги да се стремим към победа, а ако не можем, то да паднем достойно и с борба. Никога да не излизаме със свалени гащи. Този ли манталитет визираш?

Ти си фен на друг отбор. Как ги виждаш нещата от твоята гледна точка?
Последна промяна от metodito на 28 фев 2016 23:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2016 23:29

metodito написа:
Кашчей написа:

Не става дума за махане, Кашчей. Просто малко от малко да снижим екзалтацията.

И като махнете Стоев кого ще назначите на негово място? Те не останаха треньори у нас и в чужбина, които да искат да ви поемат, като ви знаят манталитета.

Какъв точно ни е манталитета?

Верно ли не си знаете манталитета-тоя не е левскар, значи не става. Тоя не е спечели мач-значи не става..Тоя не знае как да си подреди състава..уууу-вън!
Вие признавате само двама-Мъри и Люпко, донякъде и Херо, но и него разлюбихте преди година и два месеца, защото не пожела Гонзо да му прави селекцията. Отборът ви е разбит от години и сега Стойчо се опитва да го ремонтира, но не-той трябва да побеждава, защото вие сте "Левски". Да, ама не сте "Левски" отпреди 20 години, дори не и отпреди 10 години!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 фев 2016 23:38

Основният въпрос е един: оставяйки футболистите и треньора настрана, останалите в клуба имат ли желание, воля, капацитет и качества да поставят основите на дългосрочен проект и всеки следващ трансферен прозорец да се правят стъпки в правилната посока? От тях зависи в най-голяма степен, а досега с нищо не са ме убедили в това. Колкото и добри и привързани към отбора играчи да има, в един момент трудно могат да бъдат задържани при продължаване на "политиката" от последните години.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2016 23:41

Кашчей написа:
Верно ли не си знаете манталитета-тоя не е левскар, значи не става. Тоя не е спечели мач-значи не става..Тоя не знае как да си подреди състава..уууу-вън!
Вие признавате само двама-Мъри и Люпко, донякъде и Херо, но и него разлюбихте преди година и два месеца, защото не пожела Гонзо да му прави селекцията. Отборът ви е разбит от години и сега Стойчо се опитва да го ремонтира, но не-той трябва да побеждава, защото вие сте "Левски". Да, ама не сте "Левски" отпреди 20 години, дори не и отпреди 10 години!

Прочети началото на горното ми мнение. Това за дербитата. Човекът има досега изиграни около 5-6 мача с Лудогорец, горе-долу толкова със Славия. С Литекс и Берое не са толкова, но са достатъчни. Ако събереш точките помежду ни, вероятно ще излезе, че "Левски" се нарежда на място. делящо ни това с Берое. Що ли си мисля, че Литекс и Лудогорец за последната година-година и нещо не са имали само един треньор. Това са няколко треньора, които са ни били. Статистика. Пък да говориш за мени на треньори в сравнение с бг отборите...Лелелелел, та на "Левски" и на Берое треньорите са единствените, които не са сменяни през последната календарна година.
Последна промяна от metodito на 28 фев 2016 23:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 28 фев 2016 23:51

Победите във важни мачове и дербита са важни и те рано или късно ще дойдат по естествен път, ако се работи правилно в продължителен период от време. Това са трудните мачове и те седят някъде към края на пътя на изграждането на един отбор от нулата.
Иначе, "на мускули" видяхме премного пъти какво се случва - може да се вземе някой и друг важен мач, да, радост, иху-аху, "много сме силни" и т.н., но в дългосрочен план след това винаги, повтарям винаги следва грандиозен провал. Така беше при Гонзо есента след "грабването на телата" за 3:2 срещу "Лудогорец", така беше и преди това в борбата за титлата пролетта на 2013 при Митов. Просто без акъл и опит не става.
Крайно време е да започне да се мисли в дългосрочен план :!:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2016 23:56

metodito написа:
Кашчей написа:

Прочети началото на горното ми мнение. Това за дербитата. Човекът има досега изиграни около 6-7 мача с Лудогорец, горе-долу толкова със Славия. С Литекс и Берое не са толкова, но са достатъчни. Ако събереш точките помежду ни, вероятно ще излезе, че "Левски" се нарежда на място. делящо ни това с Берое. Що ли си мисля, че Литекс и Лудогорец за последната година-година и нещо не са имали само един треньор. Това са няколко треньора, които са ни били. Статистика. Пък да говориш за мени на треньори в сравнение с бг отборите...Лелелелел, та на "Левски" и на Берое треньорите са единствените, които не са сменяни през последната календарна година.

Човекът едва ли има повече от 5 мача срещу "Лудогорец", по обясними причини, но и едва ли има повече от 1 мач с този отбор. Не съм сигурен, че някои от вас ще разберат, че смяната на половин отбор всеки полусезон не го прави по-силен.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”