Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Ако е истина, че искат да махнат Стоев, значи че или някой е неграмотник, или действа срещу Левски (вероятно по поръчка)... Ако пушекът е само за махането на ИнДжинерО, нямам нищо наъркъръ...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- metodito
- Контакти:
Der Schmarotzer написа: Ако пушекът е само за махането на ИнДжинерО, нямам нищо наъркъръ...
Ich auch. Имаше един сайт, който не спря да троли Стоилов (Станимир) още като печелеше. Илиан Илиев също, да не говорим за Костов. Неведнъж съм се изказвал негативно относно треньорските качества на Костов, но мисля си, че точно медиите го махнаха - още с назначаването го подгониха.Херо пък му изписваха вежди все едно е Трапатони.
Последна промяна от metodito на 07 дек 2015 21:26, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Мистри написа:
Естествено ,че атаките са " нарочни" , или целенасочени.На фона на преживяното и видяно от Директора 6 години.Само малоу*ните правят нещо без да искат , или погрешка.Пък за това с кой правил селекцията е вече не смешно ми малоумно.
Пак ще помоля да си малко по-пестелив в изказа.Не се намираш у вас.
Колко години?
Ми колкото аз съм несъстоятелен... Кое му е несъстоятелното, човек? Кажи ми, обясни. Борави обаче с факти и цитати. Добре, съжалявам. Не са "малоумни" Изсилих нещата - несъстоятелно е. И между другото баш пък у нас съм си...

- JackPackage
- Контакти:
JackPackage написа:Иначе вярно че и Таско скоро не ни е свирил...значи най-вероятно той и Никиту ще си разделят двата ни мача с Литекс....пък после за гостуването ни в Разград Сватбиньо ще е на линия....ама нЪл това са само "предположения". Все пак избора на съдии е честен и безпристрастен! Феърплей царува!![]()
![]()
http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/poveriha-liteks-levski-za-kupata-na-tasko-taskov-355894
ШоГ!!!!
Някой за бас че в събота ще ни свири Никиту ???

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Нямаме право да сме вкарали 2 голa в 5 мача и да ревем срещу съдиите. На мен ми стана тъпо, още от първите думи на Стоев и направо смених канала. Сега гледам и Гонзо се е изказал. Да, съдията сбърка при гола на Гаджев, но сбърка и при дузпата за Литекс. Ясно е, че никой не знае как би се развил мача, ако бяхме повели. Но оправданията са тъпи, да не казвам по-силна дума. И при 0:0 и при 1:0 имахме положения, които трябваше да реализираме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Гонзо и Стоев никога няма да видят собствените си грешки. Или съдиите ще са виновни, или най-често оправданието ще е че нямало играчи. Е, кой им е виновен, нали именно Гонзо и Стоев правиха последните 2 селекции, Гонзо дори и в последните 3 е забъркан ??! Сами са си го надробили това, няма какво да се оправдават.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Докато не се изплатят задълженията отбор няма да имаме 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Мистри написа:Новият счупил палец на крак.
Не са ли му дали обувки?
Нгомчето ли?

Като ви гледам успеваемостта на перлите в атака, нямам търпение новобранката да свали гипса от палеца

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Teo написа:modor написа:Teo написа:От къде пари за Асприля![]()
@ Имате ли 2 милиона евро
Това е поредната партенка. Последния път като играхме с тях. Пак пуснаха същата статия
То един път, два пъти и на третия път става истина. Асприля струва 2 милиона евро... нз от къде ще извадите тия пари да ги платите. Отделно Ловеч едвали ще си продаде най-добрия играч на конкурента за челните места. Зависи какво ще му предложите Вие. Гледам, че и бюджета дигате и тавана на заплатите от 7к става 8к евро.
@ С тоя играч може и да успеете да се преборите, защото му е вече ясно какво представлява БГ футбола... това ви трябва на вас... един нападател и едно крилце.
Абе докато Асприля не цъфне като наш играч на Герена това няма да го повярвам.
Асприля е адски важен за Литекс и ще го пуснат да се махне или ако той не ще да остане или ако някой плати доволно за него. Щот останат ли без Асприля трябва да измислят някой, който да го замести.
Според мен дали Асприля ще си тръгне след изтичане на договор или ще бъде продаден - все едно. В А група само Лудогорец ще покрие изискванията. Най-малкото Асприля ще иска по-тлъста заплата за да играе някъде другаде в България. Пък ако има и трансферна сума вече отиваме на солидни пари като за А група.
Пишат разни журналя, да не заспят там. Не че би ни се отразил зле някой такъв де.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]