realno написа:charcoal написа:Новият не ми вдъхва много доверие..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r6ngIIfZ2Gc[/youtube]
И на вичко отгоре 2,5 договор. Нашите ръководители много убедени в този трансфер, но сигурно пак ще се дойде времето да се чудят как да му прекратят преждевременно договора.
На този клип ми изглежда по- зле от Милиев и Ал. Др. Александров взети заедно. Но като знам, че нашите попълнения са само от клипове и след като виждам качествата им и продължителността на престоя им в Левски започвам да не вярвам на клипове. Представете си, че е супер футболист омаскарен във видео клип. Може да е работа на конкуренцията. Те знаят, че Левски купува само от ю туб.
Сега сериозно. Иска ми се да е поне като Прохазка и да не го изгонят лятото със солидна неустойка. Притеснително е, че Левски продължава по инерция и не е променил стила на работата си ни на йота. Само Топчо нещо мъчи, но с този ограничен избор...
На разположение има двама качествени футболисти- Лукин и Деса, трима обещаващи младоци- Краев, Сандберг и Адениджи, трима рутинирани- Минев, Аниете и Йоргачевич и четирима в силата си- Костадинов, Пиргов, Де Ноойер и Бурабия. Останалите, изключвам юношите ни в първия отбор, не са дори за резерви на Левски.