ЕМИЛ написа:валкареджио написа:ЕМИЛ написа:blue avalanche написа:Аз не знам в Левски да има футболист #съблечисебе...![]()
Как тогава да взема участие?
Самият въпрос показва,че сме мноооого далеч от професионализма!!!
Не е важно кой какво показва на терена,а дали е от "нашите" или от "вашите".
Само да подчертая,че когато Искренов и Стоилов преминаха на Армията НЕ БЯХА "съблечени". Явно някои тук,на Герена,са по-"раними" душици.
Това , че Гибона и Мъри не са били събличани на Армията си е червена работа .В Левски няма място за чорбари които са афиширали такива пристрастия .Венци Христов няма място в Левски .Може да си го заслужи с много голове за което се надявам .Ще е най-вече в негова полза .
Ще ми кажеш за Букарев и Ст.Ангелов .Букарев е възпитан човек , докато Ангелов и той е една маймуна ....сещам се как ни остави и избяга в Енерги Котбус .
Стойчо Младенов до влизането си в казармата е бил фен на ” ЛЕВСКИ ” но преминаването в казармата и фуражките са оказали своето внимание.Сега се вживява като потомствен армеец.
Чувал съм , че били го натоварили в багажника и така войската го е откраднала от Берое за да не дойде при нас
Не си чул правилно брат четох едно интервю или на Пламен Мароков или на Ради Здравков не помня точно на кой беше та в това интервю той споменава ,че се е бил съгласил да дойде в ЛЕВСКИ за един апартамент но от армията му предложили два тоя станал армеец понеже хич не обича парите