Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот wilge » 10 яну 2017 15:57

realno написа:
charcoal написа:Новият не ми вдъхва много доверие..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r6ngIIfZ2Gc[/youtube]

И на вичко отгоре 2,5 договор. Нашите ръководители много убедени в този трансфер, но сигурно пак ще се дойде времето да се чудят как да му прекратят преждевременно договора.

На този клип ми изглежда по- зле от Милиев и Ал. Др. Александров взети заедно. Но като знам, че нашите попълнения са само от клипове и след като виждам качествата им и продължителността на престоя им в Левски започвам да не вярвам на клипове. Представете си, че е супер футболист омаскарен във видео клип. Може да е работа на конкуренцията. Те знаят, че Левски купува само от ю туб.
Сега сериозно. Иска ми се да е поне като Прохазка и да не го изгонят лятото със солидна неустойка. Притеснително е, че Левски продължава по инерция и не е променил стила на работата си ни на йота. Само Топчо нещо мъчи, но с този ограничен избор...
На разположение има двама качествени футболисти- Лукин и Деса, трима обещаващи младоци- Краев, Сандберг и Адениджи, трима рутинирани- Минев, Аниете и Йоргачевич и четирима в силата си- Костадинов, Пиргов, Де Ноойер и Бурабия. Останалите, изключвам юношите ни в първия отбор, не са дори за резерви на Левски.

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 10 яну 2017 17:24

Чета, че Чворович се маха. Ако това е така, дано вземат Луков и да започваме да го готвим за титуляр. Боян остарява и няма да е зле да му се намери заместник. Луков е сравнително млад, левскар е и има доста прилични качества да се превърне в основен играч за бъдещето. Вие какво мислите ?
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2017 17:25

TristaNNN написа:Не ме разбра. Ако един футболист пожелае да отиде в друг отбор, пък бил той и от серия Б, било то за повече пари, било то, защото обича италианките, било то поради друга причина, какво може да направи клубът, за да го спре? Има ли смисъл да се държи Мечката насила на синджир вместо да се вземе някой лев от трансфер?

В общ план, да, но за мен Мечката е важен футболист не само сега, но и стратегически. Аз го виждам един ден като капитан на "Левски". Има много хляб в тоя пич. И Пелето трябва да направи всичко, но да го задържи. Ако медиите не въртят интриги и индианеца не се върне, а ние не го погнем с ФИФА, Пелето да се маха! Деса е втория смърдящ трансфер на Пелето след този на Сандберг! Не става дума за футболните качества на двамата, а за това, че мирише тук на мениджърска далавера. Трансферът на този чех също ми смърди.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2017 17:28

greenday написа:Чета, че Чворович се маха. Ако това е така, дано вземат Луков и да започваме да го готвим за титуляр. Боян остарява и няма да е зле да му се намери заместник. Луков е сравнително млад, левскар е и има доста прилични качества да се превърне в основен играч за бъдещето. Вие какво мислите ?

Съгласен.

Относно Давид, това видео дава по-реална представа за качествата му:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G_L8UUh6la0[/youtube]
Бая рисково играе ми се струва... Иначе, ако го е поискал Ели, можем да му се доверим. Все пак, ако разбира от нещо на 100%, това е играта в защита. Само да не е искал тоя Лабил, де го спрягаха медиите, а да са му довели тоя...

Баси готините стадиончета имат в Чешко, ма нещо не виждам много публика и тама.
Последна промяна от metodito на 10 яну 2017 17:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 10 яну 2017 17:31

Шейтанов да играе за дубъла или за някой сателит във Б или В група 2-3 години да понатрупа опит и да оправи физиката. Същото трябва да се направи и с още от младите.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2017 17:37

greenday написа:Шейтанов да играе за дубъла или за някой сателит във Б или В група 2-3 години да понатрупа опит и да оправи физиката. Същото трябва да се направи и с още от младите.
Аз написах това за Шейтанов и юношите, но после се сетих, че и Луков е юноша. :mrgreen: Еми да, те всичките ни юношки изглеждат като незакусвали. Що е така, не знам. Много тичат ли, много щракат с пръсти ли...?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 яну 2017 18:45

metodito написа: Ако медиите не въртят интриги и индианеца не се върне, а ние не го погнем с ФИФА, Пелето да се маха!

Както го караме икономично няма да се учудя, ако нашите се надяват информацията на медиите да е вярна и да си спестят от заплати и неустойки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 яну 2017 19:13

Iwocr написа:Това за Деса ми изглежда глупава спекулация.

И аз мисля , че целият скандал е медиен . Не бързам със заключенията

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2017 20:42

Наред с основателните критики, можем да споменем и нещо положително: голяма част от играчите, които почнаха преди година подготовка с отбора, са тук и днес. А това отдавна не се е случвало.
Основата на тима е факт. Не изгонихме 20 играча, за да вземем 20, което беше практика напоследък. Нар, Тунде, Боян, Прохазка, Мечката, Веско, Краев, Александровците, мароканеца, Лукин, Аниете( той си е от старите)-сигурно пропускам някой, но наистина повечето са си тук. А това неминуемо дава своите плодове.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 яну 2017 22:30

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:А продадат ли Мечката... нямам думи. :oops:

Ако той самият пожелае да рита в Серия Б какво може да направим, за да го спрем? Да вържем Мечката със синджир ли?

Мечка на синджир... :mrgreen: Няма как да избере Серия Б. Защото така забравя национален отбор и евротурнири. Освен,, ако отборът му не се качи в А, но предполагам и той осъзнава, че не е Рикелме. В "Левски" от край време продават добрите българи, купуват калпави чужденци. Нищо няма да ме учуди.

В националния отбор може да бъдеш викан и без да си играл цяла година :lol:
В серия Б се играе футбол на нивото на ППЛ, а от Серия Б ще му е много по-лесно да си намери отбор от Серия А.
То Левски така играе в евротурнирите, че мани, мани
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Левски”