Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 10 апр 2022 14:26

Специални искрени поздрави към феновете на Локо Пд и адмирации за стореното от Крушарски през годините.

Аз не съм Нанков и да се оправдавам с детински грешки. Отдавам заслуженото и на противника, който просто е бил по-добър, а и последните години съвсем истински и честно ни беше повече от труден съперник. Чисто футболно без административна помощ.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 апр 2022 15:17

Непринуден написа:
drvasko98 написа:
realno написа:Нямам нищо против феновете на ментето да коментират нашия мач и стопяването на точките между двата отбора. Бяха 16т, а вече са 10 т. :)))

Другият кръг - 7. Накрая горе долу равни. Бах мама му, някой имаше странен бас, че Левски ще завърши пред ЦСКА-София. Може да мИчтае :)

А на другия полюс отиват нещата само с 1 мач. При 10 точки разлика "ментето", което не можете никога да го стигнете, няма и да можете и през следващите 100 години, с една победа срещу вас прави безпредметни сметките от всички останали мачове. Ще останат 4 само за уточнение с колко сме пред вас.

На фона на нулевата игра и почти нулевите точки и вкарани голове напоследък, чисто логически е повече от реално да се случи дори само като изключение което да потвърди общата лоша тенденция и развитие при нас.
А аз не мисля, че често бъркам в прогнозите си.

Прекалено много залагаш на нещо което умния анализ показва, че рухва само с 1 мач. Да, няма да се залъжа, че сме добре ако стане така, но твоята постановка и цялото писане и на колегите ти отива на вятъра, а аз естествено ще се забавлявам язвително и дори ще се държа като див ултрас (от сорта на реално, тристан, мичо) колко сме велики и добри. Остава ви едничката радост да се успокоявате с прихотропни постове вместо лекарства от рода на че всъщност не е ЦСКА пред вас, а някакъв друг отбор. Значи всичко е наред, защото голямата болка ви е ЦСКА.

Всъщност нещата не отиват на никакъв друг полюс. Вие пак ще си останете неможачи, които не могат да вържат три паса, а ние ще продължим да подобряваме играта и отбора си. И ти знаеш че е точно така, знаеш и защо

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 апр 2022 15:24

Непринуден написа:
И основна заслуга има онова малко човече ии

Изградил е добър отбор, бил е и ваша легенда.

И двете не се връзват с крайно първобитното ти мнение.

Точно това ви прави малък отбор. Искам сега, на момента, не мога, но другите са ми виновни, готов съм да погазя всичко и никакви принципи не важат. Като някакъв луд който не е получил дрогата си. Знае си своето и агресивно нахален докато не стане на неговата.

За създаването на ЦСКА-София и респективно чисто новата лига специално за тях ли става въпрос ?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 апр 2022 15:42

Този чалнатият защо пуска по 5 мнения едно след друго?
Като някой луд, който не е получил дрогата си.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 апр 2022 17:05

Dust написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:Делянски, въпрос на време е да разберем, колко сте се наакали.

Въпрос на време е да ви се случи прогнозата , че последните две години оставате с пръст в дупЕто :)

Нещо си позацапал свещите ми се струва или направо си духнал гарнитура.
Относно пръста в дупето едни фенове на един отбор, последните години са идеален пример за голям камък хвърли, голяма дума неказвай...
Не искам да ви разочаровам, но с тези собственици шампион никога няма да станете.

Че аз съм си предоволен спрямо възможностите, които имаме -> 2 класирания и 1 Купа .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 апр 2022 17:25

Лошо Седларов, лошо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 апр 2022 17:34

Dust написа:Лошо Седларов, лошо.

Имаш 20 бона - купуваш си А3 2014 .
Имаш 2 бона - купуваш А3 2004 . В този случай 2 пъти изпреварваме А3 2014. Няма как и без малко късмет . Той винаги трябва.

Елементарно е , Седларов . :)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 апр 2022 17:50

Чакай малко, нали бяхте неприлично богати? И за какви възможности говорим, при положение, че далеч по-скромни отбори ви мачкат?
Нали не си мислиш, че играчи като Кох, Лам, Кери, Кайседо, Вилдсхут и т.н. играят за 10 хиляди лева месечно? Имате ~20 чужденци и вероятно огромен бюджет за заплати. Като гледам имате и за туристи като този новия от Лвов и онова колумбийче, които очевидно няма да играят. Да, сигурно в Лудогорец пръскат повече пари, ама вие грам не се доближавате до тях, чисто футболно.
Недей да изкривяваш нещата, все едно сте отбор със скромни възможности и второто място, което съвсем не е сигурно, е голям успех.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 апр 2022 17:52

rsk написа:Чакай малко, нали бяхте неприлично богати? И за какви възможности говорим, при положение, че далеч по-скромни отбори ви мачкат?
Нали не си мислиш, че играчи като Кох, Лам, Кери, Кайседо, Вилдсхут и т.н. играят за 10 хиляди лева месечно? Имате ~20 чужденци и вероятно огромен бюджет за заплати. Като гледам имате и за туристи като този новия от Лвов и онова колумбийче, които очевидно няма да играят. Да, сигурно в Лудогорец пръскат повече пари, ама вие грам не се доближавате до тях, чисто футболно.
Недей да изкривяваш нещата, все едно сте отбор със скромни възможности и второто място, което съвсем не е сигурно, е голям успех.

Добре, Мичо . :D
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 апр 2022 17:57

Разруши основите на един добър спор :(

Върни се в “Левски”