george_speed75 написа:До няколко дни пресата ще гръмнеИма огромна вероятност от зимата при нас да дойде Сисе.Оня черния дето вкарва като луд в Фрайбург.Може да не ми вярвате ,но ще видите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
george_speed75 написа:До няколко дни пресата ще гръмнеИма огромна вероятност от зимата при нас да дойде Сисе.Оня черния дето вкарва като луд в Фрайбург.Може да не ми вярвате ,но ще видите
Синьо сърце написа:TodorT написа:Моля ? Това момче да не е чавка изпила мозъка му, за да дойде при насЩом "вкарва като луд" в Германия някак не си го представям да дойде в ЛЕВСКИ
Че що да не дойде?
TodorT написа:Какви ли пари ще му искатБатков просто няма да извади толкова евро! А и не мисля, че самият играч ще се навие да дойде в ЛЕВСКИ. Той ако е толкова добър и вкарва постоянно, някой от по-добрите отбори в Германия ще го пожелае веднага
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:TodorT написа:Какви ли пари ще му искатБатков просто няма да извади толкова евро! А и не мисля, че самият играч ще се навие да дойде в ЛЕВСКИ. Той ако е толкова добър и вкарва постоянно, някой от по-добрите отбори в Германия ще го пожелае веднага
Сигурен ли си?
Не знам много подробности само знам ,че се пече нещо голямо
THE G.A.M.E написа:Нека се сетим, че от около месец се върти слуха, че Левски е продаден !
Продаден на доста заможни хора с мегаломански интереси ...
...
Levski 1914 написа:Вторият капитан на Левски Владимир Гаджев подписа нов контракт със „сините”, информира клубният сайт. Договорът му е до лятото на 2014 година, когато Левски ще стане на 100 години.
Въпреки многобройните спекулации, Владо Гаджев показа за пореден път, че е лоялен към Левски, който е и неговият роден клуб.
Очаква се в близките дни Йордан Милиев също да продължи своите взаимоотношения с Левски. Все още текат разговори с друг от българите в отбора – Божидар Митрев. По деликатна е ситуацията с холандците Грийн и Мюлдер, чиито финансови претенции са по-високи.
Gong.bg
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта