Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

emerson1leao

Re: Без цензура!

Мнениеот emerson1leao » 13 апр 2022 00:23

Оранжево-червено-етрополския хибрид ще изпълни ли нормата за по 4 треньора на сезон ? :)-
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2022 00:24

emerson1leao написа:Оранжево-червено-етрополския хибрид ще изпълни ли нормата за по 4 треньора на сезон ? :)-

Христо Янев може да се появи за последния мач

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 апр 2022 00:30

1914.1902 написа:
emerson1leao написа:Оранжево-червено-етрополския хибрид ще изпълни ли нормата за по 4 треньора на сезон ? :)-

Христо Янев може да се появи за последния мач

Той е достоен наследник на Тройчо, гледах му едно интервю след мача онзиден. Сякаш един х*й ги е правил.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 апр 2022 00:42

TristaNNN написа:
Непринуден написа:Въпрос!

Ако утре юридическото лице, което управлява ЦСКА го зареже и отиде да управлява Хебър то Хебър кой е? Юридическото лице, което управлява ЦСКА ли? :)))))) На това не му ли викат ЕИК? Когато ЦСКА умря, изчезна и ЕИК-а му. Сега на Народна армия е ЕИК-а на Литекс, но със сменено име - ЦСКА-София (София). Просто Литекс се прекръсти на ЦСКА-София и си ползва ловешкия ЕИК, понеже цесекисткия ЕИК умря заедно с ЦСКА. Ако утре селското ръководство отнесе ЕИК-а си, който пак повтарям сега е на Армията, в Хебър, то Хебър спокойно ще носи ловешкия ЕИК. Вече, как ще се казва, не е много важно. Както виждаме Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София), колко му е пак да си смени името на Хебър-Пазарджик (Пазарджик). ЕИК-ът ще си е все ловешкия. ЦСКА, Литекс или Хебър? Каквото си харесат "господарите" на ЕИК-а, в случая ловешките ГГ и ДГ. Може да си променят информацията за име срещу ЕИК-а (сега е ЦСКА-София(София)) на Литекс (Пазарджик), на ЦСКА-София-Хебър, на каквото им скимне. В кои случаи са припоци и в кои не? Ако им натресат ловешкия ЕИК в Пазарджик и кажат - това е Хебър, и местните се съгласят, то тогава са класически припоци за позор, като бившите цесекисти. В кои случаи са умрели и в кои не? Умрели са в момента, в който им умре Хебър-а и в момента, в който покрай смъртта на Хебър-а, изчезне и пазарджишкия ЕИК. ЦСКА, тоест отбора който сега е управляван от ГГ кой става? Който си припознае и който си домъкне своя ЕИК на Армията по подобие на Литекс. А може и да се създаде нов клуб, респективно с нов ЕИК. ЦСКА не "става" нищо, понеже ЦСКА умря на 09.2016. Това на Армията е ЦСКА-София (София). Сиреч, при този хипотетичен казус, ЦСКА-София (София) ще стане нещо друго, с ЕИК-а на новите пришълци, или ще започне от нулата с ново име и с нов ЕИК. ЦСКА, Литекс, някой друг щото ще има и друг собственик? Вече поясних.
.....

Не си много точен, а до момента не беше такъв. Ние сме Литекс си категоричен.
Казвай ясно и точно с имена кой кой е по левскарската, твоята, най-правилната логика.

От отговорите ти в синьо заключвам, но хубаво беше ти да го казваш, че при хипотетичния пример:
1. В Пазардажик играе Литекс, а не Хебър.
2. Хебър е умрял.
3. Феновете на Хебър, пардон на играещия в Пазарджик отбор, са припоци. (не беше лошо да уточниш и духат ли на ГГ)
4. Обратно към Армията. Не ми стана ясно кои сме. Очевидно вече не сме Литекс, защото хебърчани са си го припознали (ужасно, но за втори път ловчанлии не подкрепят отбора си). Остави кой как се кръщавал. Питам реално кои сме така както сега имаш ясен отговор, че сме Литекс и остави настрана ЦСКА-София като кръщавания.
5. Пак при нас. Възкръснали, второ прераждане и припознаване, живи-мъртви, нищо не ми е ясно.
6. Понеже ще дойде нов, а не знаем кой, това означава ли, че при появата на Жоро, Пешо, Тошо, който и да е вече сме (следвам вашата логика) отбор Х от който град е новия собственик? Следвам логиката, че ГГ преди да дойде в София беше в Ловеч.

Назовавай нещата с точните им имена. Уж не се даваш да те лъжат с ЦСКА и знаеш, че това е Литекс, бъди така добър да продължиш в същия дух.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 апр 2022 00:47

От друга страна обаче, аз като левскар, не мога да позволя някой да сади семето на лъжата и манипулацията и да гледам безучастно отстрани, пък било то и в анонимен спортен форум. Не!

Точно на това разчитам. На будната ти съвест.

Да го оставя да обругава покойника или да краде идентичността му ли? Това ли да направя? Не - бой до дупка, което може би не е съвсем разумно, но само това заслужават подобни крадци на идентичности, манипулатори и обругатели!

Тук ми идваш малко странен. Не заради боя. Излиза, че аз съм фен на Литекс и съм дошъл и окрал ЦСКА. Да ама преди идването на ГГ аз и не съм бил фен на Литекс и съм бил фен на ЦСКА. Излиза, че трябва да биеш заради мен, защото съм ограбения и вече ми го няма отбора. Не обратното, което върви обратно на теорията ти, че уж сме били Литекс.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 апр 2022 00:56

Непригоден, ти най-добре отиди при личния ти лекар и поиска направление за психолог, даже за психиатър. Ти съвсем не си редовен, човек. И не ти го казвам, за да те обидя.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 апр 2022 00:59

Ясно. Твоята форма е психопатна. Казваш нещо и не знаеш защо. ЦСКА бил Литекс, но при подобен развой нямаш обяснение за Хебър. Излиза, че имаш някакви желания, които решаваш според случая. Психопатно явление.
Дори не те съветвам да ходиш да се прегледаш. Няма смисъл. Нищо не може да направи човека.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 апр 2022 01:17

Дадох ти много добро обяснение. Обаче ти живееш в свой собствен свят. Мичо ти казва да си гледаш Тирето и да му се наслаждаваш. И съветът за направлението е напълно сериозен, сигурен съм, че не е само мое мнение.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2022 01:53

Изображение

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 апр 2022 03:30

rsk написа:Дадох ти много добро обяснение. Обаче ти живееш в свой собствен свят. Мичо ти казва да си гледаш Тирето и да му се наслаждаваш. И съветът за направлението е напълно сериозен, сигурен съм, че не е само мое мнение.

Тристан беше единствения последователен. Явно съвсем насериозно е взел нещата и нямам намерение да му се подигравам. За него е важен еик-а и това е.

Ти обаче и останалите не си. Бил ми обяснявал. Турнира Каменица и прочие глупости. Попитах ясно и просто. ГГ отива в Пазарджик и взема Хебър. Кой кой е? Имаш мнение само за ЦСКА и никой друг. Това е ултра фенщина далеч от обективността. Отделно при такава фенщина няма и как да прикриеш отбора. То е ясно, че единственото изключение където имаш "обяснение" е ЦСКА, а ти точно и само там твърдиш, че това не е ЦСКА. За да не те обиждам какъв си остава другия вариант, че се нуждаеш от помощ.

Пак питам и питам нормално простовато като за хора от Карлуково дори и те да ме разберат. Ти ако не разбираш работата е много зле.
ГГ отива и поема клуба от Пазарджик. Питането е ЦСКА кой е, Хебър кой е, феновете какви са. На ваш език, защото сте като първокласници питам за отбора играещ на Армията и този в Пазарджик, защото очаквам простоват отговор, че това не били ЦСКА и Хебър. Плитко измъкване в педераски стил от въпроса.

Върни се в “Левски”