boabbb написа:Това на снимката е Никола Попов
Да бре, верно.Объркал съм снимките от албума си.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Това на снимката е Никола Попов

Мистри написа:JackPackage написа:Кирето си е взел Сватбата за съдия, ние да чакаме Никиту да ни свири в сряда или в събота (12ти) значи![]()
![]()
Мартин Стоименов бе назначен за главен съдия на двубоя Ботев Пловдив – Левски
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
glarus_ds написа:Мистри написа:JackPackage написа:Кирето си е взел Сватбата за съдия, ние да чакаме Никиту да ни свири в сряда или в събота (12ти) значи![]()
![]()
Той имаше в предвид, че Никито ще свири един от двата мача с Литекс

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
W84me написа:Защо Никито не вземе и двата мача? Какво толкова?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мистри написа:glarus_ds написа:Мистри написа:JackPackage написа:Кирето си е взел Сватбата за съдия, ние да чакаме Никиту да ни свири в сряда или в събота (12ти) значи![]()
![]()
Той имаше в предвид, че Никито ще свири един от двата мача с Литекс
Това е много ясно. Но също така е писал и за мача на разградчани с проекточервените.Имаш нещо против ,че съм написал съдията за мача с Ботев ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Футболистите, които проведоха пълноценна тренировка днес, наблягаха на различни кондиционни упражнения, игри за контрол, дрибъл и точност на паса, както и удари в малки вратички
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, drvasko98, olimpi и 16 госта