Левски игра правилно с оглед на моментното си състояние, колкото и това да не се харесва на много хора. Резултатът е лош, но не и фатален. Още с изтеглянето на Хайдук беше ясно, че сме с малки шансове да продължим. Този 13-ката не го знам в каква форма е, но на реванша трябва да е на терена. Играч като него, който само с тяло финтира противник, е безценен и може да реши мача.
Нар категорично вън и на негово място по крилото-Вутов. Варианти имаме, шансовете ни реално са 10-20%, но ги има.
ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
W84me написа:Можем да имаме претенции в предни позиции към Нар, Вутов и Мапуку.
Аз пък не виждам какви претенции можем да имаме към тримата при положение, че играхме само с изритани и центрирани топки напред. Очаква се един от тримата случайно да се измъкне от цялата защита на Хайдук и да вкара гол.
За този "стил" на игра по-скоро претенциите трябва да са насочени към треньора. Все пак той им казва как да играят!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:W84me написа:Можем да имаме претенции в предни позиции към Нар, Вутов и Мапуку.
Аз пък не виждам какви претенции можем да имаме към тримата при положение, че играхме само с изритани и центрирани топки напред. Очаква се един от тримата случайно да се измъкне от цялата защита на Хайдук и да вкара гол.
За този "стил" на игра по-скоро претенциите трябва да са насочени към треньора. Все пак той им казва как да играят!
Топката доста пъти се оказваше в краката на Вутов и Нар, но от това не последва нищо в предни позиции. Нар имаше само един удар.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1:0 e коварен резултат, както за единия отбор, така и за другия, въпреки че съвсем честно си признавам, че ще е чудо ако успеем да вкараме два гола на тия, централните им изглеждаха стабилна двойка
нооооо все пак, горе главата, и нека късмета бъде с нас
нооооо все пак, горе главата, и нека късмета бъде с нас
Тия Хайдук са доста посредствен отбор, не знам защо Митов игра толкова предпазливо и като че ли за хикс през цялото време, дори и след като му поведоха
Като цяло единствено на Ботев ми се понрави играта от българските участници в Европа тази година..само те реално заслужават да продължат напред чисто игрово

Като цяло единствено на Ботев ми се понрави играта от българските участници в Европа тази година..само те реално заслужават да продължат напред чисто игрово

Jordan1914 написа:А найк-лошото за реванша са празните трибуни!!!Както каза,треньорът на Сутиеска,на ЛЕВСКИ единственото страшнно са феновете.Те затова тия лайнари биха превържениците,защото няма да дойдат в България,но само ние сме си виновни!
Ние? Кои сме тези "ние"? Заради шепа поставени/дрогирани **клуци с объркана ценностна система сега ще си гледаме Левски само пред екрана. Съжалявам, ама не НИЕ сме виновни.
- popokutepetel
- Контакти:
W84me написа:Хайдук са посредствен отбор и шансовете ни на реванша са напълно реални! Голяма помия се лее в тоя форум след всеки мач на Левски, без значение как е завършил. Не виждам никаква вина в Митов за случайната загуба, взел си е бележка за Цветкович и днес сърбина беше почти без грешка. Можем да имаме претенции в предни позиции към Нар, Вутов и Мапуку.
Да ти имам оптимизма

От това, което се видя как виждаш шансовете?
С начина на игра от днес т.е. дълги изритани топки напред, бавна, мудна и скопена игра в нападение 0:0 ако не влезе нещо гигаслучайно. Ако се отворят малко и се изнесат напред с тоя колосален брак при пасовете считай, че на контраатака сме отекли с лрезултат. Като за капак благодарение на ония малоумни идиоти със свастиките и празен стадион без публиката, която много пъти е вдигала отбора в тежки моменти?
Не давам повече от 10% с огромен късмет да отстраним Хайдук. Дано ме опровергаят, но с Жадното това са реалностите.
-
- Контакти:
Хайдук са въздух под налягане. За мен ще е изненада ако не ги отстраним. Нар е под всякаква критика, по-добре да го бяха изгонили, щеше да се отрази благоприятно на отбора. Тоя човек само пречеше и няма място в състава за реванша.
- popokutepetel
- Контакти:
Icoxxx написа:Jordan1914 написа:А найк-лошото за реванша са празните трибуни!!!Както каза,треньорът на Сутиеска,на ЛЕВСКИ единственото страшнно са феновете.Те затова тия лайнари биха превържениците,защото няма да дойдат в България,но само ние сме си виновни!
Ние? Кои сме тези "ние"? Заради шепа поставени/дрогирани **клуци с объркана ценностна система сега ще си гледаме Левски само пред екрана. Съжалявам, ама не НИЕ сме виновни.
Ние сме виновни защото допускаме догираните глупаци да си развяват коня

koisa написа:W84me написа:Можем да имаме претенции в предни позиции към Нар, Вутов и Мапуку.
+1
Абсолютно! Мапуку беше обезвреден сам, а остава загадка защо изритваха безцелно напред топката. Липса на идея и креативност. Ех, Митов, Митов...