ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Мнениеот Kotooshu » 25 авг 2023 15:37

MASTER_COOL написа:
Kotooshu написа:Не, не ме разбираш.
По добре да не ходя на стадиона отколкото да стъпя в Б.
А преди години не можех да се намеря място от яд, ако не бях в Б.
Иначе страхотно си прекарах в Г 8-)

Въобще не те бях разбрал наистина...
Яснооо, София Запад са превърнали сектора ви в нежелана зона

Да, поне за мен е така, но да не наблягам на тази тема тези дни.
Поздрави
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2023 15:56

Jordan1914 написа:
Dani Kiki написа:
MASTER_COOL написа:Няма шанс да продадат Муани преди мача. Поне така си мисля

Четох тази сутрин, че уточняват последни подробности по трансфера. Всичко може да стане.

Трансферният прозорец е до четвъртък или трябва да играе и след мача веднага да подпише или няма да играе изобщо!Но какво правим,ако се контузи в мача?

Така е, ако ще ходи в ПСЖ, ако изобщо има оферта за него, трябва да премине медицински и да тури параф, ерго няма да играе срещу нас на 100%. Но дали изобщо има оферта, или само си чешат клавиатурите - няма кой да ти каже
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 авг 2023 17:12

noo написа:
Plovdiv_1926 написа:Щом с такъв ранен гол не сгънахте цирка, а успяхте да преодолеете напрежението и натискa, то и за мен имате някакви шансове в Германия. Особено ако продадат Муани дотогава.

Стилът на Костов определено повече ми се нрави от този на Стоилов, въпреки че знам, че го идолизирате :)

От отбора на Мъри липсват не малко основни футболисти - Кръстев, Сонко, Попов, а и Г. Миланов (постоянни титуляри!) Много се говори как отбора бил на Мъри, но истината е някъде по средата. Основната разлика е, че в момента играем доста по-бързо.

Наистина е така, като се замислиш... Почти цялата средна линия е нова, а това е трансмисията на един отбор.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2023 17:27

tiamat написа:
noo написа:
Plovdiv_1926 написа:Щом с такъв ранен гол не сгънахте цирка, а успяхте да преодолеете напрежението и натискa, то и за мен имате някакви шансове в Германия. Особено ако продадат Муани дотогава.

Стилът на Костов определено повече ми се нрави от този на Стоилов, въпреки че знам, че го идолизирате :)

От отбора на Мъри липсват не малко основни футболисти - Кръстев, Сонко, Попов, а и Г. Миланов (постоянни титуляри!) Много се говори как отбора бил на Мъри, но истината е някъде по средата. Основната разлика е, че в момента играем доста по-бързо.

Наистина е така, като се замислиш... Почти цялата средна линия е нова, а това е трансмисията на един отбор.

Их бре - Миланов го няма от януари (а Мъри го имаше тогава), Сонко е защитник, а Попето си беше с периферни функции, просто щото нямаше кой да играе. Разликата е основно Кръстев за Митков и появата на ел Джемили, от когато аз лично не съм особено впечатлен, но знае ли човек.
И, разбира се, Костов - дали му връзва, дали е друго, но човекът има топки да прави промени и то не в 85-тата минута. Все още съм скептичен спрямо него, но си заслужи кредита на доверие като минимум до края на шампионата. Дано му върже и на реванша
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 авг 2023 18:28

tmanolov написа:
tiamat написа:
noo написа:

Их бре - Миланов го няма от януари (а Мъри го имаше тогава), Сонко е защитник, а Попето си беше с периферни функции, просто щото нямаше кой да играе. Разликата е основно Кръстев за Митков и появата на ел Джемили, от когато аз лично не съм особено впечатлен, но знае ли човек.
И, разбира се, Костов - дали му връзва, дали е друго, но човекът има топки да прави промени и то не в 85-тата минута. Все още съм скептичен спрямо него, но си заслужи кредита на доверие като минимум до края на шампионата. Дано му върже и на реванша

Сонко е смятан за най-добрият защитник в нашето първенство.
Попов при Мъри бе постоянен титуляр, затова не ми е ясно за какви периферни функции става въпрос. Играеше крайно неубедително, а защо не се пускаха Марин Петков, Джемели, Стефанов, Митков или Галчев на неговото място - трудно може да се каже. При Костов ситуацията се промени и може би затова ни напусна.
Костов практикува по-различен футбол. Бързината в отиграванията е отличителната разлика и може би затова създаваме немалко положения.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2023 19:37

Serafim написа:И аз четох малко форума на Айнтрахт. Общо-взето 22 страници, в които накрая всички са на мнението, че не са играли нищо особено, не са готови за старта на сезона, Левски е изпуснал повече положения, но в същото време виждат Левски като отбор от втора Бундеслига.
Доста от нас си мислиха същото, примерно за Беверен, Тампере и особено за Хамрун и Вадуц. :lol:
Та, дано се окажем за тях... Техните Вадуц и Хамрун. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2023 19:55

Serafim написа:И аз четох малко форума на Айнтрахт. Общо-взето 22 страници, в които накрая всички са на мнението, че не са играли нищо особено, не са готови за старта на сезона, Левски е изпуснал повече положения, но в същото време виждат Левски като отбор от втора Бундеслига.

Тия дойчита да не закачат темата Втора Бундеслига, щото преди 2 години Шалке и Вердер бяха там, преди 7 - Щутгарт, преди 8 години Дуисбург я напусна в посока Трета. Гледам, че вече 20 години Айнтрахт не знае що е Втора Бундеслига и май им е време.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 авг 2023 20:12

Пичове, как седят нещата с картоните за реванша на майната им.
Перхидролиния Адамчо ни нашари добре, да му .......
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 25 авг 2023 20:38

noo написа:... Бързината в отиграванията е отличителната разлика и може би затова създаваме немалко положения.

Ти от коя година гледаш Левски? Защото ние от 2013-2014 някъде играем бавен и скучен футбол с много малки изключения.
Сега сме един от най-предвидимите отбори. Загледай колко пъти има наш футболист, абсолютно непокрит на някой от фланговете и колко пъти някой от нашите играчи с топка му подава.
Изключение прави Краев. Останалите, почти без изключения, си я карат стъпка по стъпка. Андреев на някой ЦЗ, после ЦЗ на ДЗ, после ДЗ връща на ЦЗ, после ЦЗ подава на другия ЦЗ, той на ЛЗ, ЛЗ му я връща, ЦЗ пак на ЛЗ, той на Уелтън и чак тогава може да има някакво развитие.
Това го играем от години, без може би при Роси, но и тогава беше защото имахме Гомез и Обертан, които разчупваха.
Тези връщания към вратаря и подавания предимно настрани са още от времето доста преди Мъри. И естествено сме се опарвали, но поука никаква. ПАОК ни изравниха след такова ситнене, Айнтрахт вчера ни вкараха пак след такова ситнене.
Скорост, като скорост на отиграванията и развитие на атаките имаше при Шпайдела, при Гочето, при И. Кючюков, при Грозни(тук направо им скривахме топката на моменти), при първия престой на Петрович, при първия престой на Мъри... може и да изпускам някои периоди, но едва ли са много?!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2023 21:16

Ама, пичове, със сегашните футболисти няма как да играем сносен футбол без въпросното ситнене, което вчера доведе до грешката на Митков, лани пък на Кръстев и т. н.
За да постигне победа (в нашия случай достойно и гордо представяне) на терена един отбор трябва да притежава топката, а за тази цел все пак трябва и да я изнесе някак, нали? А тая работа обикновено се прави от вътрешните полузащитници (с известни изключения при топ отборите, разбира се), поради една проста причина - разположението им на терена позволява последващо разиграване на всички възможни страни, за разлика от плеймейкърите (при изключенията) на фланга, например. Ама противникът не е тъп и знае, че точно там трябва да съсредоточи пресата си.
Другият вариант е Андреев да я изсипе директно напред или да я чукне на Кордоба, който да направи подобно изчобанване на топчето, което е подарък за противника.
Впрочем притежанието на топката вчера е било 58/42 % в наша полза. Е, па не е зле срещу ланското шампионче на ЛЕ, а? 8-)
Някои ще кажат - ама какво от това притежание, там на един финал нали видяхте Челси с 'талянския тренер, ехеееее.
Ама преди това да си припомнят думите на великия Йохан Кройф, че докато владееш и разиграваш топката, противникът не може да вкара гол. В нашия сценарий, а и очевидно досега при Костов, това изглежда е водещо в стратегията за мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”