Хора, спрете се! Говорите така сякаш при вас са залагали пари. Едо залагал, продали сме мач и т.н. Кво сме продали бе, те нашите не могат на вързано куче лЕб да дадат

Цяло чудо е, че сме (бяхме) на върха в класирането до зимата. Като се има предвид как почнахме, как играеха главно юношите, как бяхме без нападатели толкова мачове, та ние сме късметлии къде се намираме. Ние нищо не играем, няма класа в отбора, после продаваме мачове. Слаби сме, бе, слаби сме! Рали, не бъди наивна. Твърдения много, но доказателства няма. Това кой какво ти е казал не го приемай винаги за истина. Всеки може да твърди каквото си иска. А и едва ли някой, който знае повечко за продажбите на мачове ще се разприказва пред тоя и оня и ще се хвали, че знае за уговорки. Това са си скрити неща, които се въртят на най-високо ниво + няколко души (лидери) от отбора.

Аз съм бил свидетел как на юношески мач в елитна група на трибуните има двама с лаптопи и не спряха да говорят по телефоните. Първото полувреме 1:0, второто 1:6, нещата бяха видни, но после стана и ясно как треньорът на отбора е имал разговор преди мача с няколко (да бъда точен 3 ) момчета- защитници и вратар

Големи съмнения, но доказателства нямам. Дали е продаден или не... имам си свое виждане, но не мога да твърдя със сигурност.