Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 14 апр 2022 07:16

W84me написа:
miro_rz написа:
W84me написа:
miro_rz написа:Началник

Я кажи къде да паркирам самолета, да не стават грешки по време на мача :D

Във Владиславово или Аксаково! :D

Горе в двора на пътното, идеален паркинг ми направиха хорицата.

Където има ретро валяк на входа ли?
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2022 07:44

Аз пък казвам, че е крайно време да се закрие българския футбол.
Мъри, ако наистина е решил да си ходи, значи няма място в Левски!
Всички сме изнервени от високите непрекъснато покачващи се цени в България, значи е време да я на пуснем!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 апр 2022 08:02

damyanov1963 написа:Аз пък казвам, че е крайно време да се закрие българския футбол.
Всички сме изнервени от високите непрекъснато покачващи се цени в България, значи е време да я на пуснем!

Прекаляваш с интервалите, НАПУСНЕМ.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2022 08:04

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Аз пък казвам, че е крайно време да се закрие българския футбол.
Всички сме изнервени от високите непрекъснато покачващи се цени в България, значи е време да я напуснем!

Прекаляваш с интервалите, НАПУСНЕМ.

Пардон, механична грешка, оправих я.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 апр 2022 09:43

Добро утро, бурна вечер, впечатляващ мач за българските стандарти.Някъде към 80-та минута на мача си мислех да пусна коментар, че когато иска Сватбата може да свири нормално и май го урочасах.За вторите жълти картони на Минев и Кордоба няма да коментирам, но за двете дузпи трябва унгарчето лично да излезе и обясни трябваше или не трябваше да се дадат.Аз като обикновен фен на футбола заявявам, че и при двата случая дузпи не трябваше да се отсъждат защото играта с ръка беше след рикошети, ако в момента на ситуацията съдията може да сгреши, то след като го гледа десет пъти на повторение и пак да избереш грешното решение е необяснимо.Припомням, че на ВАР беше Кабаков, а главен съдия Сватбата, това са двамата уж най-добри съдии в България.Сватбата много добре знаеше, че се е осрал като е дал такава дузпа за Лудогорец и само търсеше начин да компенсира и съдбата му даде такава възможност, Кабаков даже не прати Сватбата да гледа повторения.Много пъти съм казвал, с удоволствие наблюдавам работата на съдиите когато играят Лудогорец-Левски, чудят се на кой господ да се молят.Някой тук беше писал, че Мъри никога нямало да падне на нивото на Стойчо Младенов, ами снощи го надмина.Нямам спомен СМ след мач да е тръгвал да се бие с всеки който се движи срещу него.Колкото до заканата на Мъри, че ще напусне българският футбол имам няколко версии, омръзнало му е да работи без да му плащат, има предложение от чужбина за работа, има проблем с някой от ръководството на Левски и търси начин да го реши.Интересно колко мача ще бъде наказан Мъри на фона на трите мача които отнесе Стойчо Младенов след реплики срещу същия съдия, снощи освен реплики имаше и други действия.Накрая да отбележа впечатляващата физическа подготовка на футболистите на Левски, за да няма някакви съмнения е хубаво на следващите два мача на Левски с ЦСКА и Лудогорец да има допинг контрол за да се уверим всички в треньорският гении на Мъри Стоилов и екипа му.Хубав ден Ви желая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 апр 2022 10:08

Пак много думи, пак нищо смислено.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2022 10:27

И аз съм неприятно изненадан и учуден от поведението на Мъри.
Ако е решил да се маха и сега прави номера на ГГ и СС с Литекс на Герена, за да станат ЦСКА, прав му път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 апр 2022 10:29

damyanov1963 написа:И аз съм неприятно изненадан и учуден от поведението на Мъри.
Ако е решил да се маха и сега прави номера на ГГ и СС с Литекс на Герена, за да станат ЦСКА, прав му път.

Е ти вярваш ли че ще си тръгне?
Това са глупости от снощи.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 апр 2022 10:33

rsk написа:Пак много думи, пак нищо смислено.

Надиграхме и победихме най-добрия отбор в България. Следват оранжевите джуджета
Ето това е смислено изказване с много ум и интелект.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2022 10:40

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:И аз съм неприятно изненадан и учуден от поведението на Мъри.

Е ти вярваш ли че ще си тръгне?
Това са глупости от снощи.

Откъде да знам вече на какво да вярвам и на какво да не вярвам. След като е способен да направи такава глупост и да остави отбора за най-важните мачове без треньор...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”