Gateca написа:Няма място за притеснения . В четвъртък резултатът ще е добър за Левски , колкото и да не им се иска на някои хора.
"От твоите уста (пръсти) в божите учи (очи)!!!

Аре, лека! Че ми се схванаха кокалчетата от емоции!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Gateca написа:Няма място за притеснения . В четвъртък резултатът ще е добър за Левски , колкото и да не им се иска на някои хора.
Tommi написа:...
Ричи беше по-борбен от Грийн, но холандецът е с доста по-добра техническа и тактическа подготовка. Аз съм много доволен от неговия трансфер.
storm написа:Минало ,заминало гледаме напред . Ние не сме като някои "други" след всеки мач да псуваме футболистите си ,така че спокойно първенството е дълго няма как да бием всеки мач не сме Арсенал от 2004![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Deliba6 написа:Здравейте левскари!!!![]()
Може да ви звуча бодряшки, ама "За един бит двама небити дават!"...
Сега разбрахте ли вие "левскарченца велики" (чешещи си пръстчетата в клавиатурата и не приемащи различно мнение), че това което ви пиша от сума ти време е вярно?!![]()
Нямаме защита в двойка Иванов (що си "бъркаше у носо" и покри засадата при първият гол на опълченските "цаци"?) - Милиев!!!...![]()
Имаме ФУТБОЛИСТ като Кривие, а се надаме на МРЪШЛЯК като БезДарко!!!...![]()
Не може само "Централна Гарра" - трябва и "Сточна" (тука няма спор, засега всичко е в ред), "Разпределителна" (в тази връзка - спрете да венцехвалите Гаджев, защото правите лоша услуга на отбора), "Ремонтна" (тука е мястото на Ясен и Гонзо - задължителен ремонт на Младенов) и т. н.!!!...
Днеска трябваше да се случи, за да не се случи в четвъртък (Йовов го каза същото, май)!... Затова... майната му - шампиони сме и сме на осминафинал за Лига Европа!!!![]()
САМО "ЛЕВСКИ"!!!
Deliba6 написа:...Щях да забравя!Тоя потурнак (ренегат, предател), дето беше "съдия" на мача, сам се определи като ЛЕКЕ преди време... Вече му вярвам!!!... Само доуточнявам - гнусно мазно!!!...
![]()
![]()
eelche написа:някой да поустне кво е казал Ясен след мача не ми се търси с'я в сайта
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], JACKO и 12 госта