А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2016 12:20

Няколко щриха и от мен:
1) Играч на мача - Александър Е. Александров (25). Непримирим и сърцат в единоборствата, че и прилична техника показа момчето без да се притеснява, че може да остане без око, без зъб, без бъбре или ребро.
2) С оглед на игровия ни потенциал в момента, мачът беше тактически издържан и който твърди противното, да ме прощава, но грам не разбира играта. Силните страни на шампиона бяха неутрализирани, което не се сещам кой отбор у нас успя да направи скоро, грешките сведени до минимум, защита-бетон и т.н. Тук май трябва да се припомни, че след този мач Левски продължава да е отборът с най-малко допуснати голове.
3) Честит ни сектор! След 3 тревожни години душицата ми се усмихна от В, а аз съм горд съвременик на такава хубава трибуна - какво по-хубаво от това. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 апр 2016 13:28

TristaNNN написа: С оглед на игровия ни потенциал в момента, мачът беше тактически издържан и който твърди противното, да ме прощава, но грам не разбира играта. Силните страни на шампиона бяха неутрализирани, което не се сещам кой отбор у нас успя да направи скоро, грешките сведени до минимум, защита-бетон и т.н.

Пропускате една много важна подробност - за Лудогорец Х в този мач си беше перфектен резултат ( и те откровено играха за Х), а за Левски победата беше много по-важна (12-13к на трибуните, празник около откриването на сектор А + ...... все още има възможност, макар и малка, да бъдат върнати точки). Незнам какво точно сте "неутрализирали", но Лц постигна целта си, а Левски не!
... и не само това. СС водеше мача с идеята да не го загуби от чисто личен интерес( страх да не го натирят). Клубът и феновете (предполагам) имаха нужда от победа.
Ако направим аналогия с мача в Разград, и там беше същата картинка. Изоставахте 5 точки преди мача, 8 точки след 5-тата минута, но погледнахте сериозно към вратата на Лц едва след втория им гол. Защо?

Реално мачът в София имаше смисъл само за феновете и ако по-голямата част от тях са останали доволни, значи СС е провел правилно мача.
За неутралните зрители това бяха едни тотално загубени 90 минути.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2016 13:46

sin4ec написа:
ЕМИЛ написа:Спора е безмислен .Сега лятото ще взривяват сектор Б .Синия фен ще неще ще пълни сектор А .....

Май-май В ще взривяват...

Е нали за това сектор Б го оставиха без седалки ....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2016 14:19

Red_Neck написа:
TristaNNN написа: С оглед на игровия ни потенциал в момента, мачът беше тактически издържан и който твърди противното, да ме прощава, но грам не разбира играта. Силните страни на шампиона бяха неутрализирани, което не се сещам кой отбор у нас успя да направи скоро, грешките сведени до минимум, защита-бетон и т.н.

Пропускате една много важна подробност - за Лудогорец Х в този мач си беше перфектен резултат ( и те откровено играха за Х), а за Левски победата беше много по-важна (12-13к на трибуните, празник около откриването на сектор А + ...... все още има възможност, макар и малка, да бъдат върнати точки). Незнам какво точно сте "неутрализирали", но Лц постигна целта си, а Левски не!
... и не само това. СС водеше мача с идеята да не го загуби от чисто личен интерес( страх да не го натирят). Клубът и феновете (предполагам) имаха нужда от победа.
Ако направим аналогия с мача в Разград, и там беше същата картинка. Изоставахте 5 точки преди мача, 8 точки след 5-тата минута, но погледнахте сериозно към вратата на Лц едва след втория им гол. Защо?

Реално мачът в София имаше смисъл само за феновете и ако по-голямата част от тях са останали доволни, значи СС е провел правилно мача.
За неутралните зрители това бяха едни тотално загубени 90 минути.

Ти па как разбра каква е била целта на Лудогорец, че да твърдиш толкова категорично, че са я постигнали? Аз така, доколкото ги наблюдавам през сезона, играят за победа във всеки мач, но не според клишето, а наистина винаги си преследват трите точки, така че опитът ти да омаловажиш трудът на момчетата в синьо удря на камък :roll:
Сравнението с мача в Разград е нелепо, най-малкото говорим за наличието доста нови играчи при нас, липса на сработка и т.н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2016 14:20

ЕМИЛ написа:
sin4ec написа:
ЕМИЛ написа:Спора е безмислен .Сега лятото ще взривяват сектор Б .Синия фен ще неще ще пълни сектор А .....

Май-май В ще взривяват...

Е нали за това сектор Б го оставиха без седалки ....

Сектор Б си седи без седалки от доста време по молба на феновете, това няма общо с никакви гърмежи и ремонти. :)
[offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2016 11:05

Red_Neck написа:Пропускате една много важна подробност - за Лудогорец Х в този мач си беше перфектен резултат ( и те откровено играха за Х), а за Левски победата беше много по-важна (12-13к на трибуните, празник около откриването на сектор А + ...... все още има възможност, макар и малка, да бъдат върнати точки). Незнам какво точно сте "неутрализирали", но Лц постигна целта си, а Левски не!

Левски игра за победа в този мач, дори нещо повече, с агресията, с която се преследваше отнемането на топката, още в половината на съперника и в центъра, говори за опит, за смачкване на гостите.
Или си на мнение, че даден тим е играл за победа, само тогава, когато я постигне ?
Защо беше замисълът на играчите в синьо да пресират високо ?
Ако искахме да не загубим, нямаше ли да е по-лесно да се окопаме 10 човека пред пеналта и да чакаме голяма грешка от "Зелените" ?? :roll:
Начинът, по-който игра Левски, е най-лесният за постигане на победа срещу настоящият Лудогорец.
Щото, няма как да ги биеш, ако не неутрализираш силните им страни.
Ние го направихме почти по перфектен начин.
Отнехме им възможноста да играят продължително време с топката, разрушихме взаимовръзките им между халфовете, и между офанзивните им играчи.
В 90 % от постепенните им атаки, Марселиньо и централният им нападател се озоваваха на фланга, плътно до тъча, щото само там можеха да получат топката.

И пак ще напомня, да се види статистиката и тогава да се говори, дали Левски е играл за победа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 апр 2016 11:26

... и какаво правиха играчите на Левски с отнетите топки при високата преса? Пас встрани, пас назад .... :idea:

Говориш за статистика .... за цял мач аз запомних едно единствено реално голово положение - центрираната топка от свободен удар в края на полувремето. За 90 минути малко постно .... за отбор играещ за победа, не мислиш ли?
"Неутрализираните" и "тотално надиграни" Лудогорец имаха подобна ситуация (към 20-тата мин ако не се лъжа) но след центриране от ъглов.

Както и да е .... всеки си има мнение и си го защитава ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 май 2016 10:13

Абе, RedNeck, вече една цяла бременност време се чудя нещо - нали "А" група щеше да е тотално безинтересна без вас, защо тогава постоянно киснете из синия форум?
Сектор "А" бил твърде празен като за откриването, ама бил твърде пълен и трябвало играчите да играят за победа. Ама нямало много положения, значи не са играли за победа...
Другото, кой луд щял да даде някакви милиони, дето я си ги получи после, я не, за изграждането на сектор "А", обаче се чака някой червено сърцат алтруист, който да даде същите пари за дългове един друг отбор и за разлика от съмнителната възвръщаемост за сектора, то тук тия пари просто потъват. Отделно и за стадион в центъра се говореше, с финансиране чисто като сълза, осигурено от една, а не от няколко фирми...
Айде, гледайте си болното здраве, защото вече и на неутралните фенове, поне тези, на които "А" група все още им е интересна, вече им писна от мрънкането ви по въпроси, които на всичкото отгоре не ви засягат!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 май 2016 10:02

Добре, че бе съдийчето, че да не берат ядове срещу Монтана 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”