Според мен е казал нещо подобно, но журналята са изтълкували нещата, както на тях им е удобно.
Гледам, че DSport представят информацията по малко друг начин
https://dsport.bg/afektiraniat-stoilov- ... utbol.html
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Според мен е казал нещо подобно, но журналята са изтълкували нещата, както на тях им е удобно.
Гледам, че DSport представят информацията по малко друг начин
https://dsport.bg/afektiraniat-stoilov- ... utbol.html
според мен точно дспорт са позамазали думите му, за да му оставят вратичка.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Интересно е Българското футболче:) Утре новината на деня: Ганчев покани Мъри в ЦСКА:))))) ебати пародията.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Което ще е гавра с червените вместо със сините
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Мъри няма да напусне , но всичко това е плод на едно 40 год. приятелство :)
Ще се окаже голяма магия щом едно приятелство може да направи така, че един отбор наистина да заиграе добър футбол.
шивача написа:Интересно е Българското футболче:) Утре новината на деня: Ганчев покани Мъри в ЦСКА:))))) ебати пародията.
Е, нали преди 13 години му (Ви) донесе купата.
Надиграхме и победихме най-добрия отбор в България. Следват оранжевите джуджета.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- LoveAndPeace
- Контакти:
Бе някой лудогорец да каже за какво бяха наказани тоя мач ? "Сектор А" що така празен ? И камерите цял мач го избягват да го дават :))) Няма такива комплексари гелосани.
miro_rz написа:W84me написа:miro_rz написа:Началник
Я кажи къде да паркирам самолета, да не стават грешки по време на мача :D
Във Владиславово или Аксаково! :D
Горе в двора на пътното, идеален паркинг ми направиха хорицата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема