Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15

Мнениеот tevez » 08 мар 2014 19:15

Tommi написа:Абе тоя Сухия още ли не си е подал оставката :shock:

Той дори и това не може да направи сам. А какво остава за физическа подготовка и стратегия за даден мач? :?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 мар 2014 19:16

PFC Litex написа:От 2005 до сега футболните правила са претърпели редица промени, а в конкретната ситуация има нарушение срещу вратаря, вратаря удря с топката при спряла игра.
Вместо да се засрамите от това което показва отбора сега ще носите от девет кладенеца вода в опит да измиете срама си.

Би ли ми посочил промяната точно на това правило?
Това,че има нарушение срещу вратаря, ни най-малко не му дава право да извършва нарушения на свой ред. За ситуацията която съм описал съдията беше поздравен от бивши съдии като М.Вотро и Д.Паули , съмнявам се че имаш претенции да си по-добре запознат с правилата от тях.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 08 мар 2014 19:18

grasiani написа:Съдията така накъса мача второто полувреме ,всяко единоборство даваше фал ,обикновено обратни фалове ,крайно спорни жълти картони ,сякаш искаше да изравни играчите на терена и се случи по най- нелепия начин и тази грешка на Ангелов ,който между другото щеше да допусне такава и първото полувреме.За мен имаше дузпи в 87мин в наказателното даже можеше да си избере коя от двете да свири едната ръката,и в същия момент фал срещу Макриев на едната чернилка,който види повторението ще се увери.
След гръмките фрази на Тройчо очаквах някаква супернападателна игра от ЦСКА И ДА СМАЧКАТ Левски, но такова нямаше ,страхливо ,плахо ,изчаквателно ,а още повече като изгониха играч.Второто полувреме постоянно накъсваха играта което е нормално за отбор с 10 футболисти и ги оправдавам,после вкараха и изравниха играчите и се бетонираха отзад. Къде видя сталинградска битка Стойчо Левски да играе,по скоро неговия отбор се беше окопал последните 15-20 минути пред вратата си и не посмя една свястна атака да направи ,както и целия мач между другото .Казах го и първото полувреме, ако Левски имаше свестни нападатели, а не тези пародии ,щяха да водят 3:0 още първото полувреме.Аз очаквах нещата да са много по-драматични ,но за мен с тези футболисти Левски надхвърли моите очаквания ,така че доволен съм ,и ако не беше безумието което направи Ангелов може би мача щеше да завърши наравно ,като се има в предвид какви ялови нападатели имаме.Оптимист съм за следващия мач, влезем ли така мъжката няма да загубим,и ако назначат по адекватен съдия ще се справим с червените и НАДУТИЯ стойчо.

Ти мача от второто ли го гледа, щото мога да ти кажа същото за през първото полувреме. Свиреше се фаул за всичко , един авантаж не даде и в почти всички ситуации, нямаше нарушение или отсъждането му беше обратно
Последна промяна от criminal на 08 мар 2014 19:18, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 мар 2014 19:18

Жалко, спечелен мач... Сухия за три кръга се осра тотално и оставя отбора там, където го завари. Нелошата му идея да тръгне с Крумов вдясно и Туре вляво проработи, с Бастош в средата се видя, че Левски ще играе футбол, и то добър. Два пъти сами срещу вратаря и още куп положения за гол, НО... всичко това бе терминирано от глупостта да се пусне в централната двойка отдавна свършеният с футбола Ангелов. Каквото и да се говори оттук нататък, няма значение. Без треньор-толкоз!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2014 19:19

honda написа:
PFC Litex написа:От 2005 до сега футболните правила са претърпели редица промени, а в конкретната ситуация има нарушение срещу вратаря, вратаря удря с топката при спряла игра.
Вместо да се засрамите от това което показва отбора сега ще носите от девет кладенеца вода в опит да измиете срама си.

Това,че има нарушение срещу вратаря, ни най-малко не му дава право да извършва нарушения на свой ред. За ситуацията която съм описал съдията беше поздравен от бивши съдии като М.Вотро и Д.Паули , съмнявам се че имаш претенции да си по-добре запознат с правилата от тях.

Уважавам мнението ти, но не мисля да ти се обяснявам.
Туре извършва нарушение срещу вратаря, това видях аз, ти какво видя?
Последна промяна от PFC Litex на 08 мар 2014 19:19, променено общо 1 път.
Изображение

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 мар 2014 19:19

run1973 написа:цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата

жълти картони и за двамата? Абе пич от кога за замеряне с топка на противников играч, умишлено при това, наказанието е само жълт картон? Не е ли директен червен?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 мар 2014 19:21

helic написа:
run1973 написа:цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата

жълти картони и за двамата? Абе пич от кога за замеряне с топка на противников играч, умишлено при това, наказанието е само жълт картон? Не е ли директен червен?

Погледни нещата от друга гледна точка .... Туре пречи на вратаря да вкара топката в игра за бърза контра атака.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 мар 2014 19:22

criminal написа:
grasiani написа:Съдията така накъса мача второто полувреме ,всяко единоборство даваше фал ,обикновено обратни фалове ,крайно спорни жълти картони ,сякаш искаше да изравни играчите на терена и се случи по най- нелепия начин и тази грешка на Ангелов ,който между другото щеше да допусне такава и първото полувреме.За мен имаше дузпи в 87мин в наказателното даже можеше да си избере коя от двете да свири едната ръката,и в същия момент фал срещу Макриев на едната чернилка,който види повторението ще се увери.
След гръмките фрази на Тройчо очаквах някаква супернападателна игра от ЦСКА И ДА СМАЧКАТ Левски, но такова нямаше ,страхливо ,плахо ,изчаквателно ,а още повече като изгониха играч.Второто полувреме постоянно накъсваха играта което е нормално за отбор с 10 футболисти и ги оправдавам,после вкараха и изравниха играчите и се бетонираха отзад. Къде видя сталинградска битка Стойчо Левски да играе,по скоро неговия отбор се беше окопал последните 15-20 минути пред вратата си и не посмя една свястна атака да направи ,както и целия мач между другото .Казах го и първото полувреме, ако Левски имаше свестни нападатели, а не тези пародии ,щяха да водят 3:0 още първото полувреме.Аз очаквах нещата да са много по-драматични ,но за мен с тези футболисти Левски надхвърли моите очаквания ,така че доволен съм ,и ако не беше безумието което направи Ангелов може би мача щеше да завърши наравно ,като се има в предвид какви ялови нападатели имаме.Оптимист съм за следващия мач, влезем ли така мъжката няма да загубим,и ако назначат по адекватен съдия ще се справим с червените и НАДУТИЯ стойчо.

Ти мача от второто ли го гледа, щото мога да ти кажа същото за през първото полувреме. Свиреше се фаул за всичко , един авантаж не даде и в почти всички ситуации, нямаше нарушение или отсъждането му беше обратно

е първото беше малко по-добре ,да видим статистиката колко жълти картона има първото полувреме и колко второто,като цяло направи от целия мач каша съгласен съм.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 мар 2014 19:22

PFC Litex написа:
honda написа:

Уважавам мнението ти, но не мисля да ти се обяснявам.
Туре извършва нарушение срещу вратаря, това видях аз, ти какво видя?

ок, ама ясно се видя, че съдията сбърка и отсъди удар от вратата, изпълнен от Апостол Попов.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 мар 2014 19:24

Съдията така накъса мача второто полувреме ,всяко единоборство даваше фал ,обикновено обратни фалове ,крайно спорни жълти картони ,сякаш искаше да изравни играчите на терена и се случи по най- нелепия начин и тази грешка на Ангелов ,който между другото щеше да допусне такава и първото полувреме.За мен имаше дузпи в 87мин в наказателното даже можеше да си избере коя от двете да свири едната ръката,и в същия момент фал срещу Макриев на едната чернилка,който види повторението ще се увери.
След гръмките фрази на Тройчо очаквах някаква супернападателна игра от ЦСКА И ДА СМАЧКАТ Левски, но такова нямаше ,страхливо ,плахо ,изчаквателно ,а още повече като изгониха играч

За какви обратни фалове говориш,като изпълнихте над 20 фала,които центрирахте в нашето наказанелно поле??!Съдията ли е виновен,че толкова си можете?Накрая за около 2 минути Апата ни пазеше!И пак не успяхте да вкарате! ;) 8-)

П.п.Очакваш да ви смачкаме с 10 човека, явно вече за теб "Левски" са махленски отбор?! :shock: ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 08 мар 2014 19:26, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Левски”