Ами треньорът може да си заминава за Испания, като за начало. Това Бат Стою да те матира за 5 минути показва, че не си годен за тази работа. И без оправдания за традене на отбор и н`ам си кво, цесекистите също градят отбор, ама биха. А да не говорим, че даже скромният Зимбру и отборът на Балъков стояха по-добре срещу ЦСКА, отколкото Левски.
Все пак да отдам и полагащото се внимание на футболистите:
Стефано Кунчев не може да хване шатрата на цирка, ако му хвърлиш. Нямам представа защо взеха такъв футболист, на който хич не може да се разчита. Така като него и аз мога да пазя, а пък някой вратар от школата ще пази и по-добре.
Защитата... хм... за мъртъвците или добро, или нищо.
Бедни, бедни Гаджев, защо не си тръгна, а сега взаимно да се мъчим до зимата?
Прохазка просто не става. Което не става - не става.
Двете испанчета са като изпаднали германци. Имам чувството, че изобщо не знаят къде се намират.
Тоя Луис Педро е нема такъв житен бегач.
Дотук са десет човека, пропускам някого. А, да, сега направих справка със съставите и се оказа, че Божинката също е бил на терена.
Смените. И с тях, като и без тях.
ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Страшен мач, страшна победа. 5 от 5. 

Не е виновен Гонзо или треньорът за това, че повечето нови играчи дойдоха през последните 15дена. Не е виновен Гонзо, че УЕФА ни наказа и постави таван на заплатите. Мисля, че виновникът ще излезе невинен. Поне ни обеща славни евровечери
.

- Der Schmarotzer
- Контакти:
По време на контролите бяхме няколко човека тук във форума, които предупреждавахме - Левски се движи по надолнище и то с бясна скорост - абсолютно неадекватни нови попълнения и то в последния момент, никаква игра, дори никакви зачатъци на игра, дори няма и хъс за игра, никакъв треньор, никакъв директор и собственик, като последният работи откакто е собственик само и единствено срещу Левски. Няколко съфорумци веднага скочиха срещу нас - били сме постоянни мърморкковци, вечно недоволни и т.н. Нека сега да ми обяснят кратко точно и ясно, ако могат разбира се, защо този отбор няма дори и намек за формиране на игрова физиономия, защо играят, като че се виждат за първи път, защо основната селекция се върши, след като е свършила поготовката, защо в мачовете по време на подготовката, понеже няма време, вместо да се обиграва отбора, той излиза във всеки мач с различни състави, защо треньора е абсолютно неадекватен и т.н.? Защо отбор събран от десет дни ни направи смешни, защо един друг отбор, също събран от кол и въже, ни направи още по-смешни? Защо Божинов, след като не е във форма, Кунчев, Прохазка, Бедоя и другия нов маймун въобще играят? Защо като се видя, че Педро е готов за червен картон не го изкара веднага, защо след като имаш 4-5 играчи в младежкия отбор, които не можаха да играят първите мачове, не поиска те да се отложат? И от всички тези въпроси какво следва? Едно единствено - Левски няма ръководство, нито адекватен собственик, нито оперативно ръководство. Изходът е един - да се махат!!! За отбор като Левски все ще се намерят нови собственици. Без Батков може да е проблем, но с него е още по-голям проблем - проблем за оцеляване на Левски.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 27 юли 2014 23:21, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
stoyankd написа:Не е виновен Гонзо или треньорът за това, че повечето нови играчи дойдоха през последните 15дена. Не е виновен Гонзо, че УЕФА ни наказа и постави таван на заплатите. Мисля, че виновникът ще излезе невинен. Поне ни обеща славни евровечери.
Не са виновни ли? Кой идиот преотстъпва Огнянов, който от утре ще е в нов отбор, щото не ставал видиш ли, а днес влиза кат резерва да обръща мача? Кой идиот реши, че от Кунчев става вратар, че го и натресе титуляр срещу ЦСКА? Кой идиот реши, че Бедоя ще е полезен крилото, при все че позицията зад нападателя ни е проблемна от сума ти време, а мястото му е именно там? Кой идиот реши, че Божи86 ще изкара цял мач, при все че цял стадион видя, че е контузен и при всеки опит да се затича започваше да куца? Кой идиот отново прибра онова леке Гаджев, който няма сила да направи едно точно центриране цял мач?
- Der Schmarotzer
- Контакти:
stoyankd написа:Не е виновен Гонзо или треньорът за това, че повечето нови играчи дойдоха през последните 15дена. Не е виновен Гонзо, че УЕФА ни наказа и постави таван на заплатите. Мисля, че виновникът ще излезе невинен. Поне ни обеща славни евровечери.
А кой е виновен? Филанкишията ли? Гонзо е толкова виновен, колкото и Батков, и треньорското недоразумение. Гонзо е виновен, защото знаеше какво предстои, а не взе адекватни мерки навреме. Никой не му искаше международни звезди, имаше достатъчно играчи, които са по-добри от нашите дрипли и щяха да излязат на минимални суми. Треньорът е виновен защото отборът му стана за смях срещу отбори, които имаха даже по-малко време за подготовка, освен това излиза с неадекватен състав и прави неадекватни смени, а Батков е виновен, защото още от началото на управлението му не назначава адекватни хора за ръководят клуба и защото цялата простотия в Левски се дължи на него, от както стана собственик.
Честито на "ония" ...вредния дует Гонзо-тара ще ръководи незнайно докога отборът на Левски.
Престъпници както в управлението така и на терена . Тва не е Левски , колкото и жалко да звучи. Тук е и благопожеланието към роднините на ара , тоньо , гонзо и онзи испански смешник.
ПС: Вместо да доубием ония след отпадането им от зимбру , ние пак ги реанимирахме.
Престъпници както в управлението така и на терена . Тва не е Левски , колкото и жалко да звучи. Тук е и благопожеланието към роднините на ара , тоньо , гонзо и онзи испански смешник.
ПС: Вместо да доубием ония след отпадането им от зимбру , ние пак ги реанимирахме.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Явно рязането до кокал трябва да продължи, но има ли някой мъж в Левски, който да го направи това? Днес нямаше нито вратар, нито защита, нито средна линия, нито нападение, т.е. нямаше и отбор, ама с Гонзо и сие толкова, дано да не става по-лошо.
Tommi написа:Ами треньорът може да си заминава за Испания, като за начало. Това Бат Стою да те матира за 5 минути показва, че не си годен за тази работа. И без оправдания за традене на отбор и н`ам си кво, цесекистите също градят отбор, ама биха. А да не говорим, че даже скромният Зимбру и отборът на Балъков стояха по-добре срещу ЦСКА, отколкото Левски.
Все пак да отдам и полагащото се внимание на футболистите:
Стефано Кунчев не може да хване шатрата на цирка, ако му хвърлиш. Нямам представа защо взеха такъв футболист, на който хич не може да се разчита. Така като него и аз мога да пазя, а пък някой вратар от школата ще пази и по-добре.
Защитата... хм... за мъртъвците или добро, или нищо.
Бедни, бедни Гаджев, защо не си тръгна, а сега взаимно да се мъчим до зимата?
Прохазка просто не става. Което не става - не става.
Двете испанчета са като изпаднали германци. Имам чувството, че изобщо не знаят къде се намират.
Тоя Луис Педро е нема такъв житен бегач.
Дотук са десет човека, пропускам някого. А, да, сега направих справка със съставите и се оказа, че Божинката също е бил на терена.
Смените. И с тях, като и без тях.
Томи нека да се даде време до края на сезона и тогава да се прави равносметка.
На мен ли така ми се стори, или наистина бяхте доста малко публика?