hydetoshi написа:modor написа:Бан за всеки, който е гласувал за 6i6i
Ми той и ПК би гласувал за него.
И за него

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
hydetoshi написа:modor написа:Бан за всеки, който е гласувал за 6i6i
Ми той и ПК би гласувал за него.
Red_Neck написа:Модор да пуска анкета, на кой връх ще се носи бюста на Шиши
modor написа:peliforewer написа:Гледам че Миката призовава да се докладва фейсбук страницата на оня боклук, думите са негови, предполагам че има предвид Божков. Докога бе Мика с тези милиционерски похвати,цяла България очаква разкритията на Божков срещу управляващите от този профил, а ти призоваваш да го закриват.А иначе сигурно се възмущаваш за свободата на словото и 112 ни място, много бързо прихвана от Шиши.
Много добре знаеш защо призовава да се докладва. В момента Божков се гаврви с цялата левскарска общност. Божков ползва отбора ни като инструмент срещу ББ. Ако на мястото на Левски беше твоя отбор...... Ти как би реагирал?
hydetoshi написа:modor написа:Какъв сплотен електорат имат ДПСБраво армейци
Апропо днес целия ден бях зает и не съм следил ситуацията. Но така или иначе е тъпо червени фенове да гласуват в подобна анкета. Съжалявам, че е станало така. Вярно, че всичко е театър и все пак не е редно.
modor написа:peliforewer написа:Гледам че Миката призовава да се докладва фейсбук страницата на оня боклук, думите са негови, предполагам че има предвид Божков. Докога бе Мика с тези милиционерски похвати,цяла България очаква разкритията на Божков срещу управляващите от този профил, а ти призоваваш да го закриват.А иначе сигурно се възмущаваш за свободата на словото и 112 ни място, много бързо прихвана от Шиши.
Много добре знаеш защо призовава да се докладва. В момента Божков се гаврви с цялата левскарска общност. Божков ползва отбора ни като инструмент срещу ББ. Ако на мястото на Левски беше твоя отбор...... Ти как би реагирал?
Groucho написа:delqnski47 написа:Господин Божков вече има и Туитър.
https://twitter.com/BojkovVassil?fbclid ... 1YzkfumMi4
Заповядайте.
Въй-й-й-й-й-й, чуек, г-н Бошков е избрал профилно фото, на което мяза на Джейсън СтейтъмСтрог, но справедлив
Вашият кога с вид на екшънгерой![]()
Eminem написа:Аре ве припоци. Ще спечелите ли поне едно преброяване с левскари ?
Eminem написа:Аре ве припоци. Ще спечелите ли поне едно преброяване с левскари ?
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00, TristaNNN и 26 госта