Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 11 дек 2015 09:33

Кашчей написа:Ако "Левски" не беше вкарал гол през първото полувреме, който бе отменен заради купеният страничен съдия, същият трябваше ли да върне хилядарките, които е получил от Ганчев? А ако "Левски" изобщо не беше вкарал гол, или пък го беше вкарал през второто полувреме, също отменен, тогава кой трябваше да връща хилядарките?
На Таско колко му платиха от "Левски", за да не свири дузпата за Литекс?!

Каква дузпа за Литекс, ти побъркан ли си? Знам, че 95% от хората във форума не разбират от футбол, ама пък чак такова непознаване на правилата е срамно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 11:24

W84me написа:
Кашчей написа:Ако "Левски" не беше вкарал гол през първото полувреме, който бе отменен заради купеният страничен съдия, същият трябваше ли да върне хилядарките, които е получил от Ганчев? А ако "Левски" изобщо не беше вкарал гол, или пък го беше вкарал през второто полувреме, също отменен, тогава кой трябваше да връща хилядарките?
На Таско колко му платиха от "Левски", за да не свири дузпата за Литекс?!

Каква дузпа за Литекс, ти побъркан ли си? Знам, че 95% от хората във форума не разбират от футбол, ама пък чак такова непознаване на правилата е срамно.

Това показва, че Кашо няма смисъл да спори с тебе ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 дек 2015 11:47

Eminem написа: И аз доста писах за съдията къде на шега, къде на сериозно... но е факт, че сами сме си виновни. Разбирам ако отмененият гол беше в 90 или 120 мин., но да остава толкова дълго време до края, да си с човек повече. Не може главният виновник да е съдията. В момента ръководството иска да отклони вниманието.

Докога и защо трябва когато ни ощетяват, само да сме си виновни. Един гол решава световни и европейски шампиони. Да бяха отменили гола на Германия на последния финал например и да ходят на дузпи. И там ако бяха били аржентинците, да видим дали всички в Германия и по света, щяха да мислят, че сами са си виновни щом не са вкарали още един гол, който евентуално е можел да бъде зачетен. Не може да ти отменят чист гол и ти да си казваш, че сме виновни защото не сме вкарали още един. Няма такова нещо. Един гол решава постоянно някъде класиране и в първенства и в турнири. Колко пъти виси на един гол класирането на отбор в ШЛ напред? Понякога с две равенства се отпада, заради гол у дома. И ако съдиите започнат да отменят ей така голове, какво става? Почти винаги един гол решава нещата при изравнени сили, а ние като голямата работа, ще се отказваме от него и все ще търсим вината в нас. Ами ако ни отменят и втори, и трети гол, пак ли ще сме виновни, че не сме вкарали четвърти? Да не задълбавам как всяко падане на футболист от Ловеч веднага беше нарушение, щом видеше че губи топката.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 дек 2015 16:55

За голът две мнения няма. Искам да питам защо директора не пусна жалба до ДК на БФС? Противников играч напусна терена БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ за да отиде и да ритне шишето със светена вода на вратаря. Освен че е кощунство (за което Господ ще го накаже), това е и нарушение на правилника и се наказва с жълт картон. Футболистите не може да влизат и излизат от терена без разрешение са съдията. Или бъркам?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 дек 2015 18:03

wilge написа:За голът две мнения няма. Искам да питам защо директора не пусна жалба до ДК на БФС? Противников играч напусна терена БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ за да отиде и да ритне шишето със светена вода на вратаря. Освен че е кощунство (за което Господ ще го накаже), това е и нарушение на правилника и се наказва с жълт картон. Футболистите не може да влизат и излизат от терена без разрешение са съдията. Или бъркам?

Абсолютно си прав -действията на Асприля са за минимум жълт картон- самоволно напускане на игралното поле- чл 18 от ДП- жълт картон. Само дето жълт картон не може да се налага по видеозапис. По видеозапис могат да се налагат наказания ССП ( или казано по друг начин да се налагат наказание еквивалентно на червен картон, ако съдията не е видял въпросното деяние или не го санкционирал правилно). Друг е въпроса дали поведението на Асприля не може да бъде таксувано по чл 22 ал 2 - нанасяне на обида на друг футболист - в този случай наказанието лишаване от СП до 3 мача. За мен е този член е абсолютно приложим в случая.
Левски в случая не може да оспорва дали Асприля е бил пожален от съдията или не. Може да подаде контестация за цялостното съдийство на бригадата на Т.Тасков,макар че досега на мен не ми е известно дори и при доказани съдийски грешки отбора подал контестацията да е получил някакви позитиви. Един отбор може да пледира ,опрощаване на картоните на своите футболисти ,но не и да пледира за наказания на футболисти на другия отбор.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 дек 2015 20:06

Сериозно признание получиха феновете на Левски за атмосферата, която създават по време на домакинствата на любимия си отбор. Авторитетното френско издание footendirect.com нареди "Герена" сред десетте най-трудни за гостуване места като цяло на Стария континент заради атмосферата по трибуните.

В това подреждане попадат стадиони, предимно в Източна Европа и Балканите. "Герена" е на 9-о място в подреждането, като изпреварва "Полюд" на Хайдук Сплит. На първо място е стадионът на гръцкия Арис Солун, а след това са наредени агитките на Цървена Звезда, Фенербахче, Олимпиакос, Галатасарай, Борусия Дортмунд, Наполи, Лех Познан и след това идва ред и на левскарите на деветата позиция,

"Стадион "Георги Аспарухов" е разположен в София и въпреки че разполага само с 29 200 места, феновете на Левски са способни да направят така, че все едно по трибуните има 60 хиляди", пише в материала на изданието, посветен на "сините" ултраси. Към него е прикачено клипче със заглавието "Сектор Б никога не се предава".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 дек 2015 20:24

Я да видим какво има тука :o
Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2015 20:53

Тия са фалшиви. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 11 дек 2015 23:36

ТЕМА За Зимна подготовка и селекция. :? Ще пускате ли скоро.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 дек 2015 08:27

blue atack написа:ТЕМА За Зимна подготовка и селекция. :? Ще пускате ли скоро.

Ти чул ли си някое име да се спряга за Левски защото аз не ?

Върни се в “Левски”