Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 12 апр 2022 21:55

miro_rz написа:
sinqkrepost1914 написа:Тройчо подал оставка :(

Утре ще напиша трансперант в негова подкрепа!

Моля който е прайл кампании да пусне "Стойчо е вечен". Сериозно, да помогнем кой с колкото може.
#СМмениджър
#СМселекционер
#вънПАРДЮиСС

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2022 21:57

1914.1902 написа:Няма смисъл да се отговаря на тези въпроси.....

От една страна си прав. Да се отговаря на професионален оранжев трол-манипулатор е все едно да биеш ла*но с пръчка - няма да го победиш, но ще се размирише още повече и вероятно ще се изцапаш с ла*на.
От друга страна обаче, аз като левскар, не мога да позволя някой да сади семето на лъжата и манипулацията и да гледам безучастно отстрани, пък било то и в анонимен спортен форум. Не!
Това е срамота и неуважение към паметта на славния някога и достоен вечен съперник на терена. Все едно някой да започне да обругава някой починал мой близък след смъртта - как да реагирам, как е правилно да реагирам? Да го оставя да обругава покойника или да краде идентичността му ли? Това ли да направя? Не - бой до дупка, което може би не е съвсем разумно, но само това заслужават подобни крадци на идентичности, манипулатори и обругатели!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 апр 2022 21:59

Ozzimozzi написа:
miro_rz написа:

Утре ще гледаме порнак в Разград и не очаквам много фенове на Лудогорец по трибуните. Все пак ако вдигнеш плакат в подкрепа на Стойчо, имаш бира от мен, само дано Олигофрена не те види!

Ще има да си чакам...., оня го чакам да ми прати луканка вече 2 месеца. :///
А кой ще е на финала съм коментирал преди повече от месец. ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 апр 2022 22:02

TristaNNN написа:
Непринуден написа:Въпрос!

Ако утре юридическото лице, което управлява ЦСКА го зареже и отиде да управлява Хебър то Хебър кой е? Юридическото лице, което управлява ЦСКА ли? :)))))) На това не му ли викат ЕИК? Когато ЦСКА умря, изчезна и ЕИК-а му. Сега на Народна армия е ЕИК-а на Литекс, но със сменено име - ЦСКА-София (София). Просто Литекс се прекръсти на ЦСКА-София и си ползва ловешкия ЕИК, понеже цесекисткия ЕИК умря заедно с ЦСКА. Ако утре селското ръководство отнесе ЕИК-а си, който пак повтарям сега е на Армията, в Хебър, то Хебър спокойно ще носи ловешкия ЕИК. Вече, как ще се казва, не е много важно. Както виждаме Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София), колко му е пак да си смени името на Хебър-Пазарджик (Пазарджик). ЕИК-ът ще си е все ловешкия. ЦСКА, Литекс или Хебър? Каквото си харесат "господарите" на ЕИК-а, в случая ловешките ГГ и ДГ. Може да си променят информацията за име срещу ЕИК-а (сега е ЦСКА-София(София)) на Литекс (Пазарджик), на ЦСКА-София-Хебър, на каквото им скимне. В кои случаи са припоци и в кои не? Ако им натресат ловешкия ЕИК в Пазарджик и кажат - това е Хебър, и местните се съгласят, то тогава са класически припоци за позор, като бившите цесекисти. В кои случаи са умрели и в кои не? Умрели са в момента, в който им умре Хебър-а и в момента, в който покрай смъртта на Хебър-а, изчезне и пазарджишкия ЕИК. ЦСКА, тоест отбора който сега е управляван от ГГ кой става? Който си припознае и който си домъкне своя ЕИК на Армията по подобие на Литекс. А може и да се създаде нов клуб, респективно с нов ЕИК. ЦСКА не "става" нищо, понеже ЦСКА умря на 09.2016. Това на Армията е ЦСКА-София (София). Сиреч, при този хипотетичен казус, ЦСКА-София (София) ще стане нещо друго, с ЕИК-а на новите пришълци, или ще започне от нулата с ново име и с нов ЕИК. ЦСКА, Литекс, някой друг щото ще има и друг собственик? Вече поясних.
.....

Трахизане, това си го писал няколко минути.....
А аз за няколко секунди ще ти кажа, че ЦСКА е жив :/ .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 апр 2022 22:03

Акрапа за това ли е в БГ?
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 апр 2022 22:05

Ozzimozzi написа:
emerson1leao написа:Този път Лудогорец е с дубъла. Стига вече аванти за софийските квазиграндове.

Лягате в два мача на динамовци!

Както Лудогорец ви ляга за Купата няколко години, а после вие "играйкате" срещу тях за първенство ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 апр 2022 22:11

Моля, Тройчо преди да си тръгне, да извади телевизора и да гледа каква дузпа му свириха тая вечер.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 апр 2022 22:13

miro_rz написа:
Ozzimozzi написа:
miro_rz написа:

Утре ще гледаме порнак в Разград и не очаквам много фенове на Лудогорец по трибуните. Все пак ако вдигнеш плакат в подкрепа на Стойчо, имаш бира от мен, само дано Олигофрена не те види!

Ще има да си чакам...., оня го чакам да ми прати луканка вече 2 месеца. :///
А кой ще е на финала съм коментирал преди повече от месец. ;)

Ти отиди на стадиона и издигни плакат в подкрепа на Стойчо, пък после ще говорим! :)
Не съм ти следил прогнозите и ще те попитам каква е за утрешният ви мач?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 апр 2022 22:16

W84me написа:Моля, Тройчо преди да си тръгне, да извади телевизора и да гледа каква дузпа му свириха тая вечер.

Тази вечер съдията свирише безобразно в ущърб на ЦСКА. Скочихеме срещу Перуката и ще си плащаме сметката, за разлика от сините братя, които заради подкрепата към пиян Боби, ще се радват на съдийска свирка докато този е на власт!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 апр 2022 22:20

Ето го и този шизофреник изпълзя и запопчна да ръси безумия.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”