Мнениеот peliforewer » 14 апр 2022 09:43
Добро утро, бурна вечер, впечатляващ мач за българските стандарти.Някъде към 80-та минута на мача си мислех да пусна коментар, че когато иска Сватбата може да свири нормално и май го урочасах.За вторите жълти картони на Минев и Кордоба няма да коментирам, но за двете дузпи трябва унгарчето лично да излезе и обясни трябваше или не трябваше да се дадат.Аз като обикновен фен на футбола заявявам, че и при двата случая дузпи не трябваше да се отсъждат защото играта с ръка беше след рикошети, ако в момента на ситуацията съдията може да сгреши, то след като го гледа десет пъти на повторение и пак да избереш грешното решение е необяснимо.Припомням, че на ВАР беше Кабаков, а главен съдия Сватбата, това са двамата уж най-добри съдии в България.Сватбата много добре знаеше, че се е осрал като е дал такава дузпа за Лудогорец и само търсеше начин да компенсира и съдбата му даде такава възможност, Кабаков даже не прати Сватбата да гледа повторения.Много пъти съм казвал, с удоволствие наблюдавам работата на съдиите когато играят Лудогорец-Левски, чудят се на кой господ да се молят.Някой тук беше писал, че Мъри никога нямало да падне на нивото на Стойчо Младенов, ами снощи го надмина.Нямам спомен СМ след мач да е тръгвал да се бие с всеки който се движи срещу него.Колкото до заканата на Мъри, че ще напусне българският футбол имам няколко версии, омръзнало му е да работи без да му плащат, има предложение от чужбина за работа, има проблем с някой от ръководството на Левски и търси начин да го реши.Интересно колко мача ще бъде наказан Мъри на фона на трите мача които отнесе Стойчо Младенов след реплики срещу същия съдия, снощи освен реплики имаше и други действия.Накрая да отбележа впечатляващата физическа подготовка на футболистите на Левски, за да няма някакви съмнения е хубаво на следващите два мача на Левски с ЦСКА и Лудогорец да има допинг контрол за да се уверим всички в треньорският гении на Мъри Стоилов и екипа му.Хубав ден Ви желая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...