miro_rz написа:sinqkrepost1914 написа:Тройчо подал оставка :(
Утре ще напиша трансперант в негова подкрепа!
Моля който е прайл кампании да пусне "Стойчо е вечен". Сериозно, да помогнем кой с колкото може.
#СМмениджър
#СМселекционер
#вънПАРДЮиСС
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:sinqkrepost1914 написа:Тройчо подал оставка :(
1914.1902 написа:Няма смисъл да се отговаря на тези въпроси.....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ozzimozzi написа:miro_rz написа:sinqkrepost1914 написа:Тройчо подал оставка :(
Утре ще гледаме порнак в Разград и не очаквам много фенове на Лудогорец по трибуните. Все пак ако вдигнеш плакат в подкрепа на Стойчо, имаш бира от мен, само дано Олигофрена не те види!
TristaNNN написа:Непринуден написа:Въпрос!
Ако утре юридическото лице, което управлява ЦСКА го зареже и отиде да управлява Хебър то Хебър кой е? Юридическото лице, което управлява ЦСКА ли? :)))))) На това не му ли викат ЕИК? Когато ЦСКА умря, изчезна и ЕИК-а му. Сега на Народна армия е ЕИК-а на Литекс, но със сменено име - ЦСКА-София (София). Просто Литекс се прекръсти на ЦСКА-София и си ползва ловешкия ЕИК, понеже цесекисткия ЕИК умря заедно с ЦСКА. Ако утре селското ръководство отнесе ЕИК-а си, който пак повтарям сега е на Армията, в Хебър, то Хебър спокойно ще носи ловешкия ЕИК. Вече, как ще се казва, не е много важно. Както виждаме Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София), колко му е пак да си смени името на Хебър-Пазарджик (Пазарджик). ЕИК-ът ще си е все ловешкия. ЦСКА, Литекс или Хебър? Каквото си харесат "господарите" на ЕИК-а, в случая ловешките ГГ и ДГ. Може да си променят информацията за име срещу ЕИК-а (сега е ЦСКА-София(София)) на Литекс (Пазарджик), на ЦСКА-София-Хебър, на каквото им скимне. В кои случаи са припоци и в кои не? Ако им натресат ловешкия ЕИК в Пазарджик и кажат - това е Хебър, и местните се съгласят, то тогава са класически припоци за позор, като бившите цесекисти. В кои случаи са умрели и в кои не? Умрели са в момента, в който им умре Хебър-а и в момента, в който покрай смъртта на Хебър-а, изчезне и пазарджишкия ЕИК. ЦСКА, тоест отбора който сега е управляван от ГГ кой става? Който си припознае и който си домъкне своя ЕИК на Армията по подобие на Литекс. А може и да се създаде нов клуб, респективно с нов ЕИК. ЦСКА не "става" нищо, понеже ЦСКА умря на 09.2016. Това на Армията е ЦСКА-София (София). Сиреч, при този хипотетичен казус, ЦСКА-София (София) ще стане нещо друго, с ЕИК-а на новите пришълци, или ще започне от нулата с ново име и с нов ЕИК. ЦСКА, Литекс, някой друг щото ще има и друг собственик? Вече поясних.
.....
Ozzimozzi написа:emerson1leao написа:Този път Лудогорец е с дубъла. Стига вече аванти за софийските квазиграндове.
Лягате в два мача на динамовци!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
miro_rz написа:Ozzimozzi написа:miro_rz написа:sinqkrepost1914 написа:Тройчо подал оставка :(
Утре ще гледаме порнак в Разград и не очаквам много фенове на Лудогорец по трибуните. Все пак ако вдигнеш плакат в подкрепа на Стойчо, имаш бира от мен, само дано Олигофрена не те види!
Ще има да си чакам...., оня го чакам да ми прати луканка вече 2 месеца. :///
А кой ще е на финала съм коментирал преди повече от месец. ;)
W84me написа:Моля, Тройчо преди да си тръгне, да извади телевизора и да гледа каква дузпа му свириха тая вечер.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, futbolqga и 19 госта