Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот валкареджио » 29 яну 2016 10:07

tuksam написа:Отново анти синя пропаганда. Във всяка медия и форуми съскат змии.Е колко струва всичко това медиино отровно насаждане че ЛЕВСКИ е виновен за всичко в българския футбол.Е как става така че ЛЕВАКА Стоилов разбърка лаината и още е на работа, и сее отрова и всяка малоумна отрепка продължава да плюе ЛЕВСКИ .....Това не се търпи вече.

Много си прав приятел,комунистическата м афия е сложила ръка на всички средства за масова пропаганда и бълват змии и гущери.радио,телевизия,интернет саитове всичко е в ръцете на червения тумор.затова ви призовавам да сте по активни и да заглушим всекидневните лъжи на червения октопод.две трети от написаното от червени тролове е лъжа която се повтаря всекидневно и по неинтересуващите се бързо се лъжат.нека строшим главата на кутевистчетата лъжливи.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 30 яну 2016 13:09

Бяха наградени и най-добрите футболисти по постове в българското първенство.

Ето и наградените в различните категории в българското първенство:

Най-добър вратар: 1. Боян Йоргачевич (Левски), 2. Владислав Стоянов (Лудогорец) 3. Костов (Пирин) 8-) 8-)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 яну 2016 22:20

Честито на Йорго. Мисля че си има разни хронични вратарски недостатъци, ама толкова сърцата вратар сме нямали от времето на Урсула, от ранните му периоди.

А Стоянов пък от немай къде са го сложили, при все, че при Едо нищо не играеше, а даже Перуци го измести от националния.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2016 00:14

Премествам го от другата тема, защото няма връзка с трансферите. Става дума за "нарочното говорене" (или как една лъжа повторена 100 пъти става реалност), за което смърдя толкова често, че даже бях обвинен за "защитник на Гонзо" (lol, все едно да ми кажеш: "Ти искаш лошото на "Левски"). За едно говорене, за едни неща, които от пълни тъпотии стават извднъж едва ли не реалност и ако не ги вярваш и не си убеден в тях, те сочат пръст. Само че хората, от които тръгват имат съвсем ясна идея защо пускат подобни глупотевини. Другите около тях, несъзнавайки какво се казва, първосигнално повтарят чутото, особено (и най-вече), ако идва от устата на някой, когото уважават, обикновено е някакъв неформален авторитет. Споменах, че това е от социологията или метода за контрол над масите, не знам, не разбирам от тези неща много... Да не говорим пък, ако е имал предварително някаква муха в главата си. [offtopic]Пример: "Гаджев изгони Костов". Мммм... не, Костов се самоизгони, а привлеченият от него самосвал Диамутен, а не друг е виновен за гола срещу Перник. Хващам се на бас, с който иска, че Костов няма да довърши сезона с Ботев. И крива баба ще си покаже. Та този човек разполагаше с Иван Цветков и Шьорд Арш. Представяте ли Стойчо да разполага само с единия от двамата[/offtopic]

Отървахме се заради продаденият финал за КБ с ЧМ, но това е друга тема.

В случая Рали няма вина, но е тъжно да четеш такива неща. И това не е само в този форум, а и на други места и на стадиона, и след мача...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 фев 2016 11:22

Има един момент, който пропускате, когато говорите за Костов. Човека беше много обран и сдържан. Атмосферата в отбора пак беше кофти, след постоянни въртележки на треньори, като Вили, Здравков, Ратко, Велев та накрая до Ясен Петров, за когото се говореше на широко, че Гонзо му се меси в работата, Костов заяви, че ако някой започне да му се меси, просто ще напусне, без да се обяснява.
Така и стана - хана си шапката и изчезна. После от другия сезон дойде Илиян Илиев и като го махнаха бързо-бързо каза, че не са го оставили да работи.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2016 15:04

metodito написа:В случая Рали няма вина, но е тъжно да четеш такива неща. И това не е само в този форум, а и на други места и на стадиона, и след мача...

И мен ме боли МНОГО. Просто не си го измислям, имена няма да казвам, човека не искам да го злепоставям, има си работа (НЕ работи в А група), бил е треньор, сега отново е, но знае как стоят нещата. Истината е, че много отбори играят ТОТО, изключение прави Берое. Мачовете се играят в азиатски къщи, слагат парици, а през тва време коеф. скача до 40,50 оп, имаме си парици да закърпим сезона. Има ли човек, който се учудва, питам аз? На Левски бяха предложени много повече пари да загуби.
Бтв, Едо е играел хазарт, залагал е на техен мач, честито на феновете на Лудогорец.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2016 15:09

Serafim написа:Има един момент, който пропускате, когато говорите за Костов. Човека беше много обран и сдържан. Атмосферата в отбора пак беше кофти, след постоянни въртележки на треньори, като Вили, Здравков, Ратко, Велев та накрая до Ясен Петров, за когото се говореше на широко, че Гонзо му се меси в работата, Костов заяви, че ако някой започне да му се меси, просто ще напусне, без да се обяснява.
Така и стана - хана си шапката и изчезна. После от другия сезон дойде Илиян Илиев и като го махнаха бързо-бързо каза, че не са го оставили да работи.

Това за Костов го казах като офтопик, Serafim. Изключително неприятно ми стана, прочитайки това изказване за Купата. Моят отбор не участва в уговорени мачове. Стоев да кажеш, че е участвал в уговорен мач, говориш срещу човека и казваш, че е с нисък морал. Ерго: какво място има човек с нисък морал на Герена? Разбира се, супер прозрачно е едно подобно изказване и е ясно кой се визира като мишена, но е тъпо даже да си го помислиш. С това изказване се изплюваш и на труда на Черно море и един много добре тактически проведен мач от страна на треньора им. С това изречение казваш и че той е с нисък морал. С едно такова изречение се из$ираш на всичко! Нямам думи!!!! :evil:

[offtopic]Относно Костов. Много пъти съм се ядосвал на страниците на форума как Наско сменяше треньори за една-две загуби. На Георги Иванов проблема му е обратен. Той не се усеща кога да сменя треньорите. Колко време остави Ратко? Трябваше да изпаднем ли, за да изгони Достанич? И при все това, че Ратко разполагаше с футболисти като Жо и Дарко. Следващата му такава грешка беше с Костов. Какво направи той с футболисти като Шьорд и Цветков? Всички знаем какво направи след това Цветков в Ботев. Още с първия си мач на Герена той остави голаджия като Арш на пейката. Кво беше това? Добре, че се усети да го вкара после, че да победи сам Локото. Както и да е. Може и още да говоря, но няма смисъл. Идеята ми е, че "Левски" с Костов тъпчеше на едно място и Иванов така и не го сменяше, че се наложи Иво Тонев да го прави. Поне според мен, именно Тонев смени Костов.

Та... отново едно сравнение на Георги Иванов с Наско като шефове. Какви са треньорите, които Гонзо избира - като имена и като отличия, и какви бяха тези, които избираше Наско? Това има връзка с Костов също. Единият назначаваше треньори-победители, другият назначава треньори средна ръка. Това е истината.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2016 15:11

ralka_levskarka написа:
metodito написа:В случая Рали няма вина, но е тъжно да четеш такива неща. И това не е само в този форум, а и на други места и на стадиона, и след мача...

И мен ме боли МНОГО. Просто не си го измислям, имена няма да казвам, човека не искам да го злепоставям, има си работа (НЕ работи в А група), бил е треньор, сега отново е, но знае как стоят нещата. Истината е, че много отбори играят ТОТО, изключение прави Берое. Мачовете се играят в азиатски къщи, слагат парици, а през тва време коеф. скача до 40,50 оп, имаме си парици да закърпим сезона. Има ли човек, който се учудва, питам аз? На Левски бяха предложени много повече пари да загуби.
Бтв, Едо е играел хазарт, залагал е на техен мач, честито на феновете на Лудогорец.

Рали, наистина ли го мислиш? Остави, там това, което си чула. Кажи, ти как видя мача? И защо Йорга спаси поне три гола. Ами, несвирените дузпи? Мачът съвсем спокойно можеше да завърши два на два. Несвирени чисти дузпи, гол в последната минута... Абсолютно всичко може да се манипулира. Няма сми да го оспорвам. Тук обаче не беше такъв случая.
Последна промяна от metodito на 02 фев 2016 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2016 15:14

metodito написа:
ralka_levskarka написа:

Рали, наистина ли го мислиш? Остави, там това, което си чула. Кажи, ти как видя мача? И защо Йорга спаси поне три гола. Ами, несвирените дузпи? Мачът съвсем спокойно можеше да завърши два на два.

Честно ли? Аз също смятам, че се ПРОдадохме и съмненията ми се потвърдиха. Казаха ми дори, че има още неща за казване, но не знам дали въобще искам да ги чувам. Продадохме се така, както го сторихме и срещу Славия. Извинявай, но не може Старокин да се изправи и да каже "ми той мача ще свърши 1:1" . Нещастници!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2016 15:18

Еми не знам, аз няма как да те убедя, че не е така, както казваш. Не мисля, че трябва да вярваш на тези неща, но ти най-добре си знаеш какво да мислиш. А има и нещо друго... ако ги вярваш тези неща, защо продължаваш да се интересуваш от този отбор (не казвам "този клуб")? Аз бих се отказал от тях, ако бях убеден в такова нещо. Просто не вярвам на нищо, в което не съм на 100% сигурен.

Върни се в “Левски”