boabbb написа:Абе, Делян колко СМС-а е пратил за спасяването на Левскито![]()
![]()
Е са пратих 2
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Абе, Делян колко СМС-а е пратил за спасяването на Левскито![]()
![]()
pomiqrat написа:krumeto написа:Tsetsochisloto написа:Наркоманите от Сектор ГГ нещо искали да дебатират с мене.... па нали ми идваха скоро в офиса, кво забравиха ? Аз напълно споделям мнението на Роско Животното , че преименуването на Литекс на ЦСКА - София е СВИНЩИНА...
Че е свинщина, е вярно, но понякога и свинщините са задължителни за някои.
Приемеш, ставаш св.ня, не приемеш ли, трябва да си платиш гордостта!
Знаково дело стряска ЦСКА
Novsport
Делото „Сивард Спрокел срещу ЦСКА" ще бъде гледано от Арбитражния съд в Лозана на 25 август, показа проверка на „Меридиан Мач". Холандският защитник бе за кратко на „Армията" през сезон 2012/13, но той успя да осъди клуба във ФИФА да му плати сумата от 167 000 евро като финансово обезщетение за заплатите, които му дължи фалиралият ЦСКА от онзи период. Адвокатите на холандеца държат ЦСКА да бъде признат за наследник на фалиралото дружество, тъй като използва името, цветовете, стадиона и претендира за всички отличия на изчезналия клуб. Защитата на ЦСКА се базира на тезата, че клубът е наследник на Литекс.
Ако Арбитражният съд потвърди решението на ФИФА, то това ще даде ход на още ред финансови искове на бивши играчи на ЦСКА, които ще търсят парите си от сегашния клуб, който играе на „Армията". Сред тези футболисти са любимецът на Сектор Г Жуниор Мораеш, Тасио, Марсиньо, Жереми Родригес, Илиас Кириакидис, Сержиньо, Антонио Нилсон, Александър Пакурар, Орелиен Жоаким, Жуан Фелипе, Якуб Дивиш, Кристиан Супусепа, Сендриньо Мисиджан и други. Всички са носили червената фланелка между 2011 и 2014 година. Техни искове могат да измъкнат колосални суми от касата на ЦСКА.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8164215701
По принцип давностният срок за неизплатени заплати е 3 г.
delqnski47 написа:Момчета, ке оцелеете, ама ке сте пета цигулка на 2-3 фирмена отборчета собственост на няколко плондира с много пари, които в момента плащат заплатите на футболистите ви. Нищо чудно към тях да прибавим и дон Гришони и после да ни лягате, ама....Аз ако съм на негово място ще ви метна некой лев.
pyrwaka написа:Да разбирам тогава,че спирате да протестирате пред ФИФА,че не сте ЦСКА и почвате да настоявате,че всъщност сте ЦСКА...![]()
Red_Neck написа:delqnski47 написа:Момчета, ке оцелеете, ама ке сте пета цигулка на 2-3 фирмена отборчета собственост на няколко плондира с много пари, които в момента плащат заплатите на футболистите ви. Нищо чудно към тях да прибавим и дон Гришони и после да ни лягате, ама....Аз ако съм на негово място ще ви метна некой лев.
Под сурдинка се споменават 2 имена за финансовата инжекция:
- съдружникът на Баце и Пашата в "Будуинвест" - Алексей Петров (най-вероятно чрез Лев Инс);
- Стойне Манолов;
pomiqrat написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:Щом на тая "помощ" ни завиждат
Завиждаме ... друг път!
Още една причина да си правим ташак с вас!
Добре Грозния, много поздрави на Помияра
Не схванах смешката и защо съм включен в чужд разговор
Red_Neck написа:pyrwaka написа:Да разбирам тогава,че спирате да протестирате пред ФИФА,че не сте ЦСКА и почвате да настоявате,че всъщност сте ЦСКА...![]()
Разбирай, че след 5 тека, човек с достойнство вдига гащите и дърпа с 200, .... освен ако не му харесва да го мандръсат армейци под път и над път
1914.1902 написа:Последно:
Кое е истинското ЦСКА и защо? Анкетата не помага изобщо, защото там няма никакви аргументи.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 210 госта