Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот groti » 21 юни 2024 09:39

scooool написа:
wilge написа:
groti написа:Гледам Словенци, Словаци, Албанци и направо съм шашнат.. Словения са 2млн държава!!! Млада държава без кой знае какви традиции във футбола. Вече не знам какво да мисля и кой е виновен за деградацията ни. Ма с такива звезди като Божинката и Иконата (Б. Георгиев) толкова. Нашите да не дремят и вместо да взимат негра от 15 бразилска, испанска и португалска лига да се обърнат към Словения, Словакия и балканите изобщо!

В тези държави плащат повечко, а бедните гастарбайтери са склонни на компромисни заплати. А на Герена не се плаща достатъчно. Вместо това да изпратят треньори да изучават професията. Това на което учат децата няма много общо със съвременния футбол. Ако викнат методист тези михлюзи ще го бойкотират докато не си тръгне и после ще побългарят методите му. Специално за Левски е задължително всички от ДЮШ да бъдат подложени на проверовъчен изпит, но комисията да е от европейци.

Нали взехме младежки национал на Словения, този Мислович, не съм много впечатлен към момента… дано той и куршума покажат повече и са като нови попълнения!

wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.
110 години любов!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 юни 2024 11:02

groti написа:
scooool написа:
wilge написа:
groti написа:Гледам Словенци, Словаци, Албанци и направо съм шашнат.. Словения са 2млн държава!!! Млада държава без кой знае какви традиции във футбола. Вече не знам какво да мисля и кой е виновен за деградацията ни. Ма с такива звезди като Божинката и Иконата (Б. Георгиев) толкова. Нашите да не дремят и вместо да взимат негра от 15 бразилска, испанска и португалска лига да се обърнат към Словения, Словакия и балканите изобщо!

В тези държави плащат повечко, а бедните гастарбайтери са склонни на компромисни заплати. А на Герена не се плаща достатъчно. Вместо това да изпратят треньори да изучават професията. Това на което учат децата няма много общо със съвременния футбол. Ако викнат методист тези михлюзи ще го бойкотират докато не си тръгне и после ще побългарят методите му. Специално за Левски е задължително всички от ДЮШ да бъдат подложени на проверовъчен изпит, но комисията да е от европейци.

Нали взехме младежки национал на Словения, този Мислович, не съм много впечатлен към момента… дано той и куршума покажат повече и са като нови попълнения!

wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.

На фона на другите и въз основа на възрастта му Мислович миналата зима показва в два три мача интересни неща,но това е,., просто изглежда обещаващ... Това е, Колев е взет за голове и лидерство! Мислович за бизнес евентуално, но иска много работа.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юни 2024 11:47

scooool написа:
wilge написа:

Словения - Словакия, Иран - Ирак - готов си за президент на САЩ. Но пък как беше - вие рибарската секта сте ...... :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юни 2024 11:49

Патато-патейто, те па да не си кръщават държавите с толкова близки имена.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 юни 2024 12:46

Най-тъпото нещо на света са чувствителни мъже и повярвай ми дори и да съм сбъркал държавата, не ми пука особено, но не съм в никаква секта. Особено на треньор бил си камшиците преди най важния мач за мен лично! Жив и здрав и не издребнявайте много!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2024 13:19

groti написа:
scooool написа:
wilge написа:

Това не знам дали не беше допреди десетина години.Но и аз съм го чувал от футболисти, че тука давали много пари. Което е разбираемо донякъде. И на ЦСКА и на "Левски" бяха мафиоти с големи джобове. Само дето тея заплати ги пишат после на дружеството. И кой откъде е. ЦСКА така се калабикна. Ако не бяха привържениците и знаеш koj, и ние щяхме да ги последваме. Явно им трябваме за шибаните им игрички.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2024 13:27

groti написа:
metodito написа:
honda написа:
metodito написа:Аман от национал-нихилистични изгъзици. Евавам му мамата. Събудил се, гледал един мач и край.
Югославската треньорска школа е фактор. Българска такава няма. Югославия е фактор на световно ниво. Откак Словения е държава, ние имаме полуфинал на Световно, участие на световно и европейско. Те какво имат? Български отбор като Лудогорец е участник в ШЛ, стигна осминафинал на УЕФА. ЦСКА и "Левски" откак Словения е държава какви успехи имат, а словенските отбори къде са. Дейва нихилистите. Режете ги тея вени и да се свършва!
И като бихме полските младежи какво? Все едно да викам: "Булгар, булгар!".

През новия век Словения има 2 участия на СП и 2 на ЕП . Ние имаме едно на ЕП. В което ни пребиха като кучета.
Населението на Словения е приблизително колкото на София. Като са много пред нас във всички колективни спортове.
Това ,че младежите са били Полша ,какво значение има? - практически нямат шанс да се класират.

Полуфинал на Световно. Кое не разбра? Човек, не е сериозно да се сравнява към настоящия момент двете държави. Забележи. Не В момента, а към момента. Словенски футболист да знаеш златни топки, финал в ШЛ, нещо. Между шампиона на България и шампиона на Словения кой ще спечели? Аз ти казвам, че в девет от десет срещи ще са... Лудогорец. :)

Ей така си живеем със спомените за 94!!! Аман от али експрес патриотизъм. А, нема нужда. 30 години, Мето!!! 30!!! А, едно време по времето на Симеон къде ходеха на плаж българите, ехееее...През новия век Левски отпада от кипърци и малтийци, тирето от Зимбру, Мура и прочие нелепи отбори. Остава ни само Дюделанж да ни опука, ама и на това няма да се учудя, Националът го разнася кой го хване. Ма нали чичкото от Кауфланд има златнИ топкИ. Че ме грее туй зимъска.
Нагъвай рикията и удри таа жена! Като истински булгар, булгар.
Простите словенци да си ритат там топката в Германия.
Май не разбираш за какво говорим? Едните отиват нагоре, въпреки малките си възможности, другите дето сме много ербап вървим яко надолу. И какво като Лудогорец бие? Националите са спаринг партньор. Говорим си, че едни работят правилно, а ние не и ни боли и се ядосваме. Само ти във всяко второ мнение подскачаш на политика, псевдо патриотизъм и подобни простотии.

Ще ти кажа къде е заровено кучето. За всичко, включая и това. Роберто Савиано, авторът на "Гомор" в едно интервю за НОВА каза: "В Италия имаме държава, в която има мафия. А в България, мафията си има държава". И полуфинл на световно си е полуфинал на световно, човек. България е държавата на Шрьодингер. Гледаш на картата - има държава. Минаваш Калотина, няма държава. Сега нали е модерно политкомисарите да използват "крайно-дясно". Но доста грешно. Всъщност България живее в един крайно-десен режим от 30 години. Дясното, за разлика от лявото, където има повече държава, е за по-малко държава в държавата. А ние сме с крайно-дясно управление - никаква държава в държавата. Правилният път е средният.
Е как държавния отбор да е добре, когато няма държава. Да правят българския национален отбор частен и това е. :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2024 13:34

groti написа:
metodito написа:А някой замислял ли се е, че никой (не включвам Кордоба. Нещо не гов виждам в Англия. Трябваше да избере Рейнджърс според мен.) от напусналите/трансферираните не се представи на същото ниво или по-добре в новите си отбори. Без Попов. Цонко - не, Уелтън - не, Миланов - не, Филип - не. За Петрис не знам. Белгийското ми е мъгла. Та замислете се за това кое е по-важното - колектива или единиците. (+тренера)

https://www.gol.bg/a/338-komentari-i-an ... -ot-gerena
Уелтън да, Роналдо да, Мангасара от Франция си се справя доста добре, та дори и Дарлан. И всички в по-добри първенства от Дриша лигата

Уелтън има един гол от 15 мача. Не знам кой е мангасара от Франция. Ако е Петрис, предполагам, че следиш или поне гледаш репортажи от Белгия. За Дарлан - не знам също.
Дали руското и японското са "по-добри"? С началото на войната, масово чужденците-неюжноамериканци започнаха да напускат Премиерлигата.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 юни 2024 13:41

За мен лично Уелтон и Роналдо бяха супер физически и прилагаха много преса, но и реално си бяха ялови… върза им на моменти, но нямат голяма класа в атака, сравни Гари Родригес и Уелтон!!! Изкарахме супер пари за посредствени футболисти според мен, изключвам Кордоба, той е с най-голям потенциал според мен!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 юни 2024 14:43

metodito написа:
groti написа:
metodito написа:А някой замислял ли се е, че никой (не включвам Кордоба. Нещо не гов виждам в Англия. Трябваше да избере Рейнджърс според мен.) от напусналите/трансферираните не се представи на същото ниво или по-добре в новите си отбори. Без Попов. Цонко - не, Уелтън - не, Миланов - не, Филип - не. За Петрис не знам. Белгийското ми е мъгла. Та замислете се за това кое е по-важното - колектива или единиците. (+тренера)

https://www.gol.bg/a/338-komentari-i-an ... -ot-gerena
Уелтън да, Роналдо да, Мангасара от Франция си се справя доста добре, та дори и Дарлан. И всички в по-добри първенства от Дриша лигата

Уелтън има един гол от 15 мача. Не знам кой е мангасара от Франция. Ако е Петрис, предполагам, че следиш или поне гледаш репортажи от Белгия. За Дарлан - не знам също.
Дали руското и японското са "по-добри"? С началото на войната, масово чужденците-неюжноамериканци започнаха да напускат Премиерлигата.

А видя ли го този единствен гол на Уелтън ? За колко време какво разстояние пробяга ? Имаме ли такъв играч в момента в Левски ? Лима ? Куршума ? Марин ?

Върни се в “Левски”