Serafim написа:Има един момент, който пропускате, когато говорите за Костов. Човека беше много обран и сдържан. Атмосферата в отбора пак беше кофти, след постоянни въртележки на треньори, като Вили, Здравков, Ратко, Велев та накрая до Ясен Петров, за когото се говореше на широко, че Гонзо му се меси в работата, Костов заяви, че ако някой започне да му се меси, просто ще напусне, без да се обяснява.
Така и стана - хана си шапката и изчезна. После от другия сезон дойде Илиян Илиев и като го махнаха бързо-бързо каза, че не са го оставили да работи.
Това за Костов го казах като офтопик, Serafim. Изключително неприятно ми стана, прочитайки това изказване за Купата. Моят отбор не участва в уговорени мачове. Стоев да кажеш, че е участвал в уговорен мач, говориш срещу човека и казваш, че е с нисък морал. Ерго: какво място има човек с нисък морал на Герена? Разбира се, супер прозрачно е едно подобно изказване и е ясно кой се визира като мишена, но е тъпо даже да си го помислиш. С това изказване се изплюваш и на труда на Черно море и един много добре тактически проведен мач от страна на треньора им. С това изречение казваш и че той е с нисък морал. С едно такова изречение се из$ираш на всичко! Нямам думи!!!!
[offtopic]Относно Костов. Много пъти съм се ядосвал на страниците на форума как Наско сменяше треньори за една-две загуби. На Георги Иванов проблема му е обратен. Той не се усеща кога да сменя треньорите. Колко време остави Ратко? Трябваше да изпаднем ли, за да изгони Достанич? И при все това, че Ратко разполагаше с футболисти като Жо и Дарко. Следващата му такава грешка беше с Костов. Какво направи той с футболисти като Шьорд и Цветков? Всички знаем какво направи след това Цветков в Ботев. Още с първия си мач на Герена той остави голаджия като Арш на пейката. Кво беше това? Добре, че се усети да го вкара после, че да победи сам Локото. Както и да е. Може и още да говоря, но няма смисъл. Идеята ми е, че "Левски" с Костов тъпчеше на едно място и Иванов така и не го сменяше, че се наложи Иво Тонев да го прави. Поне според мен, именно Тонев смени Костов.
Та... отново едно сравнение на Георги Иванов с Наско като шефове. Какви са треньорите, които Гонзо избира - като имена и като отличия, и какви бяха тези, които избираше Наско? Това има връзка с Костов също. Единият назначаваше треньори-победители, другият назначава треньори средна ръка. Това е истината.[/offtopic]