Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2016 15:22

metodito написа:Еми не знам, аз няма как да те убедя, че не е така, както казваш. Не мисля, че трябва да вярваш на тези неща, но ти най-добре си знаеш какво да мислиш. А има и нещо друго... ако ги вярваш тези неща, защо продължаваш да се интересуваш от този отбор (не казвам "този клуб")?

На мен нещата ми бяха ясни още преди да ми кажат, все пак не съм на 5. В Пловдив, поне, за мен, умишлено паднахме от Локото с 1:0, но продължавам да си ходя на стадиона, защото обичам отбора, клуба, традициите, историята, публиката, не играчите, които идват и си отиват. Ходя на стадиона с надеждата нещата да се оправят и си викам ДАНО.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2016 15:27

Ами не знам. Аз просто не смятам, че е станало така. Може ли да греша? Може. Но не мисля, че е така.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2016 16:01

Хора, спрете се! Говорите така сякаш при вас са залагали пари. Едо залагал, продали сме мач и т.н. Кво сме продали бе, те нашите не могат на вързано куче лЕб да дадат :lol: Цяло чудо е, че сме (бяхме) на върха в класирането до зимата. Като се има предвид как почнахме, как играеха главно юношите, как бяхме без нападатели толкова мачове, та ние сме късметлии къде се намираме. Ние нищо не играем, няма класа в отбора, после продаваме мачове. Слаби сме, бе, слаби сме! Рали, не бъди наивна. Твърдения много, но доказателства няма. Това кой какво ти е казал не го приемай винаги за истина. Всеки може да твърди каквото си иска. А и едва ли някой, който знае повечко за продажбите на мачове ще се разприказва пред тоя и оня и ще се хвали, че знае за уговорки. Това са си скрити неща, които се въртят на най-високо ниво + няколко души (лидери) от отбора. :) Аз съм бил свидетел как на юношески мач в елитна група на трибуните има двама с лаптопи и не спряха да говорят по телефоните. Първото полувреме 1:0, второто 1:6, нещата бяха видни, но после стана и ясно как треньорът на отбора е имал разговор преди мача с няколко (да бъда точен 3 ) момчета- защитници и вратар :) Големи съмнения, но доказателства нямам. Дали е продаден или не... имам си свое виждане, но не мога да твърдя със сигурност.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 фев 2016 16:03

Венци нали каза, че ще гони лаптопаджийте на тия мачове ;) Редат ги яко ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2016 16:45

TodorT написа:Хора, спрете се! Говорите така сякаш при вас са залагали пари. Едо залагал, продали сме мач и т.н. Кво сме продали бе, те нашите не могат на вързано куче лЕб да дадат :lol: Цяло чудо е, че сме (бяхме) на върха в класирането до зимата. Като се има предвид как почнахме, как играеха главно юношите, как бяхме без нападатели толкова мачове, та ние сме късметлии къде се намираме. Ние нищо не играем, няма класа в отбора, после продаваме мачове. Слаби сме, бе, слаби сме! Рали, не бъди наивна. Твърдения много, но доказателства няма. Това кой какво ти е казал не го приемай винаги за истина. Всеки може да твърди каквото си иска. А и едва ли някой, който знае повечко за продажбите на мачове ще се разприказва пред тоя и оня и ще се хвали, че знае за уговорки. Това са си скрити неща, които се въртят на най-високо ниво + няколко души (лидери) от отбора. :) Аз съм бил свидетел как на юношески мач в елитна група на трибуните има двама с лаптопи и не спряха да говорят по телефоните. Първото полувреме 1:0, второто 1:6, нещата бяха видни, но после стана и ясно как треньорът на отбора е имал разговор преди мача с няколко (да бъда точен 3 ) момчета- защитници и вратар :) Големи съмнения, но доказателства нямам. Дали е продаден или не... имам си свое виждане, но не мога да твърдя със сигурност.

Истина е. Нямам какво повече да кажа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 фев 2016 03:41

Имаш супер странно понятие за "истина". Човек, включи мозъчната кутия и внимателно се замисли за това, което казваш. Не става дума за това "истина" ли е или не. Става въпрос, че го допускаш. И не само това. Убедена си. И не само ти, понеже тук не виждам някой да се е намесил с едно "WTF?!!!" поне. Не знам разбираш ли какво искам да ти кажа. Не знам осъзнаваш ли въобще това, което искаш да кажеш. Ако беше някое зомби да ти подмина мнението, ма някакси не мога въобще да вдяна... Не знам, както и да е. Вярвай си, че е истина. Аз, ако бях на твое място не само "Левски", ми въобще щях да престана да гледам футбол. Радвам се, че "кутията" ми не е пълна с подобни тъпотии. Честно. Извнявай, Рали, аз все още твърдя, че това не го мислиш сериозно. Не знам кой те е зомбирал, ама явно е добър.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 фев 2016 08:39

http://topsport.ibox.bg/news/id_2069308949

Браво на Стоев! Ако е вярно... Ред е на Тонев! Да видим стиска ли му да смени Гонзо.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 фев 2016 09:59

Днес ли играем с Виторул?
Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2016 12:51

metodito написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_2069308949

Браво на Стоев! Ако е вярно... Ред е на Тонев! Да видим стиска ли му да смени Гонзо.

Нещо не ми се вярва да е истина. Някак не мога да си представя Стоев да разправя наляво - надясно, че е депресиран, хеле пък да разкрива на някое журналистче с кого и кога иска срещи на четири очи. :lol: Апропо, това не е ли мръсна гнусна чорбарска медия или се бъркам?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 03 фев 2016 12:51

Анкета!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”