Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот NOMER14 » 06 яну 2025 13:36

realno написа:Аржентина и аз да бях треньор щяха да ги направя световен шампион. Лесно е да си добър треньор и постигнеш успех, когато имаш класни футболисти. По тая логика Д. Пенев е най - добрия българки треньор.

Разбира се, че Пената е най-добрият ни треньор.
Иначе регламентът и Перу ги направи шампиони. За липсата на Кройф и оная греда в последната минута на Рензенбрик няма да казвам.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 яну 2025 13:37

Все си мисля, че за Генчев беше постановка на тия дето дърпат конците в Левски. След убийствения старт изведнъж спряха да играят, какви изпълнения имаше на Сангаре, Джемили, Фадига, Колев, Алдаир, а после почти нищо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 яну 2025 13:45

Ще се пробвам да отговоря с едно изречение на БГЛ амбразурчиците, т.е. бъдещите сини припоци:

Пичуи, ние не харесваме изборът на тренер не защото е такъв или онакъв, а защото го е избрал г.з., в комбинация с влаха!

Същото щеше да ми е мнението и Анчелоти да бяха навили да дойде. Отделно, наистина трябва да си изключително малоумен (или да са ти платили много) или изключително некадърен, за да се навиеш да водиш този отбор на Левски - пак лично мнение.

П.С. Коментарите на разни братя на Лайнежи и прочие дори няма да ги коментирам - "алтернатива", пфу!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 яну 2025 13:47

И изобщо продължава тенденцията когато отбора тръгне напред да му се сложи прът в колелото, така че очаквам същото да се случи и с испанеца, ако въобще при него дръпнеме. От където и да се погледне, това са фактите.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 06 яну 2025 13:52

Няма никакъв смисъл синята общност да хаби нерви и да се ядосва напразно, защото Хулио трудно ще издържи дори до края на март месец. Очертават се загуби от гората, от Литекс от Ловеч и отпадане за Купата. Обезсмисляме целия сезон с три загуби и вече ще започнат да мислят за новия треньор на лято.

С това некадърно ръководство ни чака още от същото. Срам и болезнени загуби.

Единственото, което може да задържи Сираков и Палмите на власт на Герена, са слуховете за нов стадион. БГЛ ще "кльопне" тази претоплена манджа, без да се интересува от тежките последствия.

Каквото и подготовка да направи новия бушон, пардон треньор, няма да играем в Европа.

Надежда всяка тук оставете.

Сираков ВЪН !!!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 яну 2025 14:11

Аз поне, за разлика от вас младите изживях и хубави години с Левски, препълнени стадиони с десетки хиляди зрители, победи над и отстранявания на големи европейски отбори със световни звезди, които имах щастието да гледам на живо, превъзходни наши футболисти, само българи, манифестациите, които правехме по улиците след победа, въпреки милиционерските палки и ритници, хората излезли по балконите, които ни махаха усмихнати, вкл. и майки с бебета на ръце, защото виждаха в нас нещо от демокрацията...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 яну 2025 14:15

„Аз съм бил директор на Люпко Петрович и Славолюб Муслин, като те оставиха голяма следа в Левски.

Толкова за Мъри от Мажоритаро!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 яну 2025 14:24

damyanov1963 написа:Аз поне, за разлика от вас младите изживях и хубави години с Левски, препълнени стадиони с десетки хиляди зрители, победи над и отстранявания на големи европейски отбори със световни звезди, които имах щастието да гледам на живо, превъзходни наши футболисти, само българи, манифестациите, които правехме по улиците след победа, въпреки милиционерските палки и ритници, хората излезли по балконите, които ни махаха усмихнати, вкл. и майки с бебета на ръце, защото виждаха в нас нещо от демокрацията...

Да, преживял си и смяната на името '85-а. Аз също, като в деня на преименуването бях пред Банята и старци ме изгониха, защото настъпваше конната милиция. Какво ли щеше да му се случи на младежа от провинцията само с една лична студентсла карта в джоба без паспорт, оставен у лелини. По-късно пред ЦУМ видях най-грозната карта - мадама в униформа на кон, изправящ се на задните крака.
Ще преживеем и това.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 яну 2025 14:28

Ами когато Тампере ни Пра и Там и Тук с Мъри, МажоритарО беше на сафари в Саваната да трепа биволи и носорози и се оправда, че не можел да се върне, понеже вече си бил платил екскурзията.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 яну 2025 14:40

NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:Аз поне, за разлика от вас младите изживях и хубави години с Левски, препълнени стадиони с десетки хиляди зрители, победи над и отстранявания на големи европейски отбори със световни звезди, които имах щастието да гледам на живо, превъзходни наши футболисти, само българи, манифестациите, които правехме по улиците след победа, въпреки милиционерските палки и ритници, хората излезли по балконите, които ни махаха усмихнати, вкл. и майки с бебета на ръце, защото виждаха в нас нещо от демокрацията...

Да, преживял си и смяната на името '85-а. Аз също, като в деня на преименуването бях пред Банята и старци ме изгониха, защото настъпваше конната милиция. Какво ли щеше да му се случи на младежа от провинцията само с една лична студентсла карта в джоба без паспорт, оставен у лелини. По-късно пред ЦУМ видях най-грозната карта - мадама в униформа на кон, изправящ се на задните крака.
Ще преживеем и това.

Ти си уцелил неподходящия момент, точно деня на преименуването на Левски и ЦСКА. Аз съм бил там много пъти, не бяхме само левскари, а и цесекари и по 1-2ма слависти и локомотивци. Когато споровете м/у нас се разгорещяваха, идваха по 2ма милиционери, явно са ни наблюдавали, но само минаваха покрай нас и ни подканяха да се разпръснем, след което си отиваха и ние се събирахме отново.
Гледах и един документален филм за Хавана от времето на Кастро. И те там си имат едно място, където се събират фенове за коментари и спорове, само че за бейзбол.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”