delqnski47 написа:rsk написа:....
Дружбенски чеда. Вчера преди мача видях Маслинката. Беше много щастлив. Някой му беше взел едно патронче и кола. Не спираше да пее левскарски песни.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:rsk написа:....
delqnski47 написа:Dust написа:delqnski47 написа:Dust написа:Делянски, въпрос на време е да разберем, колко сте се наакали.
Въпрос на време е да ви се случи прогнозата , че последните две години оставате с пръст в дупЕто :)
Нещо си позацапал свещите ми се струва или направо си духнал гарнитура.
Относно пръста в дупето едни фенове на един отбор, последните години са идеален пример за голям камък хвърли, голяма дума неказвай...
Не искам да ви разочаровам, но с тези собственици шампион никога няма да станете.
Че аз съм си предоволен спрямо възможностите, които имаме -> 2 класирания и 1 Купа .
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
modor написа:delqnski47 написа:rsk написа:....
Дружбенски чеда. Вчера преди мача видях Маслинката. Беше много щастлив. Някой му беше взел едно патронче и кола. Не спираше да пее левскарски песни.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
modor написа:delqnski47 написа:rsk написа:....
miro_rz написа:modor написа:delqnski47 написа:rsk написа:....
Кой е този звяр?
tmanolov написа:delqnski47 написа:Dust написа:delqnski47 написа:Dust написа:Делянски, въпрос на време е да разберем, колко сте се наакали.
Въпрос на време е да ви се случи прогнозата , че последните две години оставате с пръст в дупЕто :)
Нещо си позацапал свещите ми се струва или направо си духнал гарнитура.
Относно пръста в дупето едни фенове на един отбор, последните години са идеален пример за голям камък хвърли, голяма дума неказвай...
Не искам да ви разочаровам, но с тези собственици шампион никога няма да станете.
Че аз съм си предоволен спрямо възможностите, които имаме -> 2 класирания и 1 Купа .
Мисля, че мога да вържа бас с теб, че в следващите 3 години групи няма да видите - онова беше луд, ама невероятно луд късмет, който няма как да се потрети, та ако ще и чича ви пенча да иде пак на жребието. Искаш ли бас на хубаво уиски в диапазона около 200 кинта?
delqnski47 написа:modor написа:delqnski47 написа:rsk написа:....
Пял е даже на беседката зад моя блок <3 . В 2 през нощта . Аз сега не съм там де, дал съм го под наем . Жив ли е още ? Евалата !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: mikata, obi4am_pirin и 15 госта