Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 13 апр 2022 12:08

drvasko98 написа:Добър резултат за Левски от вчерашния "мач"

Че теб кво ти пука вчерашния мач!? Нали Ботев и вие (ЧМ не спомена, но може и те да се въртят в главата ти) сте аха-аха почти минали ни в първенството?
Дори напротив! В наше лице се очертава отбор който може да грабне през купата не полагаща му се квота от първенството.

Най-малкото пък от теб съм го очаквал този пост. И те летят, летят, а другите не могат да ги стигнат, а ти се притесняваш от тези другите. При това те не са много и ЦСКА. Откога Левски го е страх от селски отбори!? Много ви е паднало нивото ей.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 апр 2022 12:10

LoveAndPeace написа:
Непринуден написа:
LoveAndPeace написа:В страни от шеги и закачки :)
Ако Гришата се даде на Стойче и днес излезе декларация - Стой! Не си отивай!!! Без теб припознаването отива към логичният си край!!!!!
Ще е зле за джудж....г-н Ганчев , но ще е голям удар за Тирето.
Да видим.

Майко мила! Ама вие всеки ден правите анализи за ЦСКА. При това всеобхватни. В случая за оставка на треньор (не и за мач). Та вие за Левски толкова много грижи не полагате. Изумен съм. Силно се надявам в смъртния ти час да си мислиш за децата и семейството около теб, а не за ЦСКА, но вече нищо не може да ме учуди.

Така. Предполагам това е само за началото на деня. Как ще се разделят собственици с треньор. Нещо друго? Как върви подготовката ни за следващия мач? Конусите разположени ли са вече на тренировъчното игрище или още не? Неминуемо имаш информация за всичко в ЦСКА. В каква схема мислим да излезем в двубоя? Дай-малко инфо.

Мирен Рекси , мирен!
И анализите са за ЦСКА-София , не за ЦСКА.
Да ти пратя ли виртуалните ми билети за мача днес , да се успокоиш и относни "грижите" ми за Левски :)

Вече с кучета ли правиш анализи? Това вероятно е необходим ритуал, част от синята вуду магия.

Не, не, не ми пращай нищо. Молбата ми към теб ако може да ме държиш далеч от социалния ти начин на живот, заобикалящата те среда и умствените ти способности. Просто не съм за тях. Не съм на нивото ти.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 апр 2022 12:36

Непринуден написа:
drvasko98 написа:Добър резултат за Левски от вчерашния "мач"

Че теб кво ти пука вчерашния мач!? Нали Ботев и вие (ЧМ не спомена, но може и те да се въртят в главата ти) сте аха-аха почти минали ни в първенството?
Дори напротив! В наше лице се очертава отбор който може да грабне през купата не полагаща му се квота от първенството.

Най-малкото пък от теб съм го очаквал този пост. И те летят, летят, а другите не могат да ги стигнат, а ти се притесняваш от тези другите. При това те не са много и ЦСКА. Откога Левски го е страх от селски отбори!? Много ви е паднало нивото ей.

Може да стане така, но е факт на този етап, че изоставаме, а пред Славия сме на доста точки, така че теорията Славия да вземе купата е добре да отпадне. Другата теория е, че дори да спечелим и петте мача до края можем да не сме трети. Като ги съединиш двете ще разбереш

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 апр 2022 13:03

peliforewer написа:Добро утро, част от братята пак не са спали, а уж ЦСКА го нямало.Тристане не лъжи, ЦСКА не ти е бил никога близък или скъп роднина, нито преди, нито сега.Блатер и още няколко братя ако могат да ми обяснят защо Славия ще дава мача на ЦСКА, ще им бъда признателен.Ако има договорка между двата отбора, не е ли нормално на Овча купел хикс, а на Армията останалото, а Вие сте болни мозАци.Съдията беше отврат, българският вариант на ВАР е мале мила.Отново 2-3 измислени жълти картони за футболисти на ЦСКА.Изключително малоумно изпълнение на част от червените фенове, водиш в резултата, играта на ЦСКА върви и нашите фенове прекъсват мача и почват да трошат стадиона, добре че на Попов не му подшушнаха да прекрати мача.Сега ще има пак десетки хиляди лева глоба за клуба, дано не се стигне до това в неделя Националния стадион да е затворен за фенове.На тези дето много се загрижиха за счупените седалка на стадиона в Овча купел, да припомня, че първи това упражнение на този сектор го играха сините братя.Почти е сигурно, че Стойчо Младенов си тръгва от ЦСКА, знам че много ще Ви липсва братя.Сега очаквам тонове помия по евентуалния нов треньор на ЦСКА, това Ви е генетично заложено.Хубав ден Ви желая.

Истината за треньорите ви не е сипване на помия.
Каквото сме казали за тях се е сбъдвало. Преди да назначите някого посъветвайте се до нас, че да не ревете пак. :))))

Иначе си прав. Бройчо много ще ми липсва. Превърна ментето в бройка на отборите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 апр 2022 13:18

Непринуден написа:
LoveAndPeace написа:
Непринуден написа:
LoveAndPeace написа:В страни от шеги и закачки :)
Ако Гришата се даде на Стойче и днес излезе декларация - Стой! Не си отивай!!! Без теб припознаването отива към логичният си край!!!!!
Ще е зле за джудж....г-н Ганчев , но ще е голям удар за Тирето.
Да видим.

Майко мила! Ама вие всеки ден правите анализи за ЦСКА. При това всеобхватни. В случая за оставка на треньор (не и за мач). Та вие за Левски толкова много грижи не полагате. Изумен съм. Силно се надявам в смъртния ти час да си мислиш за децата и семейството около теб, а не за ЦСКА, но вече нищо не може да ме учуди.

Така. Предполагам това е само за началото на деня. Как ще се разделят собственици с треньор. Нещо друго? Как върви подготовката ни за следващия мач? Конусите разположени ли са вече на тренировъчното игрище или още не? Неминуемо имаш информация за всичко в ЦСКА. В каква схема мислим да излезем в двубоя? Дай-малко инфо.

Мирен Рекси , мирен!
И анализите са за ЦСКА-София , не за ЦСКА.
Да ти пратя ли виртуалните ми билети за мача днес , да се успокоиш и относни "грижите" ми за Левски :)

Вече с кучета ли правиш анализи? Това вероятно е необходим ритуал, част от синята вуду магия.

Не, не, не ми пращай нищо. Молбата ми към теб ако може да ме държиш далеч от социалния ти начин на живот, заобикалящата те среда и умствените ти способности. Просто не съм за тях. Не съм на нивото ти.

Факт!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 апр 2022 13:23

Оранжеви фракции се опълчиха на люляковата душа и настояват Бройчо да остане в клуба като треньор. Съвет към припоците: внимавайте с думите си, за да не разсърдите нещастния чорбаджия, че ментето ще се върне там от където е дошло и тогава ще видим ЕИК-то важно ли е или не и какво е значението му за един клуб. Дали вие сте по - важни или ЕИК-то за съществуването на клуба ви. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 апр 2022 13:42

miro_rz написа:Началник

Я кажи къде да паркирам самолета, да не стават грешки по време на мача :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 апр 2022 14:10

W84me написа:
miro_rz написа:Началник

Я кажи къде да паркирам самолета, да не стават грешки по време на мача :D

Във Владиславово или Аксаково! :D
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2022 14:34

ОСЪДИТЕЛНО! Футболните башибозуци на ЦСКА-София вилняха на стадион “Славия” пред погледа на 85 полицаи -платена охрана

Ръководството на ПФК Славия 1913 АД остро осъжда поведението и действията на феновете на ЦСКА-София преди, по време и веднага след края на първия полуфинал за Купата на България между отборите на Славия и "червените". И настоява най-сетне да се потърси отговорност на всички, замесени в тези безобразия като участници и подстрекатели. Включително и на органите на реда, присъствали на мача със задача да предотвратяват и да неутрализират хулиганските изстъпления в сектор “В” на трибуните, а не да ги наблюдават и описват в протоколите. Това бе задача на делегата на БФС, не на полицията, на която нашият клуб заплати петцифрена сума за почасова надница на всеки униформен. За кой ли път пак и отново нямаше нито един хулиган, задържан или санкциониран?

Не се налага да добавяме факти, свидетелстващи за погрома. В прякото телевизионно предаване бяха показани подробностите. Видяха се добре вилнеещите футболни башибозуци, чуха се обидните им вулгарни скандирания и припявания. Зрителите от другите трибуни бяха втрещени, а акредитираните за мача скаути от Япония, Нидерландия, Полша и Германия напуснаха преждевременно стадиона, очевидно без никакво желания да си припомнят 70-те години на миналия век, когато футболното хулиганство в Европа бе в апогея си. Половин век по-късно агитката на ЦСКА-София е пълна с жалки подражатели, които са на път да ликвидират славата и авторитета на своя отбор и клуб.

Убедени сме, че агресията на “червените” фенове, намерила изява на нашия стадион, е част от развихрилата се напоследък "революционна" дейност за централната футболна власт на няколкото доскорошни величия в този спорт. И ги питаме - само с тях и по този начин ли ще настъпи новото летоброене в българския футбол?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 апр 2022 14:36

Защо бил нагласен мачът. Едните мислят, че са Армия, а другите си бяха Строителни войски на армията.
Ами вчерашните гости тая година нямат победа. Славия игра без вратар по-рано, Берое играха да паднат, за да не влязат в шестицата, а Враца кой ги брои.

Върни се в “Левски”